Riva scooters

Vind je de Vespa scooters ook zo mooi maar net iets te duur? Wil je een goedkope scooter kopen welke toch de looks heeft van een dure Vespa? In dat geval moet je een Riva scooter kopen! Wij hebben van verschillende merken dit type retro scooter, met een verrassend laag prijskaartje!

Ronde of rechthoekige lamp

De Primavera en de Sprint zijn de twee hotsellers van het scootermerk Vespa. De Primavera heeft een ronde koplamp, en de Sprint een rechthoekige lamp. Nu zijn er veel scootermerken die behoorlijk hun best hebben gedaan om hun scooters te laten lijken op die van Vespa. In de volksmond worden deze scooters ook wel Vespa look-a-like scooters genoemd of te wel Riva scooters.
 
Wil je een Riva scooter kopen met een ronde lamp, net zoals die van de Vespa Primavera, dan kun je de volgende modellen overwegen:
AGM VX50, AGM VX50 plus, AGM VX50 upgrade, BTC Riva Lux, BTC Riva Luxury, IVA Lux, en Killerbee VXL.
 
Wil je een Riva scooter kopen met rechthoekige koplamp, net zoals de Vespa Sprint, dan kom je uit bij de volgende scooter modellen:
AGM VX50s, AGM VX50s upgrade, IVA Lux S, BTC Riva Sport, en Killerbee Sport.
 

Moderne technieken

Alle bovengenoemde scooters beschikken over moderne technieken waaronder een Euro4 brandstofmotor. Veel motoren beschikken over injectie maar daar lees je bij het specifieke model alles over terug natuurlijk. De meeste Riva scooters (Vespa look-a-likes) hebben ook standaard een USB aansluiting en LED verlichting aan boord. Een enkel model heeft dit nog niet, maar ook daar lees je meer over bij het betreffende model. Wat ze verder allemaal gemeen hebben is dat het voorwiel is uitgerust met een remschijf. De schijfrem (remschijf) levert meer remkracht dan de traditionele trommelrem, dus dat is een mooi pluspunt! Verder zijn de meeste Riva scooters uitgerust met een GY6 of GY11 motorblok.
 

Luxe items en uitbreidingen

Het grote voordeel van Riva scooters (retro scooters die veel op Vespa’s lijken), is dat er enorm veel accessoires voor te verkrijgen zijn. Kijk maar eens bij een model in de accessoirelijst! Wij hebben alle denkbare opties die er maar bestaan! Met een klik kun je deze opties selecteren en gratis laten monteren. Bij ons betaal je alleen voor de onderdelen en niet voor de montage.
 
Een greep uit de mogelijkheden: laag windscherm, hoog windscherm, alarm, opvoeren, ander zadel, winterbanden, banden met een witte zijkant (white wall), GPS tracker, valbeugel set, voor- of achterdrager, handvatverwarming, topkoffer, spatbord beugel, sierstrips, zadelverwarming, 12 volt aansluiting, LED koplamp, en ga zo nog maar even door. Heel veel is dus mogelijk!!!
 

Elektrische Riva scooters

Tegenwoordig komen er steeds meer elektrische scooters bij. Op dit moment heeft alleen het scootermerk AGM een elektrische Vespa look-a-like scooter welke de modelnaam AGM E-VX50 draagt. Ook deze Riva scooter is zeer schappelijk geprijsd al zeggen we het zelf. De elektrische scooter kun je ook kopen, net als alle andere Riva scooters, in een 25km en 45km per uur versie. Snorscooter of bromscooter dus. Het grote voordeel van elektrische scooters is dat ze rijden op een zeer goedkope brandstof en dat is elektriciteit. 100km rijden op elektriciteit kost ongeveer 30 cent. 100km rijden op benzine kost ongeveer 400 cent (4 euro). Echter kun je met een benzine scooter een paar honderd kilometer met een volle tank rijden, en is de accu bij een elektrische scooter na 100 km al leeg. Goed over nadenken dus of dit wel iets is voor je en of het wel bij je past.
 

Riva scooter kopen

Wil je een Riva scooter kopen, dan heb je heel wat merken waaruit je kunt kiezen. Het ene merk doet er standaard net iets meer bij aan accessoires dan het andere merk. Goed even kijken dus welke het wordt. Wat voor allemaal geldt is dat je hem volledig naar wens kunt aankleden! Voor Riva scooters hebben wij namelijk zeer veel accessoires. Monteren doen wij gratis. Je betaalt dus alleen voor de onderdelen.
 
Liever in 3x betalen van in 1x betalen? Kies dan voor de in3 betaaloptie en betaal het totaalbedrag binnen 60 dagen!
 

Riva voordelig leasen

Bij ons kun je ook de Riva scooter leasen op een zeer voordelige manier. Met leasen betaal je per maand voor je scooter in plaats van in 1x. Je hoeft dus niet te beschikken over het gehele aankoopbedrag. Leasen doe je in 12, 24, 36, 48, 60, of 72 maanden, wat concreet betekent dat je dus een afbetalingsregeling aangaat voor een x-aantal maanden. Kopen op afbetaling dus. Je krijgt direct de Riva scooter naar keuze geleverd en bent ook direct de volledige eigenaar. Het geld komt later.
 
Ook de extra opties en accessoires kun je in termijnen betalen, dus ook bijvoorbeeld een goed slot of een mooie bijpassende helm. En wist je dat wij meerdere afhaal- en servicepunten in Nederland hebben? Geen zin om je scooter af te halen? Laat hem dan voor slechts 49,95 bij je thuisbezorgen.