Scooterkleding kopen

Bij Fast & Furious hebben wij een zeer ruim assortiment aan scooterkleding en motorkleding voor zowel dames als heren. Of je nu op zoek bent naar een beenkleed voor je scooter of motorscooter, broeken, handschoenen, jassen, truien, shirts, petten of overalls? De kans is heel groot dat wij hebben wat jij zoekt. Wij hebben zelfs voor echte zware regenbuien speciale regenkleding in alle maten en in verschillende kleuren. Natuurlijk ontbreekt ook een universele waterproof telefoonhoes niet! Bekijk snel ons volledige assortiment en kies uit wat het beste bij jou past.  

Beenkleden voor scooters en motorscooters

Omdat het in Nederland vaak hard waait en het dikwijls slecht weer is, is het fijn om met een scooter beenkleed voor de lange ritten voorbereid te zijn op nat en slecht weer. Daar een universeel scooter beenkleed vaak niet helemaal goed past en toch nog veel wind en nattigheid door laat, hebben wij "speciale" beenkleden voor bijna alle typen scooters en motoren. Bekijk nu welk type beenkleed het beste geschikt is voor jouw scooter of motor.  

 

Regenkleding

Omdat er veel verschil zit in regenkleding hebben wij ook hierin een ruim assortiment. Uiteraard wil je niet nat worden door de regen, maar wil jetegelijk ook netjes voor de dag komen. Of je nu op zoek bent naar een regenbroek, een regenjas, of een compleet regenpak, bij Fast & Furious hebben wij het allemaal. Alle regenkleding is verkrijgbaar in verschillende maten. Ook voor regenhoezen voor over je schoenen kun je bij Fast & Furious terecht. Daarnaast hebben wij ook nagedacht over je veiligheid. Daarom hebben wij zelfs regenjassen en regenbroeken in fluoriserende kleuren zodat je extra opvalt in het drukke verkeer.  

 

Handschoenen

Wanneer je op je scooter of motorscooter in weer en wind beschermd wilt zijn tegen alle weersinvloeden, mag een goede set handschoenen natuurlijk niet ontbreken. Wat veel mensen niet weten is dat je zelfs verwarmde handschoenen kunt kopen! Deze zijn dan ook verkrijgbaar via onze webshop en in onze showroom. Ook kun je ervoor kiezen om voor een mooie set bruine of zwarte leren handschoenen te gaan. Verder zijn er voor zowel heren als dames verschillende modellen, zoals dameswanten, of juist stoere gevoerde heren handschoenen.