EVOMaxx E1 E-step

EVOMaxx E1 E-step
Door Fast&Furious Scooters
2951 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

EVO Maxx E1

Zoek je een stoere elektrische brommer (e-brommer) doen moet je beslist de EVO Maxx E1 kopen. Dit model heb je waarschijnlijk nog niet eerder zien rijden want ze zijn heel speciaal en pas net op de markt. De EVO Maxx E1 is robuust en heeft een stoer karakter. Daarnaast is de wegligging uiterst stabiel. Meer weten? Lees dan snel verder.

LET OP DIT IS 2020 MODEL E-STEP EN IS UITVERKOCHT!

Stoer en bijzonder design

Wat direct opvalt aan de EVO Maxx E1 zijn de wielen. De banden zijn enorm breed en qua breedte vergelijkbaar met die van een auto. Hierdoor is de wegligging ook meteen zeer stabiel. Het hoge stuur en grote ronde koplamp geven de brommer een retro tintje mee. Verder is het ontwerp gericht op minimalisme, robuustheid, en is hij gewoon praktisch.

Zowel het voorwiel als achterwiel is uitgerust met een flinke remschijf waardoor je beschikt over veel remkracht. De E1 is zelfs voorzien van een E-ABS (Elektronische ABS). Ook de vering doet uitstekend zijn werk. De vering aan de achterzijde is qua veerdruk instelbaar. Al met al is deze elektrische brommer bijzonder leuk om te zien én geweldig om op te rijden!

E1 is geschikt voor 2 personen

De EVO Maxx E1 is een tweepersoons brommer welke je kunt kopen als snorbrommer (25km per uur) en normale e-brommer (45km per uur). Een persoon achterop meenemen is dus geen probleem. Het zadel is hiervoor ruim genoeg en de voetsteps zijn eenvoudig uitklapbaar. Bovendien is er een greep waaraan de passagier zich goed kan vasthouden.

Accu en motor van de EVO Maxx

De 72 volt accu zorgt ervoor dat je lekker snel accelereert, zelfs met iemand achterop! Opladen doe je in ongeveer 5 uur tijd en dan is de accu vol. Met een volle accu kun je ongeveer 70 tot 80 kilometer rijden. Natuurlijk is er naast een digitale snelheidsmeter ook een accumeter aanwezig zodat je weet wanneer je de EVOMaxx E1 weer moet opladen. De motor is in het achterwiel gebouwd wat superefficiënt is. Op efficiëntie is zeker wel gelet bij dit ontwerp want alle zaken die overbodig zijn, en extra gewicht met zich meebrengen, zijn dus weggelaten.

De 1200 Watt motor is zeer krachtig en heeft een koppel van maar liefst 95Nm (Newton Meter). Bij een Vespa die op benzine rijdt ligt het koppel op ongeveer 4Nnm.

Extra features

Naast de LED verlichting (voor- en achter), is er ook een alarmsysteem aanwezig met afstandsbediening. Je kunt het alarmsysteem dus op afstand aan en uit zetten. De accu zit onder het zadel en het zadel kun je met de sleutel ontgrendelen. De accu is eenvoudig uitneembaar en te zodoende op te laden of te verwisselen met een extra verkrijgbare accu. Om de e-scooter aan te zetten kun je de sleutel gebruiken maar ook de afstandsbediening!

Een andere leuke feature aan de E1 is dat de spatborden verwisselbaar zijn waardoor je eenvoudig de look kunt veranderen.

Voordelen van een elektrische brommer

De voordelen van een elektrische step is dat je goedkoper kunt rijden. De kosten per kilometer zijn namelijk lager omdat benzine duurder is dan elektriciteit. Een e-brommer is altijd klaar voor gebruik en hoef je niet te starten. Ook is het onderhoud minimaal in tegenstelling tot een verbrandingsmotor. De verzekering is even duur als die van een normale scooter.

EVO Maxx E1 Elektrische step kopen

Bij ons kun je de EVO Maxx E1 kopen! Deze elektrische tweewieler is te verkrijgen als e-snorbrommer die 25km per uur gaat, en e-brommer die 45km per uur gaat. Op de snor mag je zonder helm, en bij de brom is het dragen van een helm verplicht. Mocht je een helm nodig hebben dan kun je die ook bij ons kopen. Aangezien de EVO Maxx brommer een retro karakter heeft staat een jethelm er waarschijnlijk het beste bij.

Betaal deze e-brommer in 3 termijnen zonder extra financiering

Kom je net nog wat geld te kort om deze e-brommer te kopen, of kun je op dit moment niet al je spaargeld missen? Geen probleem want je kunt bij ons ook deze e-brommer kopen en betalen in 3 termijnen met de IN3 betaalmethode. Je gaat geen lening of financiering aan, er is geen BKR check, en je kunt zonder gedoe in 3 termijnen betalen. Het eerste deel betaal je tijdens het bestellen van de EVO Maxx e-brommer. Het 2de en 3de termijn betaal je binnen de 30- en 60 dagen.

Elektrische brommer kopen op afbetaling

Wil je liever in meer termijnen betalen, dan zit je bij Fast en Furious ook goed. Wil je deze elektrische brommer kopen op afbetaling, kies dan voor leasen. Met leasen betaal je het aankoopbedrag af in 12, 18, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Zelfs de WA-verzekering kunnen we voor je regelen. Al het gemak onder een dak!

Technische (scooter) specificaties EVO Maxx E1

Actieradius: tot 70 km op 1 accu
Snelheid: 25km/h of 45 km/h
Motor: 1200W-72V
Rem: schijf
Oplaadtijd: binnen 5 uur volledig opgeladen

Buddy Seat met key-lock
Heldere ledverlichting voor- en achter
Alarm inclusief afstandsbediening
Comfortabele voor- en achtervering
Accu eenvoudig uitneembaar

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.