Peugeot breidt de Django lijn uit met de Django S

Peugeot breidt de Django lijn uit met de Django S
Door Fast&Furious Scooters
12954 keer bekeken
Tags: Nieuws

Peugeot presenteert een nieuwe uitvoering van de populaire Django retro scooter. Eerder was er al een Heritage, Allure, Evasion en Sport uitvoering. Nu komt daar de S uitvoering bij.

Het verschil tussen de Django Sport en de nieuwe Django S is de kleur. De Django Sport is blauw en de Django S is mat zwart. De sport was voorheen de meest sportieve uitvoering van de Django maar dat gaat nu niet meer op want de S uitvoering is minstens zo sportief te noemen. Wat de Sport kenmerkt is de blauwe kleur, het geribbelde zadel en het getal 25 aan de zijkant. De nieuwe Django S is uitgevoerd in de kleur mat zwart, voorzien van een grote S aan de zijkant en net zoals de Sport voorzien van een geribbeld sportzadel.

Schitterend om te zienpeugeot-django-s-mat-zwart

Wat de Django S zo bijzonder maakt is de kleurstelling en het design. Peugeot heeft hier gekozen voor een mat zwarte uitvoering met lichtgrijze en chromen accenten. De kleurencombinaties geven deze scooter een sportief, luxe en mysterieus uiterlijk. Het sportieve zadel biedt veel comfort aan de bestuurder en de zithouding is tegelijkertijd perfect. Aan de zijkant is een sportieve lijn aanwezig en de letter S welke meteen duidelijk maakt dat het om de Django S gaat.

Matte kleuren zijn op dit moment erg populair. Ook scooterfabrikant SYM heeft onlangs 2 nieuwe kleuren aan de SYM Fiddle 3 toegevoegd waaronder mat zwart en mat bruin.

Aan de voorzijde is het Peugeot logo aanwezig welke omringd is met witte led verlichting. Dit geeft de Django S een modern karakter en zorgt voor extra veiligheid. Je wordt namelijk sneller opgemerkt in het verkeer en dat is een dik pluspunt. De 3d achteruitkijkspiegels geven je een nog beter zicht naar achter en bovendien kun je de Peugeot Django S ook uitbreiden met diverse opties zoals bijvoorbeeld een windscherm.

Peugeot Django S kopen

Wil je een unieke retro scooter dan moet je beslist de Django S kopen. De mat zwarte uitvoering heeft lichtgrijze en chromen accenten welke de scooter mysterieus maken. Het lijnenspel en het sportieve zadel benadrukken het sportieve karakter. Bij Fast en Furious kun je ook de Django S kopen op afbetaling! Betaal eenvoudig in termijnen en ga direct van je nieuwe scooter genieten.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.