Scooter kopen Harderwijk / Ermelo

Woon je in om in de omgeving van Harderwijk / Ermelo en wil je voordelig een scooter kopen? In dat geval ben je hier in de juiste webshop terecht gekomen. Wij hebben de laagste prijzen en het grootste assortiment. Bovendien kun je bij ons een scooter kopen op afbetaling!

HARDERWIJK - ERMELO

Fokko kortlanglaan 227, 3845 LC* 0900 3278387

►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

Openingstijden 

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - 9:00 - 18:00 (tussen 12:00 13-00 gesloten ivm met pauze)
  • Dinsdag - 9:00 - 18:00 (tussen 12:00 13-00 gesloten ivm met pauze)
  • Woensdag - Gesloten
  • Donderdag - 9:00 - 18:00 (tussen 12:00 13-00 gesloten ivm met pauze)
  • Vrijdag - 9:00 - 21:00 (tussen 12:00 13-00 en 18:00 - 19:00 gesloten ivm met pauze)
  • Zaterdag - 9:00 - 16:00

*Prijzen in de showroom van het afhaal / service punt Harderwijk zijn de verkoopadvies prijzen en niet de aanbiedings prijzen van de webshop

Service en afhaalpunt Harderwijk / Ermeloscooter-kopen-harderwijk-afhalen-service

De hoofdvestiging van Fast en Furious zit in Alphen aan den Rijn gevestigd maar in Harderwijk / Ermelo hebben wij ook een servicelocatie en afhaalpunt. Heb je een scooter online besteld dan kun je hem afhalen in Harderwijk! Wil je meer dan 75 verschillende scooter modellen in het echt bekijken dan nodigen we je graag uit op onze hoofdvestiging.

Woon je in de directe omgeving van Harderwijk zoals Frankrijk, Hierden, Duinen, Nunspeet, Putten, Horst, Nijkerk, Dronten of Ermelo? Dan kun je bij Fast en Furious een scooter bestellen en hem in deze omgeving ophalen. Thuisbezorgen is natuurlijk ook een optie. Voor een vaste lage prijs van slechts 49,95 euro bezorgen we jouw scooter bij je thuis door heel Nederland.

Scooter kiezen

Er zijn heel veel verschillende scootermodellen op de markt en dat kan de keuze nog erg lastig maken. Retro scooters als voorbeeld zijn nu erg populair. Denk daarbij aan de Vespa Primavera of Vespa Sprint. Al meer dan 60 jaar zijn de Vespa scooters erg gewild. Ook sportieve scooter modellen, welke lijken net van het race circuit af te zijn gekomen, zijn erg populair. Houd je van sportiviteit dan heb je voldoende keuze. Wij hebben namelijk een stuk of 10 super sportieve modellen. De normale standaard scooter valt misschien minder op dan de retro scooter of sportieve scooter maar heeft zeker ook een hedendaags trendy design waarop je gezien wil worden. Er is ook nog een business klasse voor de zakelijke rijders. Deze scooters zijn vaak wat groter en robuuster vormgegeven en bieden een nog hoger comfort.

Een aantal populaire scooter modellen op een rijtje…

Business scooters:

Peugeot Citystar, Kymco G-Dink, Kymco New Dink

Elektrische scooters:

Peugeot E-Vivacity

Retro scooters:

Sym Fiddle 3, Sym Allo, Vespa Sprint, Vespa Primavera, Peugeot Django, Kymco Like, Kymco Sento, IVA Ibiza, Riva Sport, Turbho RG-50

Super sport scooters:

Aprilia SR, Peugeot Speedfight, Gilera Runner, Kymco Super 8, Honda NSC50R, Sym Jet, Yamaha Aerox, Yamaha Jog

Standaard modellen:

Piaggio Zip, Piaggio Liberty, Honda Vision, Kymco People S, Kymco VP50, Peugeot Kisbee, Peugeot Tweet, Sym Orbit, Turbho CS-50, Yamaha Neo

Tweedehands scooters

Wij hebben regelmatig leuke tweedehands scooters voor een scherpe prijs. Wil je een 2dehands scooter kopen?  Kijk dan bij het kopje ‘2dehands scooters’.Is de 2dehands scooter duurder dan 500,- euro dan krijg je er standaard 3 maanden garantie op en wordt hij afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt.

Scooter kopen en betalen

Woon je in de buurt van Harderwijk / Ermelo dan kun je zeer voordelig je scooter kopen bij Fast en Furious en hem bij ons afhaal- en servicepunt in Harderwijk laten afleveren.

Ook kun je kiezen voor scooter lease waarbij je de scooter in termijnen kunt betalen. Extra opties en accessoires kun je eenvoudig in de financiering onderbrengen. Zelfs het thuisbezorgen bij jouw thuis in Harderwijk of omgeving is mogelijk. Een nieuwe scooter kopen op afbetaling kan al vanaf 19,- euro per maand!

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: