Derbi DRD PRO R 50cc 2-takt

Derbi DRD PRO R 50cc 2-takt
Door Fast&Furious Scooters
14456 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Derbi DRD PRO R

Zoek je een zeer stoere straatlegale crossbrommer (schakelbrommer) van goede kwaliteit dan moet je de Derbi DRD Pro R kopen. Deze crosser is gebouwd voor ruig terrein en deinst nergens voor terug. Hij is snel, van alle gemakken voorzien en laat je niet in de kou staan.

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Stoer en sportief

Dat de Derbi DRD Pro R stoer en sportief is mag duidelijk wezen. Hij staat hoog op de banden waardoor je zwaar terrein kunt begaan. De soepele vering vangt alle gaten en oneffenheden in het wegdek op waardoor je er weinig last van hebt. Zowel het voor- als achterwiel is voorzien van een grote remschijf. Voor een 30cm doorsnede en achter een 22cm. Hierdoor heb je meer remkracht ter beschikking en sta je sneller stil.

De terreinbanden zijn goed geschikt voor ‘Off Road’ gebruik maar ook prima te gebruiken op het asfalt. De Derbi Senda DRD Pro R valt in de categorie Supermotard en is voorzien van verlichting inclusief richtingaanwijzers. Er is nog meer luxe aan boord bij deze stoere schakelbrommer! Hij beschikt namelijk ook over een startmotor waardoor je de kickstart niet meer hoeft te gebruiken. Met een druk op de knop loopt het motorblok.

De Derbi DRD Pro R is zeker een angstaanjagende concurrent voor de Aprilia RX 50.

Spaakwielen

Spaakwielen zie je veel terug in de crosswereld. Dit komt omdat spaakwielen een aantal voordelen hebben vergeleken met de zogeheten sportvelgen welke uit aluminium of magnesium gemaakt zijn. Spaakwielen zijn licht van gewicht en eenvoudig te repareren. Bovendien kunnen ze bij een ‘jump’ een grotere klap verdragen. Een ander type wiel zou breken of vervormen.

Het motorblok van de Derbi DRD Pro R

Het 2-takt motorblok telt 6 versnellingen en beschikt over een 49,9cc cilinder. Er is een oliepomp aanwezig zodat je gewoon normale autobenzine (euro 95) kunt tanken. Wat de ontsteking betreft is er een elektronische CDI aanwezig waardoor je ook bij lage toeren meer power kunt benutten.

Derbi DRD Pro R kopen

Ben jij overtuigt geraakt van zijn uiterlijk en kunnen, dan moet je beslist de Derbi DRD Pro R kopen! Hij is snel, bijzonder wendbaar en geschikt voor elk terrein.

In termijnen betalen kan ook! Je kunt namelijk de Derbi DRD Pro kopen op afbetaling. Voor slechts 59,00 euro per maand is hij meteen van jou. Kom je hem afhalen op een van onze afhaallocaties in Nederland of mogen we hem bij jouw thuis bezorgen? Ook accessoires, opties en zelfs opvoeren met behoudt van garantie kun je in onze voordelige leaseconstructie onderbrengen. Bestel hem nu!

Technische (scooter) specificaties Derbi DRD PRO R 50cc

Motor - 50cc 2-takt
Koeling - Watergekoeld
Voorband - 17 inch
Achterband - 17 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Schijfrem
Brandstof - 95 ongelood + olie
verbruik - 1L : 20 km
Tankinhoud - 7 Liters
Gewicht - 96 Kilo
Elektrische start
Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.