Scooter accessoires kopen

Als je een scooter of motorscooter hebt wil je natuurlijk graag goed voor de dag komen. Tevens wil je goed beschermd zijn tegen weer en wind, en wil je natuurlijk niet dat je scooter gestolen wordt als je deze ergens parkeert uit het directe zicht. Het is niet te hopen, maar als je een ongeluk krijgt, is het niet de bedoeling dat je onnodige verwondingen oploopt. Dat is een reden waarom is een goede helm en beschermende kleding ook een must zijn. Bij Fast & Furious vind je in onze webshop alle artikelen die je nodig hebt om veilig en zonder zorgen de weg op te gaan!

Scooterhelmen

Er zijn helmen in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Zo zijn er intergraalhelmen die volledig afgesloten zijn voor optimale bescherming. Maar er zijn ook jethelmen verkrijgbaar via onze webshop en in onze showroom, die speciaal ontworpen zijn voor optimaal draagcomfort. Wil je liever de voordelen van een intergraalhelm, zoals optimale bescherming, combineren met het draagcomfort van een jethelm? Dan is misschien de systeemhelm de beste keuze voor jou. Doordat je bij deze scooterhelm het kinstuk naar boven kunt klappen, is het makkelijker om een gesprek te voeren met bijvoorbeeld je bijrijder, zonder dat je je helm af hoeft te zetten.  

Scooterkleding

Voor iedereen die optimaal beschermd wil zijn tegen weer en wind, hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan scooterkleding. Naast truien, jassen, shirts, broeken, en complete regenpakken vindt je in onze webshop ook verschillende handschoenen, overalls, beenkleden en zelfs crossbrillen.  

Scootersloten

Je kunt natuurlijk in geen enkel geval zonder een goed slot. Niet alleen omdat je niet wilt dat je scooter of motorscooter gestolen wordt, maar ook omdat je bij eventuele diefstal anders niets vergoed krijgt. Daarom hebben wij verschillende soorten sloten zoals beugelsloten, kabelsloten, kettingsloten, schijfremsloten en stuursloten. Zet je jouw scooter of motor scooter liever vast aan een muur? Dan kan dit met een speciaal muurslot of ankerslot. Voor de strenge eisen die een verzekeringsmaatschappij stelt hebben wij tevens een groot assortiment met ART goedgekeurde sloten. Ook voor slotdelen, en slothoezen ben je bij Fast & Furious aan het juiste adres.  

Windschermen voor je scooter

Vaak is het prettig om extra bescherming te hebben voor ritten in slecht weer. Natuurlijk is hier een oplossing voor in de vorm van een handig windscherm. Deze zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar, dus neem direct een kijkje in onze webshop!