Scooter kopen Harderwijk / Ermelo

Een brommer of scooter kopen in Harderwijk / Ermelo of in de omgeving? Kom dan naar onze scooterwinkel in Harderwijk toe! Een brommer of scooter kopen kan ook online. Wij bezorgen namelijk je tweewieler of driewieler ook aan huis!

Woon je in Tonsel, Ermelo, Hierden, Hulshorst, Elspeet, Putten, Biddinghuizen, Elburg, ‘t-Harde, Oldebroek, of Wezep, dan ben je ook in no-time in onze scooterwinkel in Harderwijk. Bij ons kun je zelfs een scooter leasen of in 3 termijnen betalen zonder rente!

 • Betaalmogelijkheden voor een brommer of scooter

  Brommer en scooter kopen en betalen

  Een scooter kopen en betalen kan bij ons op verschillende manieren! In onze scooterwinkel in Harderwijk / Ermelo (Fokko kortlanglaan 227) kun je bijvoorbeeld betalen met de pinpas. In onze online scooterwinkel (shop) hebben we nog meer betaalmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor brommer of scooter leasen, en betalen met IN3.

  Betaal je vervoermiddel met de IN3 betaalmethode

  Je kent het wel… je ziet een mooie brommer of scooter staan in de shop en die wil je natuurlijk het liefst direct kopen, maar je komt nog net wat geld te kort. In dat geval heb je 2 opties. Je kunt een goedkope scooter kopen wat past binnen je budget, of je spaart nog even door voor het iets duurdere of mooiere model. Met de IN3 betaalmethode kun je NU je scooter kopen (of bromfiets), en betaal je het bedrag in 3 termijnen. Zo krijg je extra betaalruimte zodat je toch het model kunt kopen wat je echt graag zou willen hebben.

  Met de IN3 betaalmethode betaal je geen rente en krijg je in totaal 60 dagen de tijd om het laatste termijn te voldoen. Bij IN3 ziet de betaling ziet er als volgt uit:

  • termijn 1 (⅓ deel) betaal je tijdens het bestellen
  • termijn 2 (⅓ deel) betaal je binnen 30 dagen
  • termijn 3 (⅓ deel) betaal je binnen 60 dagen

  Brommer of scooter leasen

  Wil je direct genieten waarbij je geen spaargeld nodig hebt? In dat geval kun je dan een brommer of scooter leasen. Je koopt hierbij je tweewieler op afbetaling en betaalt hem dan in termijnen. Het leasen van een bromfiets of scooter, ongeacht of het een snorscooter of bromscooter is, kan in 12, 18, 24, 36, 48, 60, en 72 termijnen. Je spreidt het aankoopbedrag dus over meerdere maanden waardoor de maandlasten lekker laag uitvallen. Zo kun je al een nieuwe scooter leasen voor slechts 20 euro per maand! 80% van onze klanten kiest voor de scooter lease.

  scooter kopen harderwijk.

  Wij zitten ook bij jou in de buurt! Kom dus gerust langs.

  Onze scooterwinkel zit in Harderwijk, en dat is vlakbij Wezep, Oldebroek, ‘t-Harde, Elburg, Biddinghuizen, Putten, Elspeet, Nunspeet, Hulshorst, Hierden, Ermelo, en Tonsel.

  Vanaf Tonsel, Hierden, Hulshorst, en Ermelo, ben je binnen 11 minuten in onze winkel. Vanaf Nunspeet, Elspeet, Putten, Biddinghuizen en ‘t-Harde ben je binnen 18 minuten in onze winkel. En vanaf Wezep en Oldebroek ben je er in slechts 26 minuten. Je kunt niet alleen langskomen om te kijken of een proefrit te maken, maar ook terecht voor service, onderhoud, en garantie.

  In de webshop hebben wij het grootste assortiment, en bovendien kun je heel gemakkelijk zelf je eigen brommer of scooter samenstellen en customizen. Je ziet direct wat het kost, en kunt ook direct je scooter bestellen.

 • Populaire scooters rond Harderwijk

  Meest populaire modellen rond Harderwijk / Ermelo

  In en rond Harderwijk / Ermelo zijn er een paar scootermodellen die extra populair zijn. Dit heeft ermee te maken dat er veel kilometers afgelegd wordt in dit gebied, en dat mensen een betrouwbare scooter zoeken die niet alleen mooi is, maar ook betrouwbaar is. Zo komen wij op de volgende top 3 terecht:

  Piaggio Zip scooter

  De Piaggio Zip neemt de laatste tijd flink in populariteit toe. Dit komt mede doordat het een zeer betaalbare scooter is van uitstekende bouwkwaliteit. De prijs/kwaliteitverhouding is ontzettend goed. Je kunt nu ook een Piaggio Zip SP kopen, en dat is de sportieve versie van de normale Zip scooter waarbij de voorkant compleet is aangepakt. Bovendien kun je Zip volledig aankleden naar smaak want er zijn zeer veel opties en accessoires voor verkrijgbaar. Je kunt ook een kant-en-klare custom Zip scooter kopen bij ons.

  Vespa Sprint en Vespa Primavera

  De legendarische Vespa scooter is wellicht iets duurder dan de gemiddelde scooter, maar je krijgt dan ook absoluut waar voor je geld. Mensen die een Vespa Primavera of Vespa Sprint kopen zijn op de hoogte van de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het design is bij velen natuurlijk niet onbekend, want de Vespa scooter is de meest gekloonde scooter ooit. Maar er is een ding die andere scooters niet hebben en de Vespa wel, en dat zijn metalen kappen. Deze scooter rammelt, piept of kraakt dus nooit.

  Riva scooter

  De Riva scooter is ook zeer in trek. Het is namelijk een goedkope scooter van zeer goede kwaliteit. Zo heeft de Riva een injectiemotor die razendsnel start ongeacht of het vriest buiten of niet. Het design is afgekeken van de Vespa dus het is een zeer mooie scooter om te zien. En als kers op de taart is de Riva scooter bovendien uit te breiden met enorm veel opties en accessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is er voor te krijgen. Zo kun je de Riva upgraden met Audi LED richtingaanwijzers, een LED of Xenon koplamp, valbeugels, smoked verlichting, en hij is in nagenoeg iedere kleur mogelijk! Ook de Full Option Riva scooter kopen is mogelijk!

  Driewielscooters zijn ook hot!

  De driewiel scooter (scooter met 3 wielen) wordt ook met de dag populairder. Deze modellen hebben 1 achterwiel en 2 voorwielen, en dat maakt ze op de eerste plaats al heel bijzonder. De wegligging is ongelooflijk stabiel en de rijbeleving is ongekend. Je hebt veel meer grip en kun ook een stuk sneller door de bocht zonder je angstig te voelen. Op onze site staan ze onder het kopje ‘specials’. Neem maar eens een kijkje!

  scooter-kopen-harderwijk-afhalen-service

 • Elektrische scooter kopen

  Elektrische scooter kopen is extra interessant

  Een elektrische scooter kopen is extra interessant omdat hij vaak niet duurder is dan een normale scooter, maar onderaan de streep wel goedkoper is. Bij elektrische scooters (escooters) zijn de onderhoudskosten goedkoper, en de kosten per kilometer. Op jaarbasis ben je tot 6 keer goedkoper uit! Uiteraard kun je ook in Harderwijk / Ermelo een elektrische scooter kopen. Op onze site vind je het complete elektrische scooter aanbod. Kortom een echte voordeelscooter dus.

  Meer voordelen van een escooter

  Er zijn nog meer voordelen bij een escooter (elektrische scooter). Niet alleen is het rijden goedkoper en het onderhoud, maar startproblemen zijn ook verleden tijd. De elektromotor is altijd gebruiksklaar, en hoeft niet gestart of opgewarmd te worden. Herrie maakt de motor niet, en er is geen uitlaat waaraan je je kunt verbranden. Tegelijkertijd help je mee om Harderwijk / Ermelo een stukje schoner te maken want de elektrische scooter stoot ook geen schadelijke stoffen uit. Een schoon vervoermiddel dus!

 • Reparatie, onderhoud, service, en garantie

  Onderhoud en reparatie voor je brommer of scooter in Harderwijk / Ermelo

  In Harderwijk / Ermelo kun je terecht voor de reparatie, onderhoud, service, en garantie van je brommer, scooter, of andere tweewieler. Is je brommer of scooter kapot, kom dan gerust langs in de scooterwinkel in Harderwijk / Ermelo! Ook vanuit Hierden, Biddinghuizen, Elburg, Nijkerk, Dronten, Lelystad, Oldebroek, Elspeet, Wezep, ‘t-Harde, Putten, Hulshorst, Ermelo, of Tonsel ben je er zo.

  Kun je niet langskomen omdat je brommer of scooter niet meer kan rijden? Ook daarvoor hebben wij een oplossing! Wij hebben namelijk een haal & brengservice. Wij halen je kapotte brommer of scooter op, repareren hem, en brengen hem weer gerepareerd terug.

  Ga je een nieuwe brommer of scooter kopen, dan kun je ook kiezen voor een onderhoudspakket. Bij het afnemen van een onderhoudspakket dek je de onderhoudskosten voor de servicebeurten vooraf af. Zo krijg je achteraf niet te maken met bijkomende kosten. Het onderhoudspakket is ook uitbreidbaar zodat je er ook voor kunt kiezen om je brommer, schakelbrommer of scooter op te laten halen voor een beurt, en weer te laten terugbrengen. Dit geldt ook voor plaatsen buiten Harderwijk, van Putten tot aan Wezep, en van Hulshorst tot aan Amersfoort. Onze servicebussen rijden door heel Nederland rond, dus het maakt in feite niet uit waar je woont!

 • Overige Scooterwinkels