AGM Goccia GEV1200 Recensie, Test en Review

AGM Goccia GEV1200 Recensie, Test en Review
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 19-06-2023
2300 keer bekeken
Tags: Nieuws

Ben je klaar om samen een fantastische e-scooter te ontdekken? We gaan diep in op de AGM Goccia GEV1200, die de straten verovert met zijn stijlvolle design en indrukwekkende prestaties. Laten we de verschillende aspecten van deze e-scooter samen verkennen! 🎉

Heb je ooit het gevoel gehad dat je de stad op een meer milieuvriendelijke en stijlvolle manier wilt verkennen? De AGM Goccia GEV1200 zou wel eens je trouwe bondgenoot kunnen zijn in dit avontuur.

Specificaties in de Schijnwerpers 🔍

Motor en Batterij

Oké, laten we beginnen met het hart van deze schoonheid, de motor! De AGM Goccia GEV1200 heeft een krachtige 1000 Watt motor. Dat klinkt indrukwekkend, toch? Wat betekent dit voor jou? Wel, verwacht je aan snelle acceleratie en de mogelijkheid om moeiteloos door het verkeer te zoeven.🚀

Wat dacht je van het bereik? De accu heeft een capaciteit van 1344 Wh en weegt maar 8,5 kg. Een lichtgewicht accu is als een droom die uitkomt, vooral als je vaak op de scooter zit. Je zult ook minder tijd doorbrengen met het opladen en meer tijd genietend op de weg.

Actieradius

Een actieradius van 57 km betekent dat je avonturen niet beperkt hoeven te zijn tot korte ritten. Stel je voor dat je naar je favoriete café rijdt, door het park cruiset, en nog steeds genoeg stroom hebt om vrienden te ontmoeten, alles op één lading! 🌳

En weet je, een langere actieradius betekent ook dat je een steentje bijdraagt aan het milieu door minder vaak op te laden. Het voelt goed om groen te zijn, toch?

Remmen en Veiligheid

Safety first, zoals ze zeggen! Met een score van 9,5 voor de remmen, laat de AGM Goccia GEV1200 zien dat het jouw veiligheid serieus neemt. Of je nu door een drukke straat rijdt of een noodstop moet maken, deze scooter heeft je rug.

Maar onthoud, veiligheid is niet alleen afhankelijk van de scooter. Het dragen van een helm en het volgen van verkeersregels zijn net zo cruciaal. Laten we samenwerken aan een veiligere rijcultuur!

Pluspunten en Aandachtspunten 📈

Pluspunten

  • Uitstekende remmen: Dit geeft je de gemoedsrust dat je veilig kunt stoppen wanneer dat nodig is.
  • Licht en wendbaar: Perfect voor die smalle steegjes en drukke straten.
  • Stille motor: Fluitend rondrijden zonder de hele buurt wakker te maken? Ja graag!

Aandachtspunten

  • Prijskaartje: Hoewel kwaliteit zijn prijs heeft, is het de moeite waard om je budget in overweging te nemen.
  • Buddyseat positie: Houd hier rekening mee als je vaak met een passagier rijdt.
  • Heuvelprestaties: Als je in een gebied met veel heuvels woont, wil je dit misschien twee keer overwegen.

Zou jij de AGM Goccia GEV1200 aan je Garage Toevoegen? 🏆

De AGM Goccia GEV1200 is een strakke e-scooter die zeker de aandacht trekt en uitstekende prestaties levert. Maar zoals bij alles, heeft het ook zijn aandachtspunten. Wat denk je? Zou dit de nieuwe aanwinst zijn voor jouw dagelijkse avonturen in de stad? Laat het ons weten!

FAQ:

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de AGM Goccia GEV1000/1200?

De AGM Goccia GEV1000/1200 is een elektrische brommer geïnspireerd op de Tomos, Puch en Citta Gilera. Het is licht van gewicht en compact, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is op vakantie, of in de caravan of camper. De brommer is beschikbaar in twee versies: de GEV1000 met een 20Ah accu en de GEV1200 met een 28Ah accu, die een groter bereik biedt.

Wat is het verschil tussen de GEV1000 en de GEV1200?

De AGM GEV1000 en GEV1200 zijn identiek, behalve de accu. De GEV1200 heeft een 28Ah accu in plaats van een 20Ah accu, wat zorgt voor een groter rijbereik. Met de GEV1200 kun je 75km halen bij de snorscooter versie, en 45km bij de bromscooter versie.

Wat is de Deluxe versie van de AGM Goccia GEV1000/1200?

dje op het stuur, een hoog windscherm, een afstandhouder aan de achterkant voor de tassen, een bagagerek en een rugsteun voor de passagier achterop.

Hoe lang duurt het om de accu van de AGM Goccia GEV1000/1200 op te laden?

De 48V 20Ah Lithium accu van de GEV1000 kan in slechts 3 uur volledig worden opgeladen. De GEV1200 wordt geleverd met een 28Ah accu die een groter bereik biedt.

Wat zijn de voordelen van de AGM Goccia GEV1000/1200 ten opzichte van traditionele brommers op benzine?

De AGM Goccia GEV1000/1200 is volledig elektrisch en rijdt daardoor zeer goedkoop. Je bent ongeveer 50 cent kwijt voor een afstand van 100 kilometer. Vergeleken met een Puch, Tomos, Citta Gilera of een andere brommer op benzine, ben je tegenwoordig snel 5 euro kwijt voor deze afstand. De AGM rijdt dus 10x zo goedkoop.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.