Piaggio Zip SP Custom

Er is niets zo leuk als een custom scooter want daar rijden er maar heel weinig van rond. Bij ons kun je een Piaggio Zip Custom kopen welke qua looks heel anders is dan de doorsnee Piaggio Zip SP. Lees er hier alles over!

Artikel 1 tot 12 (van de 12).  Pagina:  1 

Piaggio Zip SP custom mat zwart Special LED edition

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.075,00 2.599,95
of lease al vanaf 47,58 per maand
384845 keer bekeken

Piaggio Zip SP custom Mat leger groen LED edition

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.890,00 2.499,95
of lease al vanaf 45,75 per maand
356952 keer bekeken

Piaggio Zip SP custom mat zwart Special LED White wall edition

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.275,00 2.799,95
of lease al vanaf 51,24 per maand
358956 keer bekeken

Piaggio Zip SP custom BMW blauw LED edition

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.774,00 2.499,99
of lease al vanaf 45,75 per maand
372195 keer bekeken

Piaggio Zip SP custom Nardo Grey Special LED edition

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.225,00 2.799,95
of lease al vanaf 51,24 per maand
344419 keer bekeken

Piaggio Zip SP custom 4-takt EURO4

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.374,00 1.999,95
of lease al vanaf 36,60 per maand
446803 keer bekeken

Piaggio Zip SP custom glans wit Special LED edition

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.075,00 2.599,95
of lease al vanaf 47,58 per maand
342199 keer bekeken

Piaggio Zip SP custom mat bordeaux rood LED edition

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.820,00 2.399,95
of lease al vanaf 43,92 per maand
341222 keer bekeken

Piaggio Zip SP custom mat bruin LED edition

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.820,00 2.399,95
of lease al vanaf 43,92 per maand
430427 keer bekeken

Piaggio Zip SP custom mat blauw LED edition

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.050,00 2.649,95
of lease al vanaf 48,49 per maand
351219 keer bekeken

Piaggio Zip SP custom nardo grey LED edition

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.299,00 2.799,95
of lease al vanaf 51,24 per maand
381192 keer bekeken

Piaggio Zip Angel Eye SP custom Full Option 4-takt EURO4

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.299,00 2.799,95
of lease al vanaf 51,24 per maand
377238 keer bekeken
Artikel 1 tot 12 (van de 12).  Pagina:  1 
Wil je niet met een 13 in een dozijn scooter rondrijden maar met echt iets speciaals en unieks? Dan moet je zeker de Zip Custom kopen!
 
 

Kleuren en benamingen

Je kunt de custom versie van de Special Edition ZIP scooters kopen in de volgende kleuren:
  • Mat zwart (ook wel matt black of nero opaco genoemd)
  • Nardo Grey (ook wel muisgrijs genoemd)
  • Mat bordeaux rood (ook wel matt red of rosso borgogna genoemd)
  • Glans wit (ook wel shiny white bianco lucido genoemd)
  • Mat bruin (ook wel matt brown of marrone opaco genoemd)
  • Mat leger groen (ook wel mat army green of verde opaco genoemd)
 
Deze kleuren zijn net even anders dan bij de standaard modellen, en dat maakt hem in de basis al een stuk exclusiever.
 
Piaggio-zip-zp-custom
 

LED edition OF Special LED edition

LED edition en Special LED edition, wat is het verschil? We leggen het uit. Bij de Special zijn er een aantal onderdelen die ook zwart van kleur zijn. Dit zijn o.a. de kickstart deksel, en de voorvorkpoten. Ook is het achterlicht bij de Specials smoked. Smoked wil zeggen dat het glas niet helder transparant is. Ook de Mat Leger groene uitvoering heeft een smoked achterlicht al staat hij niet in het rijtje van de Special LED edition.
 
 

 

White wall banden

Alleen de Nardo Grey Special LED White wall edition is voorzien van white wall banden. White wall banden zijn banden met een witte zijkant (wangen). Banden met witte wangen zag je veel in de jaren ‘50 en ‘60 en versterken dus het retro karakter van de ZIP.
 

Hoog windscherm (blank of smoked)

Bij alle custom modellen wordt er standaard een hoog windscherm gemonteerd. Het windscherm is 73cm hoog en beschermt je goed tegen wind, vliegende insecten, en regen. Je kunt zelf kiezen of je een volledig transparant windscherm wilt (blank), of dat hij smoked moet zijn. Smoked wil zeggen dat hij getint is.
 

Stuurkabelslot inbegrepen

De custom Zip wordt bij ons standaard geleverd met een stuurkabelslot. Een stuurkabelslot is een extra slot waarmee je het stuur vast kunt zetten. Wanneer je een scooter niet aan een object vastzet dan kan het zijn dat potentiële dieven de scooter optillen aan de achterkant en deze naar een andere plek rijden. Dankzij het stuurkabelslot stuurt de scooter naar links en wordt het potentiële dieven dus extra lastig gemaakt.
 

Knipperlichten Led Tube of Audi

Een van de meest opvallende eyecatchers aan de Piaggio ZIP Custom zijn de knipperlichten (richtingaanwijzers). Hierbij kun je kiezen uit LED TUBE of AUDI knipperlichten, én of je ze in Smoke uitvoering wilt of in het zwart.
 

-LED tube knipperlichten

De Led tube knipperlichten bestaan uit Led dagrijverlichting en Led richtingaanwijzers die knipperen. De tube dagrijverlichting creëert een lichtvlak waarbij de leds zelf niet in het zicht zijn.
 

-Audi knipperlichten

Audi heeft een nieuw soort richtingaanwijzer op de markt gebracht die nog duidelijker maakt welke richting je opwilt. De traditionele richtingaanwijzer die knippert en gaat dus aan en uit. Bij Audi zijn dat een reeks leds naast elkaar, die een lijn vormen, waarbij er steeds meer gaan branden. Wanneer de lijn de volledige lengte heeft gekregen begint hij weer opnieuw met opbouwen. Een echte eyecatcher op je scooter die je nog bijna nergens ziet! Audi knipperlichten worden ook wel flow knipperlicht of dynamisch knipperlicht genoemd. Ook de Audi knipperlichten zijn voorzien van dagrijleds die continu branden.
 

Angel Eye koplamp

Wat de Zip nog veel specialer maakt is een Angel Eye koplamp. Het speciale aan de Angel Eye koplamp is dat er in het midden van de koplamp een oog zit waarin je geen lamp ziet zitten, en er rond het oog een LED ring zit. De Angel Eye koplamp zorgt voor een zeer exclusief karakter van de scooter, en het is een chique upgrade. Angel Eye koplampen zijn uitgerust met hoog vermogen LEDS welke zorgen voor veel licht. Tegelijkertijd zit er in de Angel Eyes dagrijverlichting ingebouwd. Een echte must-have op een custom scooter.
 

Achterlicht - normaal of smoke led

De Custom modellen kunnen we in 2 groepen opdelen, namelijk de LED editions en de Special LED editions. Alleen bij de Special LED editions (m.u.v. leger groene LED edition) is een LED achterlicht gemonteerd waarbij het glas getint en doorzichtig is zodat je de leds kunt zien. Het normale achterlicht is niet doorzichtig.
 

Zwarte klap-achterdrager

Alle ZIP Custom modellen zijn voorzien van een zwarte klapdrager. De klapdrager is praktisch inzetbaar en de passagier achterop kan zich hier tevens aan vasthouden. Ook de scooter op de standaard zetten gaat hierdoor wat gemakkelijker omdat je wat meer houvast hebt.
 

SP kappenset

Zoals je waarschijnlijk hebt gezien is de Piaggio ZIP Custom voorzien van andere kappen wat hem een stuk stoerder maakt. De ZIP heeft namelijk normaal geen grote grill of ventilatiesleuven en dat heeft de Custom wel. Bovendien monteren wij gratis LED verlichting in de sleuven waardoor de scooter er nog mooier uitziet.
 

Chesterfield zadel (alleen bij Nardo Grey Special)

Alleen bij de Nardo Grey Special Led Edition is er een Chesterfield zadel met witte bies gemonteerd. Het Chesterfield zadel kenmerkt zich door het geruite patroon op het zitvlak.
Dit zorgt voor een extra exclusieve uitstraling.
 

LED Koplamp (alleen bij leger groen)

Alleen bij de Mat Legergroene (army green) uitvoering is er een speciale Led koplamp met dagrijverlichting gemonteerd. De koplamp vormt bijna een buitenaards gezicht en daarnaast zorgen de leds voor een hogere lichtopbrengst en meer zicht.
 

Extra voordeel

De Piaggio Zip Customs zijn extra voordelig geprijsd! Wanneer je zelf alle accessoires los zou selecteren dan ben je duurder uit. Bovendien bouwen wij gratis LED verlichting in de grille (rooster) in.
 

Piaggio Zip custom kopen

Wil je een unieke en tegelijkertijd stoere scooter, dan moet je beslist de Piaggio Zip custom scooter kopen! De ZIP is een van de meest verkochte scooters en dat is met een reden. Ze rijden namelijk super fijn en zijn uiterst betrouwbaar. In plaats van in 1x betalen kun je ook voor onze betaaloptie in 3x kiezen waarbij je het bedrag in 3 termijnen aflost.
 

Custom Zip leasen

Wil je liever De Zip custom kopen op afbetaling? Kies dan voor leasen! Bij ons kun je namelijk heel voordelig de Piaggio Zip custom leasen voor slechts enkele tientjes per maand. De leaseperiode bepaal je zelf en daarmee ook het aflossingsbedrag. Nu genieten en later betalen! Alles kan in onze shop online geregeld worden