Dutchebike GO2 elektrische ministep (Xiaomi M365)

Dutchebike GO2 elektrische ministep (Xiaomi M365)
Door Fast&Furious Scooters
3094 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Dutchebike GO2 elektrische ministep (Xiaomi M365)

Een elektrische step kopen die 20 kilometer per uur kan halen? Kies dan voor de Dutchebike GO2! Deze luxe elektrische step is zeer efficiënt omdat je op een volle accu 20 kilometer kunt rijden, en opladen doe je in ongeveer 2,5 uur. Hij is compact en makkelijk mee te nemen of op te bergen. De step staat op 8 inch banden en beschikt over een schijfrem op het achterwiel. Nieuwsgierig wat hij nog meer allemaal kan?

LET OP DIT IS 2020 MODEL STEP EN IS UITVERKOCHT!

Goede wendbare step

De Dutchebike GO2 elektrische ministep beschikt over 8 inch banden die gevuld zijn met lucht. De banden hebben zodoende een verende werking. Vergelijkbare elektrische steps hebben vaak harde wielen en dat is een stuk minder comfortabel. De e-step van Dutchebike is gemaakt voor serieus gebruik. De constructie is zeer sterk en te belasten met maximaal 100 kilo. Het stuur is ongeveer 115 cm hoog. Dankzij de relatief kleine wielen en het directe sturen ben je met de e-step van Dutchebike bijzonder wendbaar. Kortom is de elektrische step zeer breed inzetbaar.

Zoals je in de omschrijving al ziet staan is de Dutchebike Go2 e-step identiek aan de Xiaomi M365. Xiaomi is een zeer grote elektronica fabrikant uit Hong Kong en heeft vele gadgets op de markt gebracht waaronder de Xiaomi M365, een elektrische step. Naast de e-step hebben ze al reeds 150.9 miljoen smart devices verkocht waarbij hun smartphones en laptops nog niet eens zijn meegeteld. Hun collectie bestaat uit High-End elektronica die toch heel betaalbaar is.

De besturing

Dutchebike heeft gekozen voor een 350 Watt sterke motor (direct drive) welke het voorwiel aandrijft. Rechts op het stuur zit een gashendel waarmee je gas kunt geven en zodoende de snelheid van de elektrische step kunt regelen. Links op het stuur zit een remhendel. Daarmee bedien je de rem op het achterwiel. De GO2 van Dutchebike heeft een flinke remschijf waar je flink hard mee kunt remmen. De remschijf is tevens geventileerd zodat hij minder snel overhit raakt bij langdurig remmen.

Op het stuur is een LCD display aanwezig die je van nuttige informatie voorziet waaronder rijsnelheid en accuniveau. Via een smartfoon app kun je nog meer leuke dingen!

Accu en opladen

De elektrische ministep is uitgerust met een 36 volt 6 Ah lithium accu welke je in ongeveer 2,5 uur kunt vol laden. Vervolgens kun je weer 20 kilometer rijden à maximaal 20km per uur. Dit maakt de e-step zeer efficiënt en breed toepasbaar. Zeker in een bedrijfs- of warehouse omgeving is er vaak veel vraag naar schone en snelle vervoersmiddelen die goedkoop zijn. De snelheid maakt hem extra aantrekkelijk wat dat bespaart je tijd. Tijd is geld in een bedrijfsomgeving. De M365 van Xiaomi is dus een goede koop!

Vervoeren en opbergen

Makkelijk te vervoeren is deze professionele M365 e-step zeker. Hij weegt slechts 12 kilo inclusief accu, en hij is opvouwbaar. Opgevouwen kent hij een afmeting van 115 x 44 x 50 cm.

LED verlichting

De e-step is uitgerust met LED verlichting. Er is een LED koplamp, LED achterlicht, en ook aan de onderkant van het voetplateau is verlichting aanwezig wat zorgt voor een futuristische verschijning.

Openbare weg niet toegestaan

Het enige nadeel is dat de Dutchebike GO2 officieel niet de openbare weg op mag. Voor indoor use, magazijn- of opslag omgeving, of privéterrein is hij echter wel uitstekend geschikt.

Dutchebike GO2 elektrische step kopen

Zijn inzetbaarheid is erg hoog omdat je lang kunt rijden, en kort hoeft te opladen. Hij is snel, en remt als geen ander. Bovendien is hij voorzien van LED verlichting. Bij Fast en Furious kun je de Dutchebike GO e-step kopen (Xiaomi M365) en eenvoudig aan huis of op kantoor laten leveren.

Kopen op afbetaling

Ook de Dutchebike GO2 / Xiaomi M365 step kun je kopen op afbetaling oftewel leasen. Kun je er meerdere gebruiken in het bedrijf, dan kan leasen extra interessant zijn. Zo is de investering bijzonder laag en ben je slechts enkele tientjes per maand kwijt. Kijk in het lease tabel wat de kosten zijn.

Technische (scooter) specificaties Deze Dutchebike GO2 elektrische ministep past in elke schuur en in elke auto, trein of camper. Compleet met ingebouwde accu is het een lichtgewicht. De GO2 elektrische ministep is zeer wendbaar, handzaam en eenvoudig mee te nemen.

Specificaties:

 • LED verlichting voor en achter
 • App functie
 • Verlichting onder het voetbord
 • LCD display met 3 standen, in te stellen via de app
 • Motorvermogen: 350 Watt
 • Accu's: 36V / 6Ah Lithium accu
 • Opladen:  2,5  uur
 • Aandrijving: direct drive
 • Gashendel
 • Maximale snelheid: 20 km/h
 • Maximaal toelaatbaar gewicht: 100 kg
 • Banden afmeting: 8 inch
 • Actieradius: Maximaal 20 km
 • Remmen: schijfrem achter, elektrische voorrem
 • Afmetingen L*B*H : gevouwen: 115 x 44 x 50
 • Rijklaar gewicht : 12 kg, incl. accu: 10 kg
 • Opvouwbaar.

Deze elektrische step heeft geen kenteken en is niet geschikt voor op de openbare weg. Er zit 1 jaar fabrieksgarantie op de GO2 elektrische step.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.