Scootmobiel leasen - Online je scootmobiel lease aanvragen

Scootmobiel leasen - Online je scootmobiel lease aanvragen
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 05-04-2023 UPDATE 16-09-2023 om 17:35:03
9351 keer bekeken
Tags: Scootmobielen

Het leasen van een scootmobiel is een uitstekende oplossing voor mensen die mobiliteitsproblemen ervaren maar niet in staat zijn om de volledige aankoopprijs van een gehandicaptenvoertuig in één keer te betalen. Deze gids biedt uitgebreide informatie over het proces van het leasen van een scootmobiel, de voordelen en kosten, en hoe het zich verhoudt tot andere opties zoals kopen of huren.

Wat is een Scootmobiel Leasen?

Een scootmobiel leasen is een vorm van financiële lease waarbij u een overeenkomst aangaat met een financiële instelling om een scootmobiel te gebruiken voor een een vast bedrag per maand voor een bepaalde periode. U betaalt een vast bedrag per maand gedurende deze periode, waardoor de kosten van de gehandicaptenvoertuig over een langere periode worden gespreid. Dit maakt de aanschafprijs van een scootmobiel financieel beheersbaar omdat u per maand gaat betalen en een vast bedrag betaalt.

Voordelen van het Leasen van een Scootmobiel

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een scootmobiel te leasen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Lagere initiële kosten: Met leasing kunt u de kosten van uw scootmobiel over een langere periode spreiden in plaats van het volledige bedrag in één keer te betalen.
 • Voorspelbare maandelijkse uitgaven: Leasing biedt duidelijkheid over hoeveel u elke maand moet betalen, wat helpt bij budgettering en financiële planning.
 • Direct gebruik: U hoeft niet te wachten tot u genoeg geld heeft gespaard om een scootmobiel te kopen. Met leasing kunt u uw gehandicaptenvoertuig meteen gebruiken.
 • Flexibiliteit: Leasecontracten bieden flexibiliteit, zoals de mogelijkheid om het contract vroegtijdig te beëindigen of extra af te lossen.

Scootmobiel Leasen versus Huren

Hoewel het huren van een scootmobielen een haalbare optie kan lijken, vooral als u het apparaat slechts voor een korte periode nodig heeft, kan het op de lange termijn kostbaarder uitvallen. Bij het huren van een scootmobiel betaalt u meestal een dag-, week- of maandprijs, plus het regelen eventuele reparaties en extra onverwachte kosten zoals borg, transportkosten, verzekering en btw. Deze kosten kunnen snel oplopen en uiteindelijk duurder zijn dan leasen of kopen. Het lease van een scootmobiel is het slimme alternatief voor huren. U gaat een vast maandbedrag per maand betalen over de afgesproken termijn.

gehandicaptenvoertuig huren of leasen

Hoe Werkt het Leasen van een Scootmobiel?

Het proces van het leasen van scootmobielen is vrij eenvoudig. Over het algemeen verloopt het proces als volgt:

 1. Kies het model scootmobiel dat u wilt leasen.
 2. Bepaal de looptijd van de leaseovereenkomst. Dit is de periode waarin u de scootmobiel leaset en maandelijks betaalt.
 3. Rond de aanvraag af online. De leasemaatschappij zal uw aanvraag beoordelen en een krediet controle uitvoeren.
 4. Als uw aanvraag is goedgekeurd, wordt de scootmobiel bij u bezorgd en begint u met het betalen van de maandelijkse termijnen.

Wie kan een Scootmobiel Leasen?

Het leasen van een gehandicaptenvoertuig kan een uitstekende oplossing zijn voor veel mensen, maar het is niet voor iedereen geschikt. Het kan een goede optie zijn als u:

 • De scootmobiel voor een langere periode wilt gebruiken.
 • De kosten van de scootmobiel wilt spreiden.
 • Direct toegang wilt hebben tot een scootmobiel zonder te moeten sparen.
 • Flexibiliteit wenst in uw leaseovereenkomst.

Kosten van het Leasen van een Scootmobiel

De kosten van het leasen van een gehandicaptenvoertuig variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type scootmobiel dat u kiest, de looptijd van de lease en eventuele extra's zoals verzekering en onderhoudskosten. Over het algemeen kunt u verwachten dat u maandelijks een vast bedrag per maand betaalt tijdens de looptijd van de private lease.

Rekenvoorbeelden:

Waarde Totale bedrag Jaarlijkse kosten-percentage Vaste rente Termijn per maand Duur Totaal te betalen bedrag
€ 1.000,00 € 1.000,00 14% 14% € 47,62 24 mnd € 1.142,88
€ 1.000,00 € 1.000,00 14% 14% € 33,78 36 mnd € 1.216,08
€ 1.000,00 € 1.000,00 14% 14% € 26,91 48 mnd € 1.291,68
€ 1.000,00 € 1.000,00 14% 14% € 22,84 60 mnd € 1.370,40
€ 1.000,00 € 1.000,00 14% 14% € 20,17 72 mnd € 1.452,24

Verzekering en Onderhoud

Als u een scootmobiel leaset, bent u verantwoordelijk voor eventuele schade die ontstaat tijdens de leaseperiode. Het is daarom aan te raden om uw scootmobiel te verzekeren. Veel leasebedrijven bieden verzekeringsopties aan als onderdeel van het leasepakket. Wat betreft onderhoudskosten, deze kunnen soms opgenomen worden in het leasecontract.

Aan het Einde van de Leaseperiode

Aan het einde van de leaseperiode bent u de volledige eigenaar van de scootmobiel. U kunt ervoor kiezen om de scootmobiel te blijven gebruiken, te verkopen, of in te ruilen voor een nieuw model.

Scootmobiel Leasen via tinka bij fast and furious

Leasen bij Fast & Furious

Fast & Furious heeft zich gevestigd als een betrouwbare en deskundige partner in de wereld van scootmobielen en hun lease-opties. Hier zijn enkele redenen waarom u Fast & Furious zou moeten overwegen bij het aanschaffen of leasen van een scootmobiel:

 • Uitgebreide selectie: Fast & Furious heeft een breed assortiment aan scootmobielen, zodat u zeker een model kunt vinden dat perfect aansluit bij uw behoeften.
 • Deskundige begeleiding: Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste scootmobiel.
 • Duidelijke voorwaarden: Bij Fast & Furious krijgt u heldere informatie over de kosten en voorwaarden van het leasen van een gehandicaptenvoertuig. Geen verborgen kosten of nare verrassingen achteraf.
 • Topklasse service: Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Vanaf het eerste contact tot en met de levering en eventueel onderhoud van uw scootmobiel, kunt u rekenen op onze professionele en persoonlijke ondersteuning.
 • Flexibiliteit: De lease mogelijkheden van Fast & Furious is flexibel, waardoor u een lease periode kunt kiezen die past bij uw situatie. Bovendien kunt u altijd extra aflossen zonder extra kosten.

Bereken Uw Maandbedrag:

Gebruik deze tool om een schatting te maken van uw maandelijkse leasekosten voor een scootmobiel. Vul gewoon de waarde van de scootmobiel en eventuele extra accessoires in, en de tool zal een schatting geven van uw maandelijkse betalingen.

Bereken lease maandbedrag:

Bereken nu!

In conclusie, het leasen van een scootmobiel is een slimme en financieel verantwoorde keuze voor veel mensen die mobiliteit nodig hebben. Met Fast & Furious als uw partner kunt u rekenen op deskundig advies, een ruime keuze in aanschaf van soorten scootmobielen en uitstekende service gedurende de volledige lease periode.

Veelgestelde vragen over het Leasen van een Scootmobielen:

Is het leasen van een scootmobiel geschikt voor iedereen?

Leasen kan voor veel mensen een uitstekende optie zijn, vooral als u de scootmobiel voor een langere periode wilt gebruiken en de bijkomende kosten wilt spreiden. Het is echter belangrijk om uw persoonlijke financiële situatie en behoeften in overweging te nemen voordat u besluit om een scootmobiel te leasen.

Kan ik mijn scootmobiel verzekeren als ik deze lease?

Ja, u kunt uw scootmobiel verzekeren, zelfs als u deze leaset. Veel leasebedrijven bieden verzekeringsopties te aanschaffen als onderdeel van het leasepakket.

Wat gebeurt er aan het einde van de leaseperiode?

Aan het einde van de leaseperiode bent u de volledige eigenaar van de scootmobiel. U kunt ervoor kiezen om de scootmobiel te blijven gebruiken, te verkopen of in te ruilen voor een nieuw model.

Kan ik accessoires toevoegen aan mijn scootmobiel tijdens de leaseperiode?

Ja, u kunt accessoires toevoegen aan uw scootmobiel tijdens de leaseperiode. Houd er echter rekening mee dat deze kosten mogelijk niet inbegrepen zijn in het vast bedrag van het leasebedrag en dat u deze apart moet betalen.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.