Piaggio Zip Special Edition (Limited)

Piaggio Zip Special Edition (Limited)
Door Fast&Furious Scooters
14324 keer bekeken
Tags: Nieuwe brommer kopen

Piaggio komt met een Special Edition van de Zip op de markt. De Special Edition Zip kun je ook wel Limited Edition noemen want er worden maar slechts 500 exemplaren gemaakt. De oplage is zeer beperkt en de verwachting is dat dit tijdelijke model zeer snel is uitverkocht. Pre-orderen kan vanaf nu! Wil je er zeker van zijn dat jij deze unieke Piaggio Zip in handen krijgt? Bestel hem dan nu!

Wanneer komt de Zip Special Edition op de markt

Wanneer de Piaggio Zip 25 Special Edition wordt geleverd is op dit moment nog onbekend. Wel kunnen we vertellen dat hij in de maand september van 2016 uitgeleverd wordt. Opvallend is dat Piaggio de Limited Edition alleen aan Nederland uitlevert. Zoals het er nu naar uitziet is deze uitvoering dus uniek en rijdt er geen dezelfde in de hele wereld.

What’s so special

De Special Edition wordt geleverd in de kleur Grigio Titano welke een mat grijze kleur is. Matte kleuren zijn op dit moment bijzonder hot en gewild. De mat grijze kleur bij deze Limited Edition maakt de Zip een nog meer bijzondere en chique verschijning. Als bromscooter wordt hij niet leverbaar maar wel als een 25km p/u snorscooter. Er worden slechts 500 stuks op de markt gebracht dus wil je een Piaggio Zip Special Edition kopen dan moet je hem snel bestellen. OP=OP namelijk. Ze worden pas in september 2016 geleverd en op welke dag precies is op dit moment nog niet bekend.

Vele jaren al een hot seller

De normale Zip wordt normaal gesproken al als zoete broodjes verkocht, laat staan hoe snel de Special Edition uitverkocht gaat worden. Dat de Piaggio Zip zo populair is komt door de lange geschiedenis van de Zip en zijn voortreffelijke rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Piaggio bracht in 1993 de eerste Zip op de markt en vanaf dat moment was dit model scooter direct al erg populair. Er zijn inmiddels meerdere generaties ontstaan en de Zip heeft op meerdere vlakken wat innovaties ondergaan. Op dit moment is dit scootermodel van Piaggio een echte hot seller omdat hij een lage instapprijs heeft, voorzien is van uitstekende kwaliteit én beschikt over een schitterend hedendaags design. Het zuinige en oersterke motorblok laat je niet snel in de steek. De 4-takt technologie maakt het mogelijk dat je autobenzine (Euro95) kunt tanken en zelf geen olie meer toe hoeft te voegen. Het verbruik is slechts 1 op 40 waardoor de prijs per kilometer erg laag blijft.

Wil je een unieke scooter waar er maar slechts 500 van gemaakt zijn? Bestel dan nu de Piaggio Zip Special Edition 2016!

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.