Scooter kopen Alphen aan den Rijn

Wil je een scooter of een elektrische scooter kopen, en woon in je in de omgeving van Alphen aan den Rijn, dan kun je beslist niet om Fast en Furious scooters heen. Wij zijn niet alleen online de grootste scooterwinkel, maar ook de grootste van Alphen a/d Rijn en omgeving!
 • Scooter aanbod Alphen aan den Rijn

  Kopen in de winkel en online shoppen

  Bij ons kun je gemakkelijk online een scooter bestellen, maar uitzoeken in onze winkel in Alphen a/d Rijn kan natuurlijk ook. Wij hebben een grote showroom met +/- 100 scooters. Volop keuze dus. In de showroom hebben wij alle merken en types die er maar bestaan. Zo kun je een kijkje komen nemen naar:
   

  Benzine scooter en elektrische scooter

  Bij ons kun je een scooter kopen op benzine, maar ook een escooter kopen op elektriciteit. Escooters zijn de laatste tijd erg populair geworden omdat ze mooier, beter, en goedkoper zijn geworden. Het opladen van een escooter is veel goedkoper dan de tank vullen met benzine. Daarnaast is het motorblok van een e-scooter onderhoudsvrij. Elektrische scooters zijn super schoon en stoten geen schadelijke gassen uit. In de showroom in Alphen a/d Rijn hebben we ook veel elektrische modellen staan waar veel over te vertellen valt.
   

  Nagenoeg alle brommer- en scootermerken

  In de showroom in Alphen aan den Rijn hebben wij nagenoeg alle brommer- en scootermerken staan die er maar zijn. De merken die je onder andere tegen komt zijn: Vespa, Piaggio, Yamaha, SYM, Peugeot, Kymco, Killerbee, Nipponia, Lifan, Next, Gomax, Move, IVA, Eysink, Derbi, BTC, AGM, Beta, en Aprilia.
   

  Maatwerk en Custom scooter bouw

  In Alphen aan den Rijn zijn wij specialist op het gebied van maatwerk en custom scooter bouw. Wij bouwen je scooter op maat. Je kunt dus een bestaand model kiezen en die helemaal laten pimpen en upgraden zodat hij 100% uniek wordt. Alle denkbare toeters en bellen kunnen wij leveren. Wij kunnen de scooter zelfs in de kleur leveren die jij wilt! In principe kun je zo’n custom scooter ook bestellen via onze webshop. Surf maar eens rond en klik maar eens een model aan. Dan zie je wat er allemaal mogelijk is per model.
 • Reparatie en onderhoud Alphen aan den Rijn

  Reparatie en onderhoud

  Scooter kapot in de omgeving van Alphen a/d Rijn? Of heeft je tweewieler een onderhoudsbeurt nodig? Kom dan gerust bij ons langs. Wij zitten aan de Koperweg 21 in Alphen aan den Rijn.
   

  Ophaal en terugbrengservice Alphen a/d Rijn

  Mocht je niet met je kapotte scooter langs kunnen komen, omdat hij niet meer kan rijden, dan hebben wij altijd nog een pickup service. Wij halen jouw tweewieler op, en repareren hem. Hierbij heb je vervolgens de keuze om hem zelf te komen ophalen. Terugbrengen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden!
   

  Service voor ieder merk brommer en scooter

  Wij kunnen alle brommer en scooter merken repareren en/of voorzien van een onderhoudsbeurt. Heb je een bekend merk zoals Vespa, Piaggio, BTC, IVA, AGM, Kymco, SYM, Aprilia, of Yamaha, of een minder bekend merk zoals Keeway, Eysink, Beta, Turbho, of Killerbee? Ook wanneer jouw bromfietsmerk hier niet tussen staat kun je deze gerust door ons laten repareren. Wij herstellen ieder mankement of probleem.
   

  Scooter laten opvoeren Alphen aan den Rijn

  Heb je een snorscooter of bromscooter en rijdt hij naar jouw gevoel niet snel genoeg, dan kun je die eenvoudig en veilig door ons laten opvoeren. Wij zijn dé specialist in Alphen aan den Rijn op het gebied van opvoeren. Zelfs injectie scooters met een ECU kunnen wij sneller maken. Mocht je een elektrische scooter in Alphen aan den rijn hebben, dan is de kans ook groot dat wij die kunnen opvoeren.
 • Kopen, leasen of IN3?

  Scooter kopen in Alphen a/d Rijn

  Scooter kopen in de buurt van Alphen a/d Rijn? Kom dan naar Fast&Furious scooters toe! Bestellen kan zowel online als in de winkel. Online vind je alle info die er maar te weten valt, en in de winkel kunnen we je er alles over vertellen.
   

  Kopen op afbetaling en leasen

  In de winkel kun je o.a. met de pinpas betalen, maar een afbetaalregeling of lease is bij ons ook mogelijk. Zo bieden wij een IN3 afbetaalregeling aan zonder rente of financiering. Je betaalt je tweewieler of driewieler in 3 termijnen, in 3 gelijke bedragen. Kies je voor scooter lease Alphen a/d Rijn dan betaal je per maand af. Afbetalen kan al vanaf +/- 20 euro per maand!