Blessurevrij sporten met de Elliptigo

Blessurevrij sporten met de Elliptigo
Door Fast&Furious Scooters
18417 keer bekeken
Tags: Nieuws

De laatst nieuwe HIT onder alle fitnessapparaten is de Elliptigo. De Elliptigo is een fitnessapparaat wat veel weg heeft van een fiets maar dan zonder zadel. Eigenlijk heeft deze “fiets” ook erg veel weg van een step en dat maakt deze nóg veel meer bijzonder. Wil je een Elliptigo kopen dan ben je verzekerd van een apparaat waarmee je op een blessure vrije manier je conditie drastisch kan verhogen. Ook een groot aantal professionele sporters beleven inmiddels veel plezier aan dit apparaat. Topsporters gebruiken deze elliptische fiets onder andere om afwisseling aan te kunnen brengen in hun training. Daarnaast vinden zij het erg aantrekkelijk om deze fiets te gebruiken, omdat ze gewoon door kunnen trainen wanneer ze een blessure hebben.

De looks van de Elliptigo

Op het eerste oog zie je een grote step maar kijk je even wat langer dan zie je dat er ook een fiets in het fitnessapparaat schuilt. De looks van de Elliptigo zijn erg verrassend en vernieuwend te noemen. Er zijn 3 verschillende modellen op de markt waaronder:

  1. Elliptigo Arc
  2. Elliptigo 8C
  3. Elliptigo 11R

Elliptigo Arc

Een super model met 8 versnellingen voor een betaalbare prijs. Wil je op een relaxte manier aan je conditie werken dan is dit een echte aanrader.

Elliptigo 8C

Een model waarmee je net zoals je met je fiets, hellingen kunt beklimmen. Je conditie zal door gebruik van dit model drastisch verbeteren. Comfortabel en ongelooflijk populair is deze Elliptigo 8C te noemen, koop je deze fiets dan investeer je daadwerkelijk in een betere conditie en gezondheid.

Elliptigo 11R

Een model waar je lange afstanden mee gaat rijden. Waarmee je tevens met gemak aan lange afstands- evenementen kunt deelnemen. Hij bezit 11 versnellingen en is met zijn carbon pedalen de meest bijzondere onder de Elliptische fietsen. Je zult in de hele wereld geen snellere en lichtere Elliptische fiets tegenkomen!

run2go

Elliptische fiets kopen

Wil je meer plezier ervaren tijdens je workouts? Wil je graag de mogelijkheid hebben om buiten en tegelijkertijd binnen te kunnen sporten? Je conditie drastisch verbeteren? Comfort en gemak ervaren in één apparaat? Blessure vrij kunnen sporten? Ons advies, ga dan een Elliptische fiets kopen. Drie sporten die als het ware gecombineerd worden in een apparaat dat is precies wat je kunt ervaren wanneer je van deze elliptische fiets gebruik gaat maken. Fietsen, crosstrainen en hardlopen, drie sporten in een apparaat, dé huidige trend!

Wil jij een Elliptigo kopen kijk dan snel op www.run2go.nl

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.