Scooter kopen Alphen aan den Rijn

Wil je een scooter of een elektrische scooter kopen, en woon in je in de omgeving van Alphen aan den Rijn, dan kun je beslist niet om Fast en Furious scooters heen. Wij zijn niet alleen online de grootste scooterwinkel, maar ook de grootste van Alphen a/d Rijn en omgeving!

 • Scooter aanbod Alphen aan den Rijn

  Kopen in de winkel en online shoppen

  Bij ons kun je gemakkelijk online een scooter bestellen, maar uitzoeken in onze winkel in Alphen a/d Rijn kan natuurlijk ook. Wij hebben een grote showroom met +/- 100 scooters. Volop keuze dus. In de showroom hebben wij alle merken en types die er maar bestaan. Zo kun je een kijkje komen nemen naar:

  Benzine scooter en elektrische scooter

  Bij ons kun je een scooter kopen op benzine, maar ook een escooter kopen op elektriciteit. Escooters zijn de laatste tijd erg populair geworden omdat ze mooier, beter, en goedkoper zijn geworden. Het opladen van een escooter is veel goedkoper dan de tank vullen met benzine. Daarnaast is het motorblok van een e-scooter onderhoudsvrij. Elektrische scooters zijn super schoon en stoten geen schadelijke gassen uit. In de showroom in Alphen a/d Rijn hebben we ook veel elektrische modellen staan waar veel over te vertellen valt.

  Nagenoeg alle brommer- en scootermerken

  In de showroom in Alphen aan den Rijn hebben wij nagenoeg alle brommer- en scootermerken staan die er maar zijn. De merken die je onder andere tegen komt zijn: Vespa, Piaggio, Yamaha, SYM, Peugeot, Kymco, Killerbee, Nipponia, Lifan, Next, Gomax, Move, IVA, Eysink, Derbi, BTC, AGM, Beta, en Aprilia.

  Maatwerk en Custom scooter bouw

  In Alphen aan den Rijn zijn wij specialist op het gebied van maatwerk en custom scooter bouw. Wij bouwen je scooter op maat. Je kunt dus een bestaand model kiezen en die helemaal laten pimpen en upgraden zodat hij 100% uniek wordt. Alle denkbare toeters en bellen kunnen wij leveren. Wij kunnen de scooter zelfs in de kleur leveren die jij wilt! In principe kun je zo’n custom scooter ook bestellen via onze webshop. Surf maar eens rond en klik maar eens een model aan. Dan zie je wat er allemaal mogelijk is per model.

 • Reparatie en onderhoud Alphen aan den Rijn

  Reparatie en onderhoud

  Scooter kapot in de omgeving van Alphen a/d Rijn? Of heeft je tweewieler een onderhoudsbeurt nodig? Kom dan gerust bij ons langs. Wij zitten aan de Koperweg 21 in Alphen aan den Rijn.

  Ophaal en terugbrengservice Alphen a/d Rijn

  Mocht je niet met je kapotte scooter langs kunnen komen, omdat hij niet meer kan rijden, dan hebben wij altijd nog een pickup service. Wij halen jouw tweewieler op, en repareren hem. Hierbij heb je vervolgens de keuze om hem zelf te komen ophalen. Terugbrengen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden!

  Service voor ieder merk brommer en scooter

  Wij kunnen alle brommer en scooter merken repareren en/of voorzien van een onderhoudsbeurt. Heb je een bekend merk zoals Vespa, Piaggio, BTC, IVA, AGM, Kymco, SYM, Aprilia, of Yamaha, of een minder bekend merk zoals Keeway, Eysink, Beta, Turbho, of Killerbee? Ook wanneer jouw bromfietsmerk hier niet tussen staat kun je deze gerust door ons laten repareren. Wij herstellen ieder mankement of probleem.

  Scooter laten opvoeren Alphen aan den Rijn

  Heb je een snorscooter of bromscooter en rijdt hij naar jouw gevoel niet snel genoeg, dan kun je die eenvoudig en veilig door ons laten opvoeren. Wij zijn dé specialist in Alphen aan den Rijn op het gebied van opvoeren. Zelfs injectie scooters met een ECU kunnen wij sneller maken. Mocht je een elektrische scooter in Alphen aan den rijn hebben, dan is de kans ook groot dat wij die kunnen opvoeren.

 • Kopen, leasen of IN3?

  Scooter kopen in Alphen a/d Rijn

  Scooter kopen in de buurt van Alphen a/d Rijn? Kom dan naar Fast&Furious scooters toe! Bestellen kan zowel online als in de winkel. Online vind je alle info die er maar te weten valt, en in de winkel kunnen we je er alles over vertellen.

  Kopen op afbetaling en leasen

  In de winkel kun je o.a. met de pinpas betalen, maar een afbetaalregeling of lease is bij ons ook mogelijk. Zo bieden wij een IN3 afbetaalregeling aan zonder rente of financiering. Je betaalt je tweewieler of driewieler in 3 termijnen, in 3 gelijke bedragen. Kies je voor scooter lease Alphen a/d Rijn dan betaal je per maand af. Afbetalen kan al vanaf +/- 20 euro per maand!

 • Elektrische scooters omgeving Alphen aan den Rijn

  Elektrische scooter kopen - omgeving Alphen aan den Rijn

  Wil je een elektrische scooter kopen, of escooter zoals ze ook wel genoemd worden? In Alphen aan den Rijn en omgeving ben je dan aan het juiste adres bij Fast & Furious scooters! We hebben een grote showroom met elektrische scooters voor je klaarstaan. Je kunt ook bij ons terecht voor reparatie, schadeherstel, en natuurlijk het onderhoud.

  Scooter kopen Alphen aan den Rijn en omliggende plaatsen

  Fast en Furious scooters zit in Alphen aan den Rijn, en dat is tevens goed bereikbaar voor de plaatsen Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude Rijndijk, Hazerswoude Dorp, Ter Aar, Nieuwkoop, Woubrugge, Aarlanderveen, Nieuwveen, Zwammerdam, Hoogmade, Groendijk, en ga zo maar door. Dit zijn allemaal plaatsen die in de buurt liggen van Alphen aan den Rijn, en dat betekent dat je binnen een kwartier bij ons kunt zijn.

  Reparatie, onderhoud en schadeherstel

  Heb je een scooter, nieuw of oud, en hij is kapot of heb je schade, dan kun je bij ons in Alphen aan den Rijn langskomen voor reparatie, onderhoud, of schadeherstel. Wij repareren ieder merk scooter, ongeacht of dit een escooter is, retro scooter, of een elektrische driewieler. Wij repareren alles! Onze werkplaats heeft een flinke capaciteit waardoor je snel aan de beurt bent. Bij schadeherstel krijg je uiteraard is een prijsopgave. Zo weet je vooraf aan welke kosten je moet denken voor het herstellen van je (e)scooter.

  Wanneer je scooter kapot is of beschadigd is, dan kun je er niet altijd meer mee rijden, en daar hebben wij een perfecte oplossing voor! Wij kunnen de escooter ook bij je op komen halen, bij ons in Alphen aan den Rijn repareren, en weer gerepareerd terugbrengen. De transport kunnen wij dus ook voor je verzorgen. Ook bij onderhoud is dit mogelijk. Je kunt zelfs een escooter kopen met een onderhoudspakket waarbij deze service is inbegrepen. escooter-onderhoud-reparatie-alphen-aan-den-rijn

 • Escooter aanbod

  Wat voor elektrische scooter kun je kopen?

  In Alphen aan den Rijn hebben wij verschillende elektrische scooters staan, van retro modellen tot aan sportieve modellen. Escooters zijn er tegenwoordig in alle uitvoeringen. Elektrisch rijden is namelijk de toekomst en daar zijn wij al volop op ingericht. Zo kun je bijvoorbeeld ook in Alphen aan den Rijn terecht voor het balanceren van je accu. Het balanceren van de accu is iets wat bij het onderhoud hoort van je escooter. Zo houd je de accu in topconditie waardoor hij optimaal blijft presteren.

  Bij ons kun je een elektrische bromfiets kopen met 2 wielen en 3 wielen. Elektrische brommers kunnen net als de benzine tegenhangers gewoon 45 km per uur halen. Bovendien zijn ze een stuk sneller op topsnelheid en is de extra kracht goed merkbaar. Zelfs iemand achterop de brommer is geen probleem voor een escooter want ook dan is hij een stuk sneller dan benzine varianten.

  Zijn escooters goedkoop of duur?

  Je kunt een goedkope escooter kopen, maar ook een dure. Het is maar net waar je zelf veel waarde aan hecht. Wij hebben goedkope modellen van minder bekende merken, maar wij hebben ook de elektrische Vespa scooter, en dat is meteen de duurste. Goedkoop is niet altijd duurkoop. Wij kijken vooral naar een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daardoor kun je bij ons altijd een goede elektrische scooter kopen zonder dat je teveel betaalt.

  Escooters zijn tegenwoordig niet duurder dan de benzine modellen. Wat het rijden betreft, en het onderhoud, zijn ze zelfs vele malen goedkoper. Escooters rijden op elektriciteit en niet op benzine, en dat maakt ze qua brandstof 6x goedkoper. Het onderhoud is minimaal in tegenstelling tot brommers met een benzinemotorblok. De elektromotor zelf heeft bijvoorbeeld helemaal geen onderhoud nodig. De enige onderhoudspunten bij een elektrische scooter zijn de elektrische contacten op de lader en accu, het balanceren van de accu, de remmen, en de banden. Op jaarbasis ben je hierdoor dus goedkoper uit. Bovendien zijn ze een stuk minder storingsgevoelig. Een elektrische scooter kopen, wat bij ons kan in Alphen aan den Rijn, is dus een slimme zet. escooter-kopen-alphen-aan-den-rijn

  Thuisbezorgen in alle plaatsen van Nederland

  Wij bezorgen alle escooters graag bij je thuis. Wat de bezorgkosten betreft betaal je overal in Nederland even veel. Of je nu in Alphen aan den Rijn woont, in Koudekerk aan den Rijn, Aarlanderveen, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Zwammerdam, Woubrugge, Ter Aar, Nieuwkoop, Nieuwveen, Groendijk, of een andere plaats… de bezorgkosten zijn altijd even goedkoop. elektrsche-scooter-kopen-alphen-aan-den-rijn-omgeving

  Elektrische scooter kopen

  Wil je een elektrische scooter kopen, van elektrische brommer tot bromfiets, dan ben je bij Fast en Furious in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres! Wij hebben 100 modellen in de showroom staan waaruit je kunt kiezen. In onze webshop vind je mogelijk nog een groter aanbod welke je tevens direct zelf samen kunt stellen. Wil je bijvoorbeeld andere richtingaanwijzers, een valbeugelset, een windscherm, of iets heel anders, dan kun je dit direct aanklikken en meebestellen. De montage van de extra opties is gratis!

  Nog meer betaalgemak met IN3

  Soms zie je de perfecte escooter staan maar is hij nog net iets te duur. Je komt in feite wat geld te kort. Mocht je een vooruitzicht hebben dat je het volgende maand, of die maand erop wel zou redden, dan hoef je vanaf nu niet meer te wachten met bestellen. Met de IN3 betaalmethode kun je namelijk het aankoopbedrag opsplitsen in 3 gelijke delen. Je betaalt nu bij het bestellen het eerste derde deel van het aankoopbedrag. De maand die daarop volgt betaal je het tweede deel, en de maand erna het derde stukje. Zo kun je nu genieten en hoef je niet te wachten totdat je het hele bedrag bij elkaar hebt gespaard. IN3 is de oplossing!

  Elektrische scooter leasen

  Een escooter leasen kan bij ons natuurlijk ook. Met leasen hoef je niet te beschikken over spaargeld. Een vast inkomen is voldoende. Je betaalt met leasen iedere maand een stukje van je escooter af. Hoe lang je erover doet mag je zelf weten. Wat de leasetermijnen betreft kun je kiezen uit 12, 18, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden. Voor een paar tientjes in de maand kun je een gloednieuwe elektrische scooter leasen. Wil je jouw nieuwe elektrische brommer of bromfiets verder aankleden met opties, van helm tot slot, en van richtingaanwijzers tot aan sierbeugels, dan kun je die extra’s ook onderbrengen in de lease. Je betaalt dus een vast bedrag per maand! Een elektrische scooter kopen is dus voor iedereen weggelegd. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn.

  Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: