Aprilia SR50 Street 50cc 2-takt

Aprilia SR50 Street 50cc 2-takt
Door Fast&Furious Scooters
16821 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Aprilia SR50 Street

Snel en voordelig de Aprilia SR50 Street kopen doe je bij Fast&Furious scooters! Een van de beste, mooiste en snelste scooters die je maar kunt kopen is de SR50-Street. Met het gestroomlijnde design en sportieve motorblok lijk je niet alleen snel maar ben je het ook.

LET OP DIT IS 2017 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Sportief karakter

Het uiterlijk van de Aprilia SR50 Street laat niets aan de verbeelding over. Het gestroomlijnde design en sportieve kleurstelling maken de ‘Street’ een snelle jongen. In de neus heeft hij een brede dubbele koplamp zitten. Boven de koplamp is een grote opengewerkte grille aanwezig. Zodoende kan de radiateur nog meer rijwind opvangen.

Het zadel is van het begin tot eind sportief vormgegeven en is opgedeeld in een bestuurders- en passagiersgedeelte. Het gedeelte voor de passagier is net wat hoger en dat ziet er niet alleen sportief uit maar werkt tegelijkertijd ook als rugsteun voor de bestuurders. Het racing design zal bij vele snelheidsduivels in de smaak vallen.

Specificaties niet onbelangrijk

Wanneer je op zoek bent naar een sportieve scooter van hoge kwaliteit, dan zijn de prestaties natuurlijk ook niet onbelangrijk. Bij Aprilia ben je aan het juiste adres als het gaat om performance. Deze Aprilia SR50 Street is namelijk voorzien van een krachtig watergekoeld 2-takt motorblok en beschikt over een schijfrem op het voor- en achterwiel. Qua remkracht staat Aprilia op nummer 1. Aprilia heeft namelijk veel ervaring in de racerij en dat is te merken aan het rijgedrag en de wegligging van deze scooter. De schokbrekers zorgen voor een sportieve rijervaring en dempen tegelijkertijd de oneffenheden die je in het wegdek tegen kunt komen.

Sterk en van hoge kwaliteit

Aprilia komt uit Italië, een land waar de verkeersregels heel anders zijn dan in Nederland. In Italië mogen scooters sneller rijden dan in Nederland, en daarop zijn de Aprilia scooters ook gebouwd. Origineel gaat deze scooter tussen de 65 en 70 kilometer per uur. Aangezien een scooter dat niet mag kunnen rijden in Nederland, zijn ze dus begrensd op 45km per uur. Het voordeel dat deze Aprilia scooter biedt is dus dat hij voor een hogere snelheid is gebouwd. In Italië wordt er tevens met deze scooter wedstrijden gereden waarbij de snelheid nog verder is opgevoerd. Met deze bromscooter haal je dus zeker iets goeds in huis. Wij benadrukken het woord ‘bromscooter’ omdat hij alleen als brommer te verkrijgen is en niet als snorscooter van 25km per uur. Mogelijk omdat deze scooter niet verder is af te remmen :)

Aprilia 2-takt power

De SR50 Street beschikt, net als de ander SR50 modellen, over een 2-takt motorblok. Bijna alle scooters die nu rondrijden, beschikken over een 4-takt motorblok. De techniek zit anders in elkaar, een 4-takt blok wordt namelijk op een andere manier gesmeerd. Bij een 2-takt moet je 2-takt olie bijvullen. Een 4-takt blok heeft net als een auto, motorolie. Een 2-takt motorblok heeft minder onderhoud nodig en daarbij hoef je geen kleppen te stellen want die zijn er niet. Een ander voordeel is dat het Aprilia blok meer PK’s heeft en dus meer power dan elk ander 4-takt motorblok. Je bent dus sneller op topsnelheid en beschikt over meer kracht bij lage toeren.

Aprilia SR50 Street kopen

Wil je een Arpilia SR50 Street kopen? Doe dat dan bij ons! Wij hebben namelijk een super scherpe prijs en een fantastische service. De onafhankelijk reviews liegen er niet om. Bij Fast en Furious scooters kun je jouw scooter gewoon thuis laten bezorgen. Ook is afhalen mogelijk op meer dan 8 plekken in Nederland! Onze servicepunten zijn namelijk verdeeld over meer dan 5 provincies.

De SR50 kopen op afbetaling kan bij ons ook heel eenvoudig. Bepaal zelf of je dat in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen wilt doen. Tussentijds mag je altijd kosteloos extra aflossen. Wil je er meteen een sportieve helm bij kopen of een goed slot? Ook deze accessoires kun je eenvoudig meenemen in de scooter lease.

Technische (scooter) specificaties Aprilia SR50 Street 50cc 2-takt

Motor - 50cc 2-takt
Koeling - Watergekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 13 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood + 2takt olie
verbruik - 1L : 20 km
Tankinhoud - 6,5 Liters
Gewicht - 99 Kilo
Elektrische start
 

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.