BTC Bellagio EURO2 50cc 4-takt

BTC Bellagio EURO2 50cc 4-takt
Door Fast&Furious Scooters
11492 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

BTC Bellagio

De Bellagio van BTC is een trendy retro scooter met een heel interessant prijskaartje. Je kunt de BTC Bellagio kopen in 3 trendy kleuren welke allemaal voorzien zijn van veel mooie chromen accenten. Op deze scooter mag je zeker gezien worden.

LET OP DIT IS 2016 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Het design

De BTC Bellagio is een moderne en stijlvolle retro scooter welke zich heeft laten inspireren door Italiaanse designers. De scooter heeft veel ronde vormen en chromen accenten waardoor hij opvalt. Je kunt de BTC Bellagio kopen in het crème wit, dark chocolate bruin en zwart. De crème witte uitvoering heeft een mokkakleurig zadel en handgrepen. De zwarte en bruine uitvoering hebben een zwart zadel en zwarte handgrepen. Een leuk detail aan de handgrepen, is dat ze voorzien zijn van chromen sierdopjes aan het uiteinde. Dit beschermt tegelijkertijd de handgreep wanneer je de scooter tegen de muur aan zou zetten.

De Bellagio is tevens voorzien van een sportieve tint. Dit vind je terug in de sportieve lijnen  die zijn opgenomen in het ontwerp. Kijk maar eens naar de chromen strip onder het zadel. Ook de 3 spaaks sportvelgen met een diameter van 12 inch benadrukken de sportiviteit.

Over veiligheid is nagedacht.

Over veiligheid heeft BTC wel nagedacht. Er is goede verlichting aanwezig, reflectoren aan de zij- en achterkant, en bovendien is deze retro scooter voorzien van een schijfrem op het voor- en achterwiel. Hierdoor beschik je over extra veel remkracht. Een schijfrem op het achterwiel zie je niet vaak bij een scooter uit deze prijsklasse. Je krijgt dus veel scooter voor weinig geld! Nog een reden om de BTC Bellagio te kopen!

Mooie cockpit

De cockpit van deze voordelig geprijsde retro scooter is modern en overzichtelijk. De grote witte wijzerplaat is een van de sportieve elementen aan deze scooter. Naast een snelheidsmeter is er ook een kilometerteller, brandstofmeter en verlichting indicatoren aanwezig. Zo weet je bijvoorbeeld of je knipperlicht nog aanstaat.

Zuinig motorblok

Zuinig rijden kun je met deze scooter zeker. Het efficiënte 4-takt motorblok haalt namelijk een verbruik van 1 op 40 en dat is 4x zo efficiënt als een doorsnee auto in de stad. Door het zadel omhoog te klappen kom je niet alleen bij een mooie bergruimte waar je een helm in op kunt bergen, maar tref je ook de tankdop. De tank heeft een inhoud van 6,5 liter. Met een volle tank kun je 6,5 x 40 = 260 kilometer rijden!

BTC Bellagio kopen

Zoek je een zuinige en efficiënte retro scooter met een schitterend design, dan moet je zeker de BTC Bellagio kopen. Hij is verkrijgbaar in een snor- en bromscooter en je kunt kiezen uit 3 prachtige kleuren.

Voordelig leasen kan natuurlijk ook. Hiermee betaal je de scooter in termijnen af en ben je per maand niet veel geld kwijt. Het leasetermijn bepaal je zelf. Daarbij kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Extra items kun je meteen mee bestellen en ook in termijnen aflossen.

Technische (scooter) specificaties BTC Bellagio 50cc 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 6,5 Liters
Gewicht - 94 Kilo
Elektrische start

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.