Scootershop

Welkom in onze scooter shop waar je eenvoudig en online een scooter kunt kopen. In onze webshop kun je snel en makkelijk je scooter samenstellen en de opties en accessoires erbij selecteren. Alles kun je online regelen. Wil je de scooter liever in het echt zien? Kom dan naar onze scooterwinkel in Alphen a/d Rijn.

 

Scooter kopen bij Fast&Furious

Ben je op zoek naar een betrouwbare scooterzaak? Dan moet je beslist bij Fast&Furious zijn. De reviews die mensen achterlaten op kiyOh liegen er niet om en zijn erg positief. Service staat bij ons altijd voorop en wij doen ons best om de beste scooterzaak te zijn en te blijven. Bij ons betaal je nooit teveel voor je bromfiets of snorfiets omdat wij groot inkopen. Je scooter afhalen kan op 3 locaties in Nederland en thuis laten bezorgen is uiteraard ook mogelijk. Waar je ook woont, het vaste verzendtarief voor een complete scooter is slechts 49,95 en dat is inclusief transportverzekering! Meer lezen over onze online scootershop klik hier.

 

 
 
 

scootershop

Verschillende soorten scooters

Op internet zie je vele namen voorbij komen. Scooters, brommers, bromfietsen, snorfietsen, snorscooters, bromscooters en ga zo maar door. Wat is nou wat? De definitie van een snorfiets is dat deze maximaal 25 km p/u kan rijden, er geen helmplicht is, en wordt vaak snorbrommer of snorscooter genoemd. De definitie van een bromfiets is dat deze 45 km p/u kan rijden, er een helmplicht is, en gaat vaak door onder de namen brommer of bromscooter. Een scooter is voorzien van kappen welke de tweewieler meer body geven. Daarnaast bieden ze meer bagageruimte. De algemene term voor deze tweewieler, welke vele namen kent, is ‘brommer’.

Scooter kopen of leasen

Naast een scooter kopen kun je ook een scooter leasen. Het verschil is bij het kopen dat je in een keer het bedrag betaald. Bij het leasen betaal je in termijnen. Een scooter leasen is een scooter kopen op afbetaling. Het aantal termijnen kies je vooraf en ligt tussen de 36 en 72 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe meer termijnen er zijn en hoe minder je per maand betaald. Bij ons kun je al een scooter kopen op afbetaling voor slechts 15,- euro per maand inclusief een goed slot!

Scooter winkel

Ben of woon je in de buurt van Alphen a/d Rijn? Kom dan eens langs en breng een bezoekje aan onze scooter winkel. Wil je een scooter zien of uitproberen? Dat kan in de scooter winkel. Wij nemen uitgebreid de tijd en kunnen je een advies op maat geven. Ook in de winkel kun je de scooter lease regelen en daarbij is een bankpas al voldoende. Je leest het al… Fast&Furious is de leukste scooterzaak van Nederland!

Accessoires en verzekering

Voor elke brommer zijn er meerdere accessoires te krijgen. In de scootershop kun je deze eenvoudig per model bekijken wanneer je het model aanklikt. Nagenoeg elk scootermodel is uit te rusten met een windscherm, een bagagerek en een topkoffer. Voor sommige modellen zoals Vespa zijn er nog veel meer accessoires te verkrijgen. In onze scootershop zie je meteen wat de onderdelen kosten inclusief de montage. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Ook de scooterverzekering kun je zowel online als in onze scooterwinkel regelen. Je meldcode en kenteken is in feite al voldoende.

 

Populaire merken en modellen

Alle populaire scootermerken verkopen wij en deze staan netjes opgesteld in onze scooterwinkel. Naast verschillende merken hebben wij ook de meest populaire modellen op voorraad.

Kymco, Sym, Gilera, Peugeot, Piaggio en niet te vergeten de Vespa zijn erg populair en van zeer goede kwaliteit. Ook voor de minder bekende merken kun je natuurlijk bij Fast&Furious terecht. Bij ons kun je namelijk ook een goedkope scooter kopen voor minder dan 1000,- euro! Deze voordeelscooters zijn kwalitatief wel iets minder dan de A-merken maar daar is de prijs dan ook naar.