AGM GOCCIA - Voorjaarsactie

AGM GOCCIA - Voorjaarsactie
Door Fast&Furious Scooters
829 keer bekeken
Tags: Nieuws

In de moderne wereld is mobiliteit een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Het stelt ons in staat om te werken, te studeren, te winkelen, te socialiseren en nog veel meer. Daarom is het zo belangrijk om toegang te hebben tot betrouwbare, efficiënte en betaalbare vervoersmiddelen. Bij ons begrijpen we dit volledig. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige elektrische scooters die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook duurzaam en stijlvol.

Onze voorjaarsactie is nu live, met ongelooflijke kortingen en voordelen voor onze klanten. Of u nu een student bent die een betrouwbare manier nodig heeft om naar de universiteit te pendelen, een professional die een efficiënte manier nodig heeft om naar het werk te reizen, of gewoon iemand die op zoek is naar een leuke en handige manier om de stad te verkennen, onze elektrische scooters zijn de perfecte oplossing.

Onze Voorjaarsactie

Onze voorjaarsactie is een geweldige kans voor u om te profiteren van ongelooflijke kortingen op onze GEV1000 en GEV2000 modellen. We bieden een korting van €100 op de GEV1000 en €200 op de GEV2000. Maar dat is niet alles. Bij aankoop van een GEV1000 krijgt u een gratis Goccia helm en een gratis mandje voorop of op de voetplaat.

Dit is een geweldige kans om een hoogwaardige elektrische scooter te krijgen tegen een fractie van de normale prijs. Deze aanbieding is geldig van 08-05-2023 tot en met 30-06-2023, of zolang de voorraad strekt. Het is belangrijk om te benadrukken dat de aankoop en levering tijdens de actieperiode moeten plaatsvinden om in aanmerking te komen voor deze aanbieding. Dit betekent dat u snel moet handelen om deze geweldige deal niet te missen.

Veiligheid Eerst: Onze Goccia Helm

Veiligheid is een van onze belangrijkste prioriteiten. We begrijpen dat het rijden op een scooter, net als elke andere vorm van vervoer, bepaalde risico's met zich meebrengt. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten zo veilig mogelijk zijn wanneer ze onze producten gebruiken. Een van de manieren waarop we dit doen, is door een gratis Goccia helm aan te bieden bij de aankoop van een GEV1000.

Deze helm is niet zomaar een helm. Het is voorzien van een CE-keurmerk en voldoet aan de NTA-8776 norm, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik op een speed pedelec en een snorfiets. De helm is verkrijgbaar in de maten S, M en L, zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden. Dit is een belangrijk onderdeel van onze inzet om de veiligheid van onze klanten te waarborgen.

Maak Uw Scooter Uniek: Onze Accessoires

Een scooter is niet alleen een vervoermiddel, het is ook een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Daarom bieden we een breed scala aan accessoires waarmee u uw scooter kunt personaliseren en aanpassen aan uw specifieke behoeften en stijl. Of u nu een bagagemandje nodig heeft voor uw boodschappen, een topkoffer om uw spullen veilig op te bergen, of een extra 20Ah accu voor langere ritten, wij hebben wat u nodig heeft.

Deze accessoires kunnen afzonderlijk worden besteld bij uw dealer. Onze accessoires zijn ontworpen om niet alleen praktisch en functioneel te zijn, maar ook om uw scooter een unieke en persoonlijke uitstraling te geven. Of u nu op zoek bent naar iets eenvoudigs en minimalistisch, of iets opvallends en opvallends, wij hebben de perfecte accessoires voor u.

Blijf Op de Hoogte

In de snel veranderende wereld van vandaag is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daarom nodigen we u uit om ons te volgen op Facebook en Instagram. Hier delen we het laatste nieuws over onze modellen, evenals handige tips & tricks voor een optimale rijervaring. We delen ook regelmatig speciale aanbiedingen en promoties, dus zorg ervoor dat u ons volgt om niets te missen! Bovendien is het een geweldige manier om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van scooterliefhebbers.

Subsidie Mogelijkheden

We begrijpen dat de kosten een belangrijke factor kunnen zijn bij de aankoop van een nieuwe scooter. Daarom willen we u informeren over de mogelijkheid om een subsidie te ontvangen van de gemeente Den Haag. Bij inruil van een oude scooter en/of een ooievaarspas kunt u tot wel €750 subsidie ontvangen. Dit kan een aanzienlijke verlichting van de kosten betekenen en het nog betaalbaarder maken om een van onze hoogwaardige elektrische scooters aan te schaffen.

Onze Belofte

Bij ons krijgt u niet alleen een scooter, maar ook een belofte van kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende klantenservice. Wij streven ernaar om een elektrische scooter bereikbaar te maken voor iedereen. Onze focus ligt op het combineren van een unieke rijervaring, hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Wij geloven dat iedereen het recht heeft op betrouwbare, duurzame en betaalbare mobiliteit. Daarom werken we onvermoeibaar om onze klanten de beste producten en diensten te bieden.

Voorjaarsactie AGM GOCCIA scooter modellen

Onze voorjaarsactie is een uitstekende gelegenheid om te investeren in een hoogwaardige elektrische scooter tegen een ongelooflijk gereduceerde prijs. Met onze GEV1000 en GEV2000 modellen, gecombineerd met onze reeks handige accessoires, kunt u uw mobiliteit verbeteren zonder concessies te doen aan stijl of functionaliteit. Mis deze kans niet en profiteer vandaag nog van onze aanbieding!

Onthoud, bij ons krijgt u niet alleen een scooter, maar ook een belofte van kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende klantenservice. Wij zijn er om u te helpen bij elke stap van uw reis naar betere mobiliteit. Wij zijn er om u te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren. Wij zijn er om u te helpen uw mobiliteitsdoelen te bereiken. Wij zijn er voor u.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.