GST E-nergy Pure escooter

GST E-nergy Pure escooter
Door Fast&Furious Scooters
3210 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Wil je voor weinig geld een goede elektrische scooter kopen, kies dan voor de GST E-nergy Pure! Deze scooter is licht van gewicht, heerlijk wendbaar in het verkeer, voorzien van een uitneembare Lithium accu, een krachtige Bosch motor, LED verlichting, een USB aansluiting, en ga zo maar door. Een topper dus!

LET OP DIT IS 2019 MODEL E-SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Een indrukwekkende e-scooter

De GST E-nergy is een indrukwekkende scooter, zeker wanneer je naar de specificaties kijkt. Standaard is hij voorzien van cruise control, een uitneembare accu, super licht qua gewicht, zeer efficiënt qua energieverbruik, en van hoogwaardige kwaliteit. Zelfs een USB aansluiting en LED verlichting is op deze slimme e-scooter aanwezig!

Eigenzinnig design

De E-nergy van GST is lekker eigenzinnig wat het design betreft. Hij heeft pittige karaktertrekjes waarbij strakke lijnen centraal staan. Het stuur is volledig in beeld gehouden en niet afgedekt met kappen. in het midden van het stuur is een digitaal dashboard waarop de snelheid vlot af te lezen is. Ook de batterijmeter geeft je snel een goed beeld van de accustatus. Iemand achterop meenemen is geen probleem bij de GST Energy Pure. De voetsteps zijn eenvoudig uitklapbaar en te gebruiken wanneer je ze nodig hebt. Onder het zadel tref je een mooie ruimte, welke royaal is voor een elektrische scooter.

Heerlijk zuinig

De naam is goed gekozen bij deze GST scooter want de naam E-nergy (Energy) dekt de lading! De energie zuinig elektrische scooter is namelijk voorzien van een efficiënte Bosch motor (1500 Watt) welke in het achterwiel gebouwd zit. De energie van de motor wordt rechtstreeks (zonder tussenkomst van snaren) overgedragen op het achterwiel. Daarnaast wordt er energie opgewekt wanneer je remt. De de opgewekte energie wordt de accu weer bijgeladen. Dit zou een winst van 15% kunnen opleveren.

Vlot en comfortabel

De GST E-nergy is vlot in het verkeer en rijdt zeer comfortabel. Kies je voor de exclusive uitvoering dan beschik je zelfs over een klein beetje extra vermogen. De standaard uitvoering heeft namelijk 80Nm, en de exclusive 85Nm. Newton meter (Nm) vertelt iets over het koppel, en het koppel merk je vooral vanuit stilstand. Meer Nm betekent dus sneller wegtrekken. Omdat de e-scooter van GST lekker compact en licht is, kun je er soepel mee door het drukke stadsverkeer heenrijden. Dit maakt het rijden extra leuk!

Opladen en levensduur van de accu

De slimme 60V 24Ah Lithium ion accu is eenvoudig uit de e-scooter te halen zodat je hem overal kunt opladen. Je hoeft dus niet perse een stopcontact in de buurt van de scooter te hebben. De slimme technologie maakt het mogelijk dat je tot 2000 keer de accu kunt opladen. Wanneer je hem iedere dag een keer zou opladen, dan kun je er 5 jaar mee doen.

GST E-nergy Pure kopen

Je kunt de GST E-nergy Pure kopen in zowel een snorscooter als bromscooter, en daarbij kun je nog kiezen of je de standaard uitvoering wilt, of kiest of de exclusive.

De snorscooter kan 25 km p/u en het dragen van een helm (m.u.v. de binnenstad van Amsterdam) is niet verplicht. De bromscooter kan een stuk sneller, namelijk 45 km p/u, en daarbij is het dragen van een helm wel verplicht. De exclusive uitvoering is net wat luxer uitgevoerd dan het standaard model. Het prijsverschil is klein en je krijgt er een hoop voor terug. Daarom raden we je aan om voor het exclusieve model te kiezen.

Wat is er anders aan de exclusive?

Bij de exclusive is het achterwiel uitgerust met een remschijf in plaats van een trommelrem, is de achterbrug van aluminium (nog sterker), is de achterschokbreker gas-geveerd i.p.v. hydraulisch, en levert de motor een hoger koppel. Hierdoor is de acceleratie nog vlotter!

E-scooter leasen

Bij ons kun je ook deze e-scooter leasen. Met leasen kun je het aankoopbedrag verspreiden over 12, 24, 36, 48, 60 of zelfs 72 termijnen (maanden). Zo kun je dus voor een paar tientjes per maand een gloednieuwe elektrische scooter rijden met garantie! Ook accessoires waaronder een helm of regenkleding kun je in de lease meenemen. De enige vraag die we nog hebben is of jij de GST Pure e-scooter wilt thuis laten bezorgen of bij een van onze winkels komt afhalen.

Technische (scooter) specificaties GST E-nergy Pure

Motor  Bosch Elektromotor, 115 Nm 1500 W
Actieradius  Afh. rijstijl 50-60 km
Accusoort  Lithium Ion
Capaciteit accu  60V - 24 Amp
Gewicht accu  10.5 kg
Voltage accu  60 Volt
Topsnelheid  25 of 45 km
Verbruik op 100 km  1.83 Kw/h
Lengte  195 cm
Breedte  71,5 cm
Hoogte  107 cm
Gewicht rijklaar  72 kg
Standaard  Zij- en middenstandaard
Duosteps  Inklapbare duopassagiersteps
Bandenmaat voor: 3.00-10, achter: 100/80-10

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.