Scooter kopen Arnhem

Wil je een scooter kopen en woon je in de buurt van Arnhem? Dan kun je terecht bij een van onze servicepunten waaronder Harderwijk, Maarssen of Veen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je scooter thuis te laten afleveren tegen een laag tarief van slechts 49,95 euro.

Bij Fast en Furious scooters ben je niet alleen het goedkoopst uit als het gaat om een nieuwe scooter kopen, maar ook voor accessoires. Daarnaast kun je profiteren van onze uitgebreide betaalmogelijkheden, en natuurlijk niet te vergeten, de beste service.

ARNHEM

Middachtensingel 141 6825 HK*  0900 3278387 optie 3 keuze 9 of mailen naar Arnhem@fastfurious.nl

►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

Openingstijden 

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - Gesloten
  • Dinsdag - 9:00 - 17:30
  • Woensdag - 9:00 - 17:30
  • Donderdag - 9:00 - 17:30
  • Vrijdag - 9:00 - 17:30
  • Zaterdag - 9:00 - 16:00

Een van de grotere steden

Arnhem is een drukke stad en een van de grotere plaatsen in Nederland. Arnhem wordt omringd door de plaatsen Wageningen, Driel, Renkum, Wolfheze, Oosterbeek, De Laar, Elst, Huissen, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Rozendaal en Rheden. Arnhem is ook bekend van Burgers Zoo, een van de bekendste dierentuinen in Nederland.

scooters-arnhem

Een scooter is veel voordeliger

Wie zich snel wil verplaatsen in het centrum van Arnhem doet dat het snelst met een brommer of scooter. Een brommer of scooter kopen is dus zeker geen gek idee. Niet alleen ben je een stuk vlugger maar ben je ook nog eens goedkoper uit. Zo betaal je met een scooter bijvoorbeeld geen wegenbelasting, geen parkeerkosten en is het brandstofverbruik ook nog eens een stuk voordeliger. Gemiddeld rijdt een scooter 1 op 40 wat inhoudt dat je met 1 liter brandstof (euro 95) ongeveer 40 kilometer kunt afleggen. Met een scooter stap je bovendien op bij je huis en op de plaats van bestemming weer af. Parkeren kan bijna overal voor de deur. Ook in een autovrije zone kun je probleemloos komen.

Servicepunten

Wij hebben in Nederland meerdere servicepunten waar je terecht kunt voor onderhoud, reparatie en het afhalen van je nieuwe scooter. In de buurt van Arnhem hebben wij 3 locaties zitten en dat zijn Harderwijk, Maarssen en Veen. De afstand tussen Arnhem en Harderwijk bedraagt ongeveer 55 minuten met de auto. De afstand tussen Arnhem en Maarssen bedraagt ongeveer 56 minuten met de auto en de tussen Arnhem en Veen ongeveer 60 minuten met de auto. Ook het openbaar vervoer is natuurlijk een mogelijkheid. Via Google Maps of 9292.nl kun je precies zien hoe je op deze locaties komt.

Merken en modellen

Voor iedereen is er wel een passende brommer of scooter te vinden. Ze zijn er namelijk van groot tot klein en van sportief tot retro. De belangrijkste keuze die je moet maken is of je een snorfiets of bromfiets gaat kopen. De snorfiets, ook wel snorscooter genoemd, rijdt niet harder dan 25 km per uur en daarbij hoef je geen helm te dragen. Bij de bromfiets, ook wel bromscooter genoemd, moet je wel een helm dragen omdat deze 45 km per uur kan rijden.

Retro modellen

Populaire retro modellen zijn: Vespa Sprint, Vespa Primavera, Peugeot Django, SYM Fiddle, Kymco Like en Turbho RL50 (Vespa kloon), net zoals de Riva Sport en de Vespelini.

Zakelijke modellen

Populaire zakelijke modellen zijn: Kymco G-Dink, Kymco New Dink, Kymco Agility Delivery, Peugeot E-Vivavity (elektrische scooter) en Peugeot Citystar.

Sportmodellen

Populaire sportmodellen zijn: Peugeot Speedfight, Aprilia SR, Gilera Runner, Yamaha Aerox, Honda NSC50R,  Kymco Super 8 en Sym Jet.

Hot sellers

Er zijn ook een aantal hot sellers welke erg populair zijn. Dit zijn de Piaggio Zip, Piaggio Fly, Vespa, SYM Symphony, Peugeot Kisbee en Kymco Vitality.

Scooter kopen

Een brommer of scooter kopen is niet ingewikkeld. Online kun je in feite alle informatie vinden over het model. Vaak kijk je als eerste naar het model. De een vind een retro scooter mooi en de ander kiest liever iets sportiefs. Voor elke smaak kun je dus een scooter vinden.

Bij Fast en Furious kun je niet alleen genieten van de beste prijzen maar ook van een groot betaalgemak. Je kunt kiezen voor betalen met iDeal maar je kunt ook ook een interessante betaalregeling treffen waarbij je de scooter koopt op afbetaling! Zo kun je voor 16,- euro per maand al een nieuwe scooter kopen. Ook accessoires zoals een helm of slot kun je in het afbetalingsprogramma (scooterlease) eenvoudig onderbrengen. Woon je dus in Arnhem of omgeving dan kun je het beste bij ons je scooter kopen.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: