Sunra e-scooter kopen of leasen of betalen via IN3

Sunra is een Chinees merk dat elektrische scooters maakt die ondertussen in meer dan 100 landen verkocht worden. Met een jaarlijkse omzet van 150 miljard is dit een enorm groot bedrijf dat al sinds 1999 op weg is om één van de grootste spelers te worden op de scooter markt. Naast een eigen R&D afdeling waar ze nieuwe modellen ontwerpen en nieuwe technologie ontwikkelen hebben ze meerdere fabrieken in grote Chinese steden waar ze scooters produceren. In Nederland is Sunra nog niet zo heel bekend maar de bijzondere modellen vallen steeds vaker op tussen het aanbod van andere merken. Daarnaast zorgt Sunra ervoor dat de prijs aantrekkelijk blijft voor de consument. En anders helpt Fast & Furious je met flexibele betaalopties als IN3 betalen of een scooter leasen.

Sunra Crystal

 
2.349,95 1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Sunra ROBO

 
2.999,95 2.649,95
Lease vanaf € 61,61 p/m
Betaal 3x € 905,40 via logo iDEAL IN3
 • Het merk Sunra

  Sunra e-scooters

  Je kunt van een benzine scooter een elektrische scooter maken door de tank te verwisselen met een accu. Het model kan verder vrijwel ongewijzigd blijven in theorie. Bij Sunra zien ze echter dat elektrische aandrijving veel meer voordelen biedt dan alleen een stille motor die je kunt inpluggen op het stopcontact. Je ziet dit direct aan de opvallende modellen die je in de Fast & Furious scooter webshop kunt kopen:

  Sunra Miku Max

  Maximaal rijplezier, minimale prijs. Dit model is een perfect voorbeeld van de kloof tussen benzine scooter en elektrische scooter. De body van de Miku Max lijkt te zweven, dit is een model waar illusionisten als Hans Klok of David Copperfield op kunnen rijden. Onder het zadel is geen groot motorblok aanwezig, die is slim verstopt in de ruimte waar vroeger een benzinetank aantal wezig was. De wielen zijn klein maar fijn. Een vergelijk maken met andere merken en modellen kan eigenlijk niet want de Sunra Miku Max is uniek in zijn soort.

  Sunra Miku Super

  Wat betreft het model lijken de Max en Super op het eerste gezicht veel op elkaar. Maar schijn bedriegt want de Sunra Miku Super is een motorfiets die toevallig ook als bromscooter leverbaar is. Je kunt kiezen uit een 45 km/u versie of ga voluit met de 80 km/u versie. Voor de snellere editie moet je wel een rijbewijs hebben voor motorfietsen! Wat betreft design en prestaties is dit echt een cross motor, de unieke ‘lege’ ruimte onder het zadel maakt dit paradepaardje van Sunra heel bijzonder.

  Sunra Crystal

  Is het een retro scooter of is het een moderne stadsscooter? Waarom niet beide? De Sunra Crystal is een juweeltje in de line-up van dit merk. De elegante vormgeving, de subtiele details en een soepele elektrische aandrijving maken deze e-scooter tot een ideale instapper … of beter gezegd opstapper! De prijs van Fast & Furious is ook nog eens heel interessant, zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

  Sunra Robo

  Stoer, modern met een knipoog naar Science Fiction films, dat is in het kort de Sunra Robo. De krachtige motor, het grote display en de LED verlichting bieden optimale kwaliteit en prestaties. Je wilt meer en vaker rijden als je de Robo hebt ervaren. Geen probleem want je kunt de Sunra Robo kopen met dubbele accu waarmee je de actieradius enorm uitbreidt.

  Het is niet verbazingwekkend dat Sunra in pakweg 20 jaar tijd is uitgegroeid tot een wereldspeler in de scootermarkt. Innovatief design met een knipoog naar vroeger op basis van lage prijzen; op een Sunra scooter lijkt de zon altijd te schijnen.