Horwin Promotie Actie: Hoge kortingen

Horwin Promotie Actie: Hoge kortingen
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 29-05-2023
922 keer bekeken
Tags: Nieuws

Welkom bij onze exclusieve Horwin promotieactie, een unieke kans voor liefhebbers van elektrische scooters om te profiteren van ongeëvenaarde aanbiedingen. Bij Horwin begrijpen we dat onze klanten het beste verdienen. Daarom hebben we deze speciale promotieactie opgezet, die loopt van 15 mei 2023 tot en met 31 juli 2023. Deze periode biedt een uitgelezen kans om te investeren in een hoogwaardige elektrische scooter die niet alleen uw mobiliteit, maar ook uw levensstijl zal verbeteren.

Onze promotieactie is meer dan alleen een verkoop; het is onze manier om onze waardering te tonen voor uw voortdurende steun en loyaliteit. We willen dat u deel uitmaakt van de Horwin-familie, een gemeenschap van vooruitstrevende individuen die kiezen voor duurzaamheid en innovatie. Dus of u nu een doorgewinterde elektrische scooterrijder bent of uw eerste stappen zet in de wereld van elektrisch rijden, deze promotieactie is voor u.

Onze Modellen

Deze promotieactie is van toepassing op onze meest populaire modellen: de EK1, EK3, SK1 en SK3. Deze modellen zijn het resultaat van jarenlange onderzoek en ontwikkeling, en zijn ontworpen om u de beste rijervaring te bieden. Ze combineren geavanceerde technologie met een stijlvol ontwerp, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een genot om te rijden zijn.

De EK1 en EK3 zijn perfect voor stadsritten, met hun compacte formaat en wendbaarheid. Ze zijn uitgerust met krachtige motoren en duurzame batterijen, waardoor ze een indrukwekkende actieradius hebben. De SK1 en SK3 daarentegen zijn ontworpen voor langere ritten, met hun comfortabele zitplaatsen en ruime opbergruimte. Ze zijn ook uitgerust met krachtige motoren en duurzame batterijen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel woon-werkverkeer als weekenduitstapjes.

Promotie Actie Details

Horwin EK1, EK3 en SK3

Bij aankoop van een EK1, EK3 of SK3 tijdens de actieperiode, ontvangt u een gratis accessoirepakket ter waarde van €320. Dit pakket bevat een windscherm, bagagerek en Shadkoffer (29L), die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Het windscherm biedt bescherming tegen wind en regen, terwijl het bagagerek en de Shadkoffer extra opbergruimte bieden voor uw persoonlijke spullen. Deze accessoires zijn ontworpen om perfect bij uw scooter te passen, zowel qua stijl als functionaliteit.

Horwin SK1

Voor de SK1 hebben we een speciale aanbieding. Bij aankoop van een SK1 tijdens de actieperiode ontvangt u een aanzienlijke korting. U krijgt een korting van €909 op de adviesprijs van de SK1 standard range (26Ah) of een korting van €900 op de adviesprijs van de SK1 extended range. Deze aanbieding is een uitstekende kans om te investeren in een hoogwaardige elektrische scooter tegen een ongeëvenaarde prijs. Let op, de adviesprijs is exclusief de rijklaarmaakkosten van €199.

De SK1 is een van onze meest populaire modellen, bekend om zijn krachtige prestaties en comfortabele rijervaring. Of u nu kiest voor de standard range of de extended range, u kunt rekenen op een scooter die u niet in de steek laat. Met zijn duurzame batterij en krachtige motor is de SK1 uw betrouwbare partner voor al uw reizen.

Onze Rol

Als exclusieve importeur van Horwin in Nederland en België, is International Mobility Group B.V. trots om deze promotieactie aan te bieden. Wij zijn toegewijd aan het leveren van de beste producten en diensten aan onze klanten. Onze missie is om u te voorzien van elektrische scooters van de hoogste kwaliteit, die niet alleen voldoen aan uw mobiliteitsbehoeften, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bij International Mobility Group B.V. geloven we in het belang van klanttevredenheid. Daarom streven we ernaar om u een naadloze winkelervaring te bieden, van het moment dat u onze website bezoekt tot het moment dat u wegrijdt op uw nieuwe Horwin scooter. Ons team van deskundige professionals staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de scooter die het beste bij u past.

Horwin promotieactie

Mis deze geweldige kans niet om te profiteren van onze Horwin promotieactie. Het is een unieke kans om een hoogwaardige elektrische scooter te bezitten met een aantrekkelijk accessoir pakket of een aanzienlijke korting. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.