Een windscherm voor je scooter kopen

Als je jouw scooter veel gebruikt, kan het voorkomen dat je in slecht weer terecht komt. Tijdens een flinke regenbui is het wel zo fijn en vooral veilig, als je zicht niet belemmert wordt. Nu zijn er natuurlijk een hoop verschillende soorten scooters op de markt, en is niet elk windscherm zomaar geschikt om te monteren. Je moet er dus goed op letten voor welke scooter jij een windscherm wilt kopen. Bij Fast & Furious zit je helemaal goed voor advies wanneer je een windscherm wil aanschaffen voor je scooter. Of je nu op zoek bent naar een bescheiden windscherm (kort/laag) waar je makkelijk overheen kunt kijken, of juist een windscherm waar je makkelijk achter kunt schuilen, dan heb je in onze webshop een ruime keuze.  

Verschillende windschermen

Windschermen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er hoge windschermen en lage windschermen. Je kunt zelfs windschermen in verschillende kleuren krijgen, zoals geel, groen, rood en zelfs oranje (erg populair met het EK en WK). Ook zijn er universele windschermen te krijgen, maar deze hebben vaak als nadeel dat ze niet helemaal goed passen. Het is daarom vaak aan te raden om te kiezen voor een windscherm dat speciaal voor jouw type scooter gemaakt is. Er is voor bijna alle merk en type scooters een of meerdere windschermen te krijgen. Bij Fast & Furious worden alle windschermen ook met een handige bevestingsset geleverd zodat je zeker weet dat deze perfect past op jouw scooter.  

 

Windscherm schoonmaak tips

Veel mensen hebben er vaak last van dat hun windscherm snel vies wordt. Nu zijn er een aantal eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat je hier geen of minder last van krijgt. Zo is het altijd natuurlijk belangrijk om te zorgen dat je regelmatig je windscherm schoonmaakt. Het beste kun je dit doen met een beetje allesreiniger, of bijvoorbeeld met wat afwasmiddel. Door condens kan het windscherm ook beslaan bij vochtig weer. Neem daarom altijd even een schone droge doek mee zodat je het windscherm schoon kunt vegen als je onderweg bent.