De Vespa

De Vespa
Door Fast&Furious Scooters
19895 keer bekeken
Tags: Vespa scooters

Al vele jaren lang is de Vespa scooter een hotseller. Vespa heeft het voor elkaar weten te krijgen om het Vespa design, welke in eind jaren ‘40 is ontstaan, nieuw leven in te blazen en opnieuw een waar succesnummer te laten worden.
 

De Vespa op nr. 1

Vespa is de meest verkochte scooter ooit en wordt nog steeds geproduceerd door de scooterfabrikant Piaggio. Vandaag de dag is de Vespa scooter niet alleen een pracht om te zien maar ook een technisch hoogstandje waar andere fabrikanten nog een puntje aan kunnen zuigen. Zwakke punten worden namelijk bij deze scooterfabrikant onder handen genomen en verbeterd. Zo is de scooter degelijker en betrouwbaarder dan die van de concurrent.
 

Kwaliteit, betrouwbaareid en duurzaamheid

Waar Vespa mee vooruit loopt is een stalen body die uit een stuk bestaat. Geen losse kappen meer die kunnen scheuren en rammelen, maar een degelijk geheel. Dit maakt de Vespa een solide tweewieler welke uitmuntende rijeigenschappen geeft. Ook de kilometerteller-aandrijver is iets wat vandaag de dag nog vaak stuk gaat bij de scooter. Fabrikant Piaggio heeft dit bij de Vespa voorgoed opgelost door een technisch hoogstandje in te zetten waarbij geen ronddraaiende staalkabel meer wordt gebruikt maar een digitale magneet opnemer. Dit is betrouwbaarder en geheel onderhoudsvrij. Verder kenmerkt de Vespa zich door een voorvork waarbij het wiel slechts aan een kant is gemonteerd, net zoals bij een auto het geval is. De remkabel is voorzien van een gevlochten stalen mantel welke bij de racerij is afgekeken. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van de remwerking. Bij Vespa staat niet alleen betrouwbaarheid en comfort hoog in het vaandel maar ook de veiligheid! Wereldwijd is de Vespa al jaren lang een succes en een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Een scooter die er niet alleen prachtig en tijdloos uitziet maar ook nog eens fenomenaal rijdt.

vespa-modellen

Vespa modellen

Vespa heeft diverse modellen op de markt gebracht en een aantal zijn nog steeds te koop. De Vespa Primavera en de Vespa Sprint zijn in een nieuw jasje gestoken. Zo is de Vepsa Primavera 2015 technisch gezien hetzelfde als de 2014 variant maar dan heeft deze meegespoten binnenkappen. De keuze in opties en uitvoering is langzaam uitgegroeid zodat er voor iedereen iets tussenzit en dat je alsnog een unieke scooter kunt rijden. Dit mede dankzij de tientallen accessoires waaronder led verlichting, handvatverwarming, white wall banden en andere extra’s. Wist je trouwens dat Vespa motorscooters maakt?
 

Vespa viert binnenkort feestvespa-70s

Vespa is volgend jaar toe aan haar 70ste verjaardag en dat vieren zij met een nieuwe uitvoering van een groot aantal Vespa modellen. Zij noemen dit de ‘Vespa 70’. De modellen krijgen een exclusieve groene Azzurro kleur waarbij ook het zadel en de velgen een andere kleur krijgen. Meer info hierover volgt binnenkort.
 

Vespa kopen

Vespa is weliswaar geen goedkope scooter maar wel een van de aller beste die bovendien een bijzonder goede restwaarde heeft. Mocht je hem na een tijdje willen inruilen of verkopen dan zul je jezelf verbazen over hoeveel hij nog oplevert. Zeer waardevast! Een Vespa kopen kan ook op afbetaling wanneer je niet over een groot geldbedrag beschikt. Deze afbetalingsregeling noemen wij leasen. Een Vespa leasen kan al voor een vast laag maandbedrag waarbij je kunt kiezen voor een termijn tussen de 36 en 72 maanden. De constructie is zo flexibel dat je probleemloos een deel zelf kunt bijbetalen om sneller klaar te zijn. Wil je nog meer te weten komen over de Vespa? Lees dan hier de uitgebreide Vespa pagina en bekijk daar alle modellen.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.