Scooter kopen Arnhem

Brommer of scooter kopen in Arnhem, of in de omgeving daarvan? Wij zijn de grootste scooterwinkel van de regio! Bij ons kun je zowel in de winkel als online een scooter kopen en hem afhalen of laten bezorgen in Arnhem of omliggende plaats. Naast tweewielers (scooters met 2 wielen) hebben wij ook driewielers (scooters met 3 wielen). Bekijk ze allemaal in onze webshop!

 • Betaalmogelijkheden voor een brommer of scooter

  Een brommer of scooter kopen in Arnhem

  In Arnhem, maar ook online, kun je een brommer of scooter kopen. Wil je de modellen liever in het echt zien? Kom dan langs in onze scooterwinkel in Arnhem. Online in onze scooter webshop hebben we alle merken en types staan. Bij ons kun je zowel een snorscooter kopen als bromscooter, en van retro model tot aan sportmodel. Zelfs een schakelbrommer kopen is mogelijk.

  In onze scooterwinkel verkopen wij nagenoeg alle merken, van bekende tot minder bekende. De bekendere merken zijn o.a. Vespa, Piaggio, SYM, Peugeot, en Kymco. De minder bekende merken zijn o.a. AGM, IVA, BTC, Nipponia, en Killerbee. In totaal hebben wij meer dan 100 modellen in het assortiment zitten!

  Kom langs in onze scooterwinkel in Arnhem

  In onze scooterwinkel in Arnhem kun je eenvoudig en snel een brommer of scooter kopen. Online bestellen kan ook. Wij bezorgen ook aan huis!

  Woon je in Ede, Bennekom, Renkum, Wageningen, Elst, Huissen, Duiven, Zevenaar, Didam, Velp, Rheden, Doesburg, Dieren, Eerbeek, Loenen, Hoenderloo, of een andere omliggende plaats, dan is onze scooterwinkel in Arnhem niet ver bij je vandaan.

  Vanuit Velp ben je in slechts 14 minuten bij de winkel. Vanuit Wageningen ben je er in 25 minuten, en vanuit Rheden in 20 minuten. Vanuit de andere plaatsen waaronder Dieren, Didam, Zevenaar, Duiven, Huissen, Elst, Renkum, en Ede ben je niet meer dan 25 minuten tijd kwijt om naar ons toe te komen.

  Geen zin of tijd om langs te komen? Shop dan online. Op onze website vind je bij ieder model uitgebreide informatie terug over de bromscooter of snorscooter. Wij bezorgen door heel Nederland aan huis tegen lage kosten!

  Verschillende betaalmogelijkheden voor je brommer of scooter

  Het maakt niet uit of je in Loenen woont, in Zevenaar, of in hartje Arnhem. Bij ons kun je altijd kiezen voor meerdere betaalmogelijkheden voor je tweewieler of driewieler. In de winkel kun je bijvoorbeeld betalen met de pin, en online kun je kiezen uit IDeal, IN3, en Leasen.

  Betalen met IN3

  IN3 is de nieuwe betaalmogelijkheid waarbij je niet het hele bedrag in 1x hoeft te betalen. Je betaalt namelijk je bromfiets of scooter in 3 termijnen zonder dat je daar rente over betaalt.

  Tijdens het afrekenen betaal je het eerste termijn wat een derde is van het totaalbedrag. Binnen 30 dagen betaal je het tweede termijn, nogmaals een derde, en binnen 60 dagen betaal je het laatste termijn.

  Brommer of scooter leasen

  Leasen is de meest eenvoudige manier om een brommer of scooter te kopen. Een brommer of scooter leasen wil zeggen dat je hem koopt op afbetaling, en dus in maandelijkse termijnen afbetaald. Het grote voordeel van een scooter leasen is dat het niet uitmaakt of je in Arnhem woont, in Renkum, in Eerbeek, of een andere plaats in Nederland, want leasen kan vanuit iedere plaats. Daarnaast hoef je niet te sparen of spaargeld in te zetten. Extra opties, van uitbreidingen op een scooter, tot aan extra accessoires zoals een helm of slot kun je ook in de scooterlease onderbrengen. Leasen kun je bovendien online regelen!

  scooter kopen arnhem

 • TAB: Populairste scooters van dit moment

  Populairste scooters van dit moment

  De populairste scooters van dit moment zijn de Vespa Sprint, de Vespa Primavera, De Piaggio Zip en Zip SP, en de Riva scooter. Deze modellen zie je ook veel in de omgeving van Arnhem rijden, en waarom dat is vertellen we je hieronder.

  Vespa Sprint en Vespa Primavera

  De Vespa scooter is al vele jaren super populair. Zowel de Vespa Sprint als Vespa Primavera zijn van hoogstaande kwaliteit. Het plaatwerk is van metaal net als bij een auto, in tegenstelling tot kunststof zoals bij alle andere scooters het geval is. Een Vespa scooter rijdt fantastisch, en is super degelijk gebouwd. Bovendien zijn er veel opties op te verkrijgen om hem nog luxer en mooier te maken. Bij ons kun je ook een Custom Vespa scooter kopen!

  Piaggio Zip / Piaggio Zip SP

  Ook de Piaggio Zip en Piaggio Zip SP zijn zeer populaire scooters. Piaggio is om te beginnen een zeer degelijk merk. De Vespa is, wat veel mensen niet weten, ook van Piaggio. De Zip scooter is een zeer betaalbare scooter met eveneens fantastische rijeigenschappen. De Zip SP is de sportieve versie van de normale Piaggio Zip, en heeft een zeer sportieve voorkant wat hem erg gewild maakt. Zoek je een betrouwbare scooter voor het dagelijkse woon/werkverkeer dan kun je gerust een Piaggio Zip kopen.

  Riva scooter

  De Riva scooter is erg populair vanwege zijn looks en zijn gunstige prijskaartje. Zoek je een goedkope scooter die veel op de Vespa lijkt en bovendien rijkelijk aan te kleden is met allerlei opties, dan moet je een Riva scooter kopen. Op dit model kun je zelfs Xenon verlichting bestellen, valbeugels, LED Audi richtingaanwijzers, en nog heel veel meer!

  Bij ons kun je nagenoeg iedere scooter helemaal naar wens aankleden met opties. Bouw via onze webshop jouw eigen custom scooter!

 • Elektrische scooter kopen

  Elektrische scooter kopen in Arnhem

  Een elektrische scooter kopen in Arnhem of omgeving? Ook dat kan bij ons heel eenvoudig. Het aanbod aan elektrische scooters groeit met de dag. Elektrische scooters (escooters) worden steeds populairder omdat ze nagenoeg evenveel kosten als een normale scooter, maar veel extra voordelen hebben.

  Een elektrische scooter rijdt zeer voordelig. De kosten per kilometer liggen zo’n 6 keer lager, en dat scheelt in de portemonnee. Ook ben je minder geld kwijt aan het jaarlijkse onderhoud. De elektromotor op een escooter is namelijk helemaal onderhoudsvrij.

  Bovendien houdt je Arnhem en de omgeving een stuk schoner met een e-scooter omdat elektrische tweewielers en driewielers geen schadelijke uitlaatgassen uitstoten.

  Je kunt een elektrische scooter kopen in nagenoeg ieder model, van retro scooter, tot sportscooter. Je kunt zelfs een elektrisch schakelbrommer model kopen als je zou willen!

 • Scooter onderhoud, reparatie, en tuning

  Scooter reparatie / onderhoud in Arnhem

  Is je scooter kapot en wil je hem laten repareren? Kom dan naar de scooterwinkel in Arnhem. Hier kun je ook terecht voor de garantie en het onderhoud. Mocht het niet lukken om naar de winkel in Arnhem te komen, bijvoorbeeld omdat je in Wageningen woont en dat te ver weg is, dan kun je ook gebruik maken van onze haal en breng service. Wij halen je kapotte brommer of scooter dan op, en brengen hem daarna weer terug.

  Bij het aanschaffen van een nieuwe brommer of scooter kun je ook een onderhoudspakket erbij nemen. Hierbij heb je ook de optie om gebruik te maken van de haal en brengservice. De kosten kun je zelfs in de scooterlease meenemen zodat je in 1x klaar bent!

 • Overige Scooterwinkels