BTC Roma 50cc 4-takt

BTC Roma 50cc 4-takt
Door Fast&Furious Scooters
11348 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

BTC Roma

Zoek je een authentieke retro scooter met moderne techniek? Dan moet je de BTC Roma kopen! De Roma is van een Italiaans jaren ‘60 ontwerp en beschikt over moderne technologie. Hierdoor worden de looks van toen en de betrouwbaarheid van nu gecombineerd.

LET OP DIT IS 2016 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Italiaanse jaren ‘60 ontwerp

Het BTC Roma ontwerp is gebaseerd op de Italiaanse retro scooter uit de jaren ‘60. Het authentieke design en kleurstelling brengen je snel terug in de tijd. De Roma is uitgevoerd in crème witte kleur en het zadel en de handgrepen zijn in een melkchocolade kleur.

De scooter is voorzien van schitterende details waaronder chromen elementen, white wall banden, een uitklapbaar bagagerek voorop, en een topkoffer achterop welke geheel in dezelfde stijl is. Tevens zijn er beschermbeugels op het voorspatbord en aan de zijkanten bevestigd. Hierdoor is je scooter net iets meer beschermd. Dat moderne technologie aanwezig is zie je terug in de richtingaanwijzers en het ronde heldere achterlicht. Deze zijn namelijk allemaal voorzien van LED. Het voordeel van led is dat je altijd goed en duidelijk zichtbaar bent in het verkeer. Het verbruikt weinig energie verbruikt en dat heeft een veel langere levensduur. Alleen de koplamp is op deze scooter niet met led uitgevoerd maar met een standaard gloeilamp.

In te zetten als pakezel

Dat je de Roma kunt inzetten als pakezel had je misschien al gezien. Voorop is namelijk een uitklapbaar bagagerek aanwezig en achterop een topkoffer welke van een slot is voorzien. De topkoffer is te openen met de sleutel van de scooter. Ook is er een reflector aanwezig waardoor je nog beter zichtbaar bent in het verkeer. Het zadel kun je omhoog klappen. Onder het zadel tref je een opbergvak zodat je nog meer spullen kunt meenemen en vervoeren. Het opbergvak is ook afsluitbaar met de scooter sleutel.

Starten en rijden

De BTC Roma kun je op twee manieren starten, namelijk met de kickstart én met de startknop welke de startmotor aanstuurt. Het moderne motorblok is voorzien van 4-takt technologie en is daardoor ook een stuk zuiniger. Een verbruik van 1 liter op 40 kilometer is zeer goed haalbaar.

Remmen en vering

Het voorwiel beschikt over een remschijf en het achterwiel over een trommelrem. De remleiding voor is tevens voorzien van een stalen mantel voor extra bedrijfszekerheid. De upside-down voorvering zorgt ervoor dat oneffenheden in het wegdek goed worden geabsorbeerd waardoor je lekker comfortabel kunt rijden.

Retro dashboard

Het dashboard is ovaal van vorm en heeft een gele wijzerplaat. Dit versterkt het retro gevoel van de Roma. Alle belangrijke informatie die je nodig hebt op een scooter is bij de BTC Roma aanwezig. Denk hierbij aan een snelheidsmeter, een kilometerteller, een brandstofmeter en verlichting indicatoren.

Als brom- en snor

Je kunt de BTC Roma scooter kopen als bromscooter en als snorscooter. Het verschil is de topsnelheid en helmplicht. Met een snorscooter kun je namelijk niet harder dan 25km per uur en dan is een helm niet verplicht. Een bromscooter rijdt sneller, namelijk maximaal 45km per uur. Daarbij moet je wel een helm dragen.

BTC Roma kopen

Bij Fast en Furious kun je de BTC Roma kopen voor een verrassend lage prijs. Hij is helemaal compleet uitgevoerd zoals op de foto. Je krijgt het bagagerek voorop, de beschermbeugels en de topkoffer achterop er dus allemaal bij!

De BTC Roma kopen op afbetaling is geen enkel probleem. Wil je in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden de scooter afbetalen? Met ons kun je alle kanten uit. Wij kunnen zelfs een scooterverzekering voor je regelen. Woon je in de buurt van een van onze service- of afhaalpunten dan mag je de scooter natuurlijk ook zelf ophalen. Laat je de scooter liever thuisbezorgen, dan behoort dat tot de mogelijkheden. Een helm, slot of windscherm kun je eenvoudig meenemen in de afbetaalregeling!

Technische (scooter) specificaties BTC Roma 4-takt 50cc

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 10 inch
Achterband - 10 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 6.5 Liters
Gewicht - 91 Kilo
Elektrische start

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.