Derbi GPR 50cc 2-takt

Derbi GPR 50cc 2-takt
Door Fast&Furious Scooters
26854 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Derbi GPR 50

Zoek je een stoere schakelbrommer in de categorie supersport dan moet je de Derbi GPR 50 kopen. Als je niet beter zou weten zou denk je dat je hier te maken hebt met een echte racemotor. Het watergekoelde 2-takt motorblok en de voortreffelijke wegligging zorgen voor indrukwekkende prestaties.

LET OP DIT IS 2017 MODEL BROMMER EN IS UITVERKOCHT!

Een echte 50cc racemotor

De Derbi GPR 50 kun je een racemotor noemen. Hij beschikt namelijk over alle kenmerken die een echte racemotor bezit. Het racedesign is zeer gestroomlijnd en wanneer je op de GPR 50 zit ervaar je ook het gevoel van snelheid. Weliswaar blijft de Derbi een schakelbrommer met een 50cc cilinder welke is begrenst op 45km per uur. Vanuit de fabriek rijden ze bijna 90km per uur maar wanneer ze naar Nederland komen moeten ze worden begrenst. De Derbi schakelbrommer is dus gebouwd voor hogere snelheden en daar zijn alle onderdelen op aangepast. Hierdoor is hij erg sterk.

Het zit- en rijcomfort is bijzonder goed en sportief. Ook lange afstanden rijd je probleemloos met de Derbi GPR50. Het dashboard is indrukwekkend en voorzien van een MotoGP-style (computerized) beeldscherm waarop alle informatie duidelijk wordt weergegeven. Hier zegt iedere raceliefhebber U tegen.

Het technische gedeelte

Het boxframe is opgebouwd uit twee aluminium delen. Hierdoor is hij licht van gewicht en ijzersterk. Het 2-takt motorblok beschikt zowel over veel pk’s als koppel. Er zijn weinig 50cc schakelbrommers te vinden die beschikken over 8,5pk!

Zowel het voor- als achterwiel is 17 inch groot. De grote wielen zorgen niet alleen voor een volwassen overkomen maar dragen ook bij aan de veiligheid en wegligging. Zowel het voor- als achterwiel is voorzien van een grote remschijf. Aan de voorzijde is er een remschijf met een diameter van 300mm!

De versnellingsbak telt 6 versnellingen. Dit zorgt voor veel schakelplezier en snelle tijden. Schakelen gaat snel en soepel en door het groot aantal versnellingen kun je alles uit het motorblok halen. De ontsteking wordt elektronisch geregeld door een CDI en de koppeling telt meerdere platen. Het totaal koppel bedraagt 5,9Nm en voor een bromfiets is dat heel veel.

De brandstoftank is 13 liter groot en het smeersysteem is gescheiden. Hierdoor kun je gewoon Euro95 autobenzine tanken.

Derbi GPR 50 kopen

Ga jij voor supersport en wil jij de mooiste race-brommer bezitten dan moet je de Derbi GPR 50 brommer kopen. De laagste prijs vind je natuurlijk bij Fast en Furious. Niet alleen de prijzen zijn superscherp maar ook de service. De GPR 50 kun je op meerdere locaties in Nederland afhalen maar thuisbezorgen is ook geen enkel probleem.

Wil je de Derbi GPR 50 kopen op afbetaling dan zit je hier ook goed. Je kunt in 36, 48, 60 en 72 termijnen de GPR 50 betalen. Ook een helm, slot of andere accessoire kun je in de voordelig lease onderbrengen.

Technische (scooter) specificaties Derbi GPR 50 2-takt 50cc

Motor - 50cc 2-takt
Koeling - Watergekoeld
Voorband - 17 inch
Achterband - 17 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Schijfrem
Brandstof - 95 ongelood + olie
verbruik - 1L : 20 km
Tankinhoud - 13 Liters
Gewicht - 110 Kilo
Elektrische start

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.