Nieuwe scooter kopen?

Nieuwe scooter kopen? Doe dat bij ons! Je spaart veel geld uit, krijgt de beste service en kunt profiteren van veel extra voordelen. Bij ons kun jij je nieuwe scooter op meerdere locaties in Nederland ophalen of hem gewoon eenvoudig laten thuisbezorgen. Betaal je liever in termijnen dan zit je bij ons ook goed. Wij verkopen alle scooter merken - van bekend tot onbekend en voor elk budget hebben wij een passende scooter.

 • Nieuwe scooters & merken

  Voordelen nieuwe scooter

  Een nieuwe scooter biedt een aantal voordelen ten opzichte van een 2de hands scooter. Zo krijg je de volle fabrieksgarantie en is hij krasvrij. Alles werkt zoals het moet werken en aan reparaties of onderhoud hoef je voorlopig ook niet te denken. Daarnaast is de veiligheid en betrouwbaarheid van een nieuwe brommer of scooter ook beter dan bij een gebruikte.

  Bij een 2de hands scooter ken je de onderhoudshistorie niet en kun je vaak ook niet zien in welke staat hij technisch verkeerd. Welke reparaties er aan zitten te komen is vaak ook onduidelijk. Sommige reparaties kunnen duur uitvallen waardoor een nieuwe scooter onderaan de streep zelfs flink goedkoper kan zijn.

  Welke merken zijn er, en wat zijn de verschillen?

  De laatste jaren zijn er een hoop scooter merken bijgekomen. Veel daarvan zijn afkomstig uit China. Chinese scooters zijn goedkoop, maar de kwaliteit is daarmee ook wat lager dan bij Europese of Japanse merken. Heb je meer te besteden, en vind je kwaliteit belangrijk, dan raden we je een Europese of Japanse scooter aan. De meeste mensen kiezen voor kwaliteit wanneer ze afhankelijk zijn van hun tweewieler, bijvoorbeeld vanwege het werk of school. Een kwalitatieve scooter hoeft niet duur te zijn, dat bewijst de Zip scooter namelijk of de Sym Fiddle II. Wanneer je kiest voor kopen op afbetaling, dan is een kwalitatief goede scooter soms slechts enkele euro’s per maand duurder, dus kijk en vergelijk.

  • Japanse of Europese scootermerken zijn: Aprilia, Kymco, Peugeot, Askoll, SYM, Vespa, Yamaha

  • Chinese scootermerken zijn: AGM, BTC, IVA, Killerbee, Vespelini, Riva, en Turbho.

  • Tweedehands scooter in onze showroom het scootermerk in het echt te bekijken

  Welke scooter modellen bestaan er?

  Niet iedereen heeft dezelfde smaak, en dat is maar goed ook, anders zou iedereen op dezelfde bromfiets, bromscooter, snorfiets, of snorscooter rondrijden. Qua verschillende modellen is er veel keuze. De laatste tijd zijn de retro modellen erg in trek, maar je kunt ook kiezen uit een stadsmodel, sportief model of zakelijk model.

  Retro scooters zijn gebaseerd op scooters van vroeger. De vormen zijn vaak rond en het design is relatief simpel gehouden. Niet te veel poes pas. Wil je een nieuwe retro scooter kopen, kijk dan eens bij Vespa, AGM, BTC, IVA, Killerbee, of Peugeot. Kijk hier als je een Vespa-Look-A-Likes scooter zoekt.

  Sommige sportieve scooters lijken net van het race circuit afgekomen te zijn, en hebben veel overeenkomsten met race motoren. Wie van sport houdt kan het beste kijken bij de merken , Peugeot, Kymco, AGM, en BTC.

  Zakelijke scooters hebben vaak meer het uiterlijk van een motorscooter waarbij de afmetingen net wat royaler zijn. Denk hierbij aan de Jet14, Tweet, Piaggio Liberty, Primavera en sprint.

  Populaire modellen in ons assortiment

  Wij hebben niet alleen de nieuwste scooter modellen, maar ook de populairste. Denk bijvoorbeeld aan de Vespa scooter, of een Vepsa look-a-like. Deze is 5 jaar op rij, een hotseller. Wil je goedkoop een scooter kopen, die net zo mooi is als de echte Vespa, dan hebben wij zeer voordelig de look-a-like uitvoering. Deze modellen hebben een prijs rond de 1000,- euro. Heel goedkoop dus voor een nieuwe scooter!

  Naast retro scooters, hebben wij ook de normale modellen en de sportieve modellen. Ook deze scooters hebben wij in alle prijscategorieën. Zo bepaal je zelf eenvoudig de prijs en kwaliteit.

  Je kunt ook een nieuwe scooter kopen en betalen in 3 termijnen. Wil je dit? Kies dan voor de IN3 betaalmethode. Het aankoopbedrag wordt opgedeeld in 3 delen. Het 1e deel betaal je op het moment van bestellen. Het 2de deel betaal je binnen 30 dagen, en het 3de deel binnen 60 dagen. Kijk op onze IN3 betalen pagina voor meer informatie.

  Scootermerken

  Bij Fast en Furious kun je nagenoeg ieder duurste scooter -merk kopen die er bestaat. Wij verkopen zowel A- als B-merken. Het prijsverschil is soms erg groot, maar wanneer je de tweewieler niet dagelijks gebruikt, of wanneer je een klein budget hebt, dan kan een B-merk een prima keuze zijn.

  Waarom een A-merk kopen

  Ben je echt afhankelijk van je brommer of snorfiets dan is een A-merk de slimste keuze. EU-merken gebruik vaak goede kwaliteit onderdelen welke tevens goed verkrijgbaar zijn. Garantie krijg je op iedere scooter maar de garantie zit op de onderdelen en niet op het arbeidsloon om ze te vervangen. Soms kan een B-merk onderaan de streep toch iets duurder uitvallen. Aangezien je ook je scooter kunt kopen op afbetaling, kun je ook voor een paar tientjes per maand al een goede scooter rijden.

  Welke merken zijn A-merken

  De brommers- en scooters die onder de A-merken vallen zijn:

  Aprilia, Beta, Derbi, Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym, en Yamaha.

  Welke merken zijn B-merken

  De brommers- en scooters die onder de B-merken vallen zijn:

  BTC, IVA, Killerbee, AGM, en Hanway.

  Er zijn ook een aantal elektrische scooters waarbij het merk in Nederland nog weinig naamsbekendheid heeft. Dit zijn als voorbeeld NEXT, NIU, Ecooter, Nipponia, Evo Maxx, Sunra, en Doohan.

  EURO5 scooters

  Tegenwoordig zijn alle nieuwe scooters die je kunt kopen EURO5 geworden. EURO5 (opvolger van EURO4) is weer een stukje beter geworden voor het milieu. Uitlaatgassen bevatten schadelijke deeltjes, en die komen vrij in de lucht. Dat brandstof is ongezond om in te ademen dus daarom wordt de EURO-norm aangescherpt. Bij EURO5 scooter is het aantal schadelijke deeltjes in mindere mate aanwezig dan bij EURO4 benzine scooters.

  De techniek die voldoet aan deze nieuwe strenge milieunorm, is in 2021 geïntroduceerd bij de 50cc tweewielers waaronder brommers en scooters. Daarnaast zijn EURO5 motorblokken ook zuiniger dan EURO2 of EURO3 motoren. De meeste modellen hebben namelijk ook injectie aan boord. Het ene model beschikt over een elektronisch carburateur, en het andere model over een direct inspuiting in de cilinder. Dit laatste is iets wat Vespa bijvoorbeeld standaard gebruikt.

  EURO5 is alleen van toepassing op verbrandingsmotoren (een benzine motorblok). Het is dus niet van toepassing op elektrische scooters, want die stoten geen schadelijke stoffen uit. E-scooters zijn bovendien ook een stuk stiller.

  Welke scooter is het beste?

  Welke scooter het beste is hangt af van je budget en wat je ermee wilt gaan doen. Ga je veel of weinig kilometers maken, ben je groot van postuur, ga je hem dagelijks gebruiken of staat hij meer in de schuur? Over het algemeen genomen zijn de Goede merken, dus de Japanners en Europeanen het beste van kwaliteit, en daardoor kom je minder vaak met pech te staan. Een elektrische scooter is veel minder storingsgevoelig, dus een Chinese elektrische scooter zou ook een prima optie kunnen zijn. Je moet wel even rekening houden met de laadtijd van de accu, want dat duurt gemiddeld 6 uur voordat hij weer helemaal vol is.Het is dus even rekenen of een escooter wel bij je past.

  De hotsellers voor mensen met een klein budget is de Piaggio Zip, de Fiddle II, en de Sym Orbit II en Sym Orbit III een zeer goede keuze. Is je budget wat groter, dan is de keuze ook groter.

  Waar ga je de scooter voor gebruiken?

  Ga je de scooter vooral bij mooi weer gebruiken, dus om af en toe lekker mee te toeren, dan kan een Chinese scooter een prima keuze zijn. Ze zijn goedkoop en perfect om mee te toeren. Wil je de scooter dagelijks gaan gebruiken, dan kun je beter investeren in een Europees of Japans merk. De betrouwbaarheid en degelijkheid is bij die tweewielers van een hoger niveau. Grotere wielen, dus 12 inch of groter, zorgt ook voor een betere wegligging. Ga je vaak met je nieuwe scooter op pad dan is dat ook een puntje waarop je kunt letten.

  Nagenoeg iedere scooter is uit te rusten met extra opties en accessoires, waaronder een windscherm of een voor- of achterdrager. Daarmee verhoog je het comfort en de mogelijkheid om nog eens wat extra’s mee te nemen.

  Wat kost een nieuwe scooter vs tweedehands scooter?

  Bij ons kun je al een mooie nieuwe scooter kopen vanaf 1299,- euro. Naast minder bekende merken, verkopen wij natuurlijk ook alle A-merken waaronder Piaggio, Askoll, Vespa, Yamaha en Honda. Omdat wij meer dan 300 verschillende modellen in ons assortiment hebben, slaag je gegarandeerd. Wil je niet in een klap veel geld kwijt zijn maar toch een mooie nieuwe scooter kopen? Kies dan voor onze aantrekkelijke scooter lease. Een scooter leasen is een mooie scooter kopen op afbetaling. Meer daarover lees je bij het kopje ‘scooter leasen’. Een tweedehands scooter is vaak lagere in het aankoopbedrag

  Elektrische scooter

  Wil je dagelijks de scooter gaan gebruiken, maar is de gemiddelde rit slechts een proefritje van paar kilometer, dan is de aanschaf van een elektrische scooter zeker iets om over na te denken. Er zijn veel nieuwe modellen bijgekomen, en ze zijn tegenwoordig qua design niet meer te onderscheiden van de modellen met brandstofmotor.

  Met een elektrische scooter haal je ongeveer een 100 tot 300 kilometer op een volle accu, dus het is een beetje uitrekenen of je daar mee in de buurt zit en uit de voeten kunt. Een lege accu moet je opladen en dat kost meer tijd dan even langs de benzine pomp te gaan. Als je die tijd hebt kan een e-scooter zeker interessant zijn.

  Elektrische scooters hebben een aantal interessante voordelen. De onderhoudsbehoefte is namelijk minimaal, en rijden op elektriciteit is 6x goedkoper. Qua aanschafprijs verschillen ze weinig met de benzine uitvoeringen.

  Elektrisch rijden met een E-scooter

  Elektrische scooters, ook wel Escooters genoemd, lijken met de dag meer terrein te winnen. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische scooter. Natuurlijk is rijden op elektriciteit een milieubewuste keuze omdat er geen uitlaatgassen zijn, en dus ook geen CO2 uitstoot. Maar er zijn meer voordelen! Zo kun je nu en in de toekomst iedere milieuzone betreden zonder problemen. Startproblemen zijn verleden tijd want de elektromotor van een E-scooter is altijd gebruiksklaar en heeft geen onderhoud nodig! Hij is betrouwbaarder en veel minder slijtage gevoelig. De E-scooter rijdt ook nog eens goedkoper want benzine is duurder dan elektriciteit. Wil je een elektrische scooter kopen dan kun je kiezen uit verschillende modellen van uiteenlopende merken.

 • Waarom bij ons?

  Voordelen van Fast&Furious scooters

  Wil je voordelig een nieuwe scooter kopen dan ben je in de juiste online shop terecht gekomen. Niet alleen hebben wij de laagste prijzen maar ook een veel scooter merken voor elk budget. Wil je een goedkope nieuwe scooters dan hoef je niet meer dan 1249,- euro kwijt te zijn of slechts 19,00 euro per maand.

  Afhalen kan op meerdere afhaalpunten in Nederland en ook thuisbezorgen is bij ons mogelijk. De bezorgkosten bedragen slechts 49,95 euro een daarbij maakt het niet uit of je in Groningen, Amsterdam of Limburg woont. Voor heel Nederland zijn de kosten gelijk.

  Ook voor onderhoud en reparaties kun je bij ons terecht. Wij kunnen je nieuwe scooter ophalen, reparatie onder handen nemen, en weer terugbrengen. Al het gemak onder één dak.

  Fast & Furious scooters showroom

  Meer dan alleen scooters

  Bij Fast & Furious kun je niet alleen een nieuwe scooter aankopen maar ook terecht voor heel veel accessoires om je scooter verder mee aan te kleden, en accessoires voor jezelf zoals een helm of regenkleding. Naast benzine scooters kun je bij ons ook een schakelbrommer, elektrisch scootmobiel.

  Op welke manieren kun je een nieuwe scooter kopen

  Bij ons kun je op 3 manieren een nieuwe scooter kopen. Dit is via:

  • Direct afrekenen via b.v. IDeal

  • IN3, dus in 3 termijnen (binnen 60 dagen) (kan tot max. €4800,-)Scooter kopen bij Fast Furious Scooters online

  • Op afbetaling (leasen) (12 t/m 72 termijnen) vanaf €19,- p/m

 • Scooter aanschaffen online?

  Scooter aanschaffen

  Online een scooter aan te schaffen is tegenwoordig een stuk sneller en eenvoudiger dan een scooter te kopen in een het echt te bekijken in een fysieke winkel. Dit komt omdat je gemakkelijk de scooterwinkel modellen met elkaar kunt vergelijken op het moment dat het jou het beste uitkomt. De scooter kun je gewoon laten thuisbezorgen of afhalen bij een van onze showroom waar je ook echt bekijken wat je wilt kopen. U bent garanderen aan juiste adres.

  Scooter kopen in onze winkel

  scooter-kopen-onlineUiteraard ben je van harte welkom in onze fysieke winkel in Alphen a/d Rijn of bij een van onze afhaalpunten. Het voordeel hiervan is dat je de juiste scooter kunt uittesten, en indien voorradig meteen kunt meenemen. Wij geven je met alle plezier de informatie waarnaar je op zoek bent. Uiteraard kun je achteraf ook de juiste scooter kopen via onze webshop. Ook het leasen van een scooter kan ter plaatse bij ons in de winkel worden geregeld evenals online.

  Betaalmogelijkheden

  Wanneer je in onze online webshop een scooter hebt gevonden dan kun je gebruik maken van diverse online betaalmogelijkheden waaronder iDeal, Bancontact en Mister Cash. Ook kun je ervoor kiezen om vooruit te betalen via de bank of een betaalregeling te treffen waarbij je in termijnen betaalt. In onze scootershop noemen wij dat leasen.

  Zo kun je toch de duurste scooter kopen die je mooi vindt, zonder dat je over veel geld hoeft te beschikken. In onze winkel kun je contant afrekenen en pinnen. De scooter leasen kan zowel in de winkel als online. Kom je naar de winkel toe, neem dan een geldig legitimatiebewijs en een bankpas mee.

 • Scooter leasen (op afbetaling)

  Scooter leasen

  Een scooter leasen kan al vanaf 19,00 euro per maand! Sneller aflossen kan altijd en kost niets extra’s. Hierdoor houd je veel geld over waar je andere leuke dingen mee kunt doen. Het voordeel van het leasen is dat je ook een wat duurder model kunt rijden zonder daar al te veel geld voor kwijt te zijn. Zoek je een brommer voor het dagelijkse woon- werkverkeer dan adviseren we je om voor een A-merk te gaan zoals Peugeot, Piaggio, Kymco, Aprilia.

  Heb je een kleiner budget dan kun je eens kijken naar de merken IVA, Killerbee en Sym. Ben je op zoek naar een nieuwe scooter welke in de aanbieding is dan raden we je aan om eens op de pagina scooter aanbiedingen te kijken.

  Scooter op afbetaling

  Scooter kopen op afbetaling? Bij Fast en Furious kan dat gewoon. Wij hebben een interessante leaseconstructie zodat je het hele bedrag niet in een keer hoeft neer te leggen. Zo kun je toch een nieuwe scooter kopen zonder dat je over het hele bedrag hoeft te beschikken. Bij leasen ben je direct de volledige eigenaar!

  De looptijd bepaal je zelf en daarmee ook het maandbedrag. Een langere looptijd betekent een lager maandbedrag. Bij ons kun je kiezen voor een leasetermijn (afbetalingsperiode) van 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. De afbetalingsregeling is zo flexibel dat je ook een deel kunt leasen en een deel direct kunt betalen. Ook mag je altijd tussentijds extra aflossen zonder dat daar extra kosten bijkomen.

  scooter-kopen-gratis-slot-betalen-via-Ideal

  Leuke tip

  Wist je dat je ook alle extra opties en accessoires in de scooter lease onder kunt brengen. Met andere woorden kun je dus ook een alarm, andere richtingaanwijzers, een slot, regenkleding, en zelfs een helm op afbetaling kopen, in combinatie met een scooter! Profiteer van extra voordeel en houd de banners op onze online shop in de gaten.

  Scooters kopen tips

  Wanneer je een scooter wil gaan kopen dan kun je het beste eerst onze scooter kopen tips pagina doorlezen. Hier lees je waar je aan moet denken bij het uitkiezen van een mooie scooter. Denk daarbij aan de frequentie dat je de scooter of escooter gaat gebruiken. Is deze voor dagelijks gebruik zoals woon- werkverkeer of puur voor plezier.

  De goedkope scooters zijn niet altijd een even goede keuze wanneer je ze intensief gaat gebruiken. Hierdoor zit er namelijk een kwaliteitsverschil in. Vooral bij dagelijks gebruik is de betrouwbaarheid extra belangrijk. Chinese scooters zijn uitstekend geschikt om als plezierscooter in te zetten maar iets minder geschikt om elke dag te gebruiken, mits het voor hele korte ritjes is. Een ander belangrijk punt, bij het kiezen van een scooter, is de snelheid.

  Er bestaat namelijk een bromscooter en een snorscooter. De bromscooter rijdt maximaal 45 km p/u en de snorscooter 25 km p/u. Bij de brom variant ben je verplicht een helm te dragen. Escooters zijn ook in 25 en 45km p/u te verkrijgen.

  Wanneer je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een nieuwe scooter dan kun je gebruik maken van onze online adviestool genaamd ‘welke scooter past bij mij’. Je mag ook mailen of bellen natuurlijk voor persoonlijk advies. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur, 5 dagen per week.

  scooter-kopen

FAQ - Scooters Kopen

Welke soorten scooters kan ik kopen bij Fast & Furious Scooters?

Bij Fast & Furious Scooters kun je verschillende soorten scooters kopen, zoals elektrische scooters, benzine scooters, snorscooters (25 km/u) en bromscooters (45 km/u). Ze bieden ook een breed scala aan merken en modellen, zoals Vespa, Piaggio, Peugeot en meer.

Kan ik mijn huidige scooter inruilen bij het kopen van een nieuwe scooter?

Ja, bij Fast & Furious Scooters is het mogelijk om je huidige scooter in te ruilen bij het kopen van een nieuwe scooter. De inruilwaarde van je huidige scooter wordt dan in mindering gebracht op de aankoopprijs van je nieuwe scooter.

Biedt Fast & Furious Scooters garantie op de aangekochte scooters?

Ja, Fast & Furious Scooters biedt garantie op de aangekochte scooters. De garantieperiode en voorwaarden kunnen variëren afhankelijk van het merk en model van de scooter. Raadpleeg de garantievoorwaarden op de website of neem contact op met Fast & Furious Scooters voor meer informatie.

Kan ik een scooter online kopen bij Fast & Furious Scooters?

Ja, je kunt een scooter online kopen bij Fast & Furious Scooters via hun website. Je kunt de gewenste scooter selecteren, eventuele extra opties kiezen en de betaling voltooien. Na het voltooien van je bestelling zal Fast & Furious Scooters je scooter gereedmaken voor aflevering of afhaling, afhankelijk van je voorkeur.

Wat zijn de bezorgopties en kosten bij het kopen van een scooter bij Fast & Furious Scooters?

Fast & Furious Scooters biedt verschillende bezorgopties voor het afleveren van je aangekochte scooter. Je kunt ervoor kiezen om je scooter af te halen bij een van hun vestigingen, of je kunt de scooter thuis laten bezorgen. De bezorgkosten kunnen variëren, afhankelijk van je locatie en de afstand tot de dichtstbijzijnde vestiging. Raadpleeg de website of neem contact op met Fast & Furious Scooters voor meer informatie over de bezorgopties en kosten.