IVA Roma 50cc 4-takt

IVA Roma 50cc 4-takt
Door Fast&Furious Scooters
11734 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Iva Roma

De Iva Roma is een prachtige verschijning. Sterk geïnspireerd op de scooters die er in de jaren ’60 in Rome rondreden. En ook niet vervelend: zeer voordelig in prijs!
 

LET OP DIT IS 2016 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Robuust & Rond

De Iva Roma heeft een robuust uiterlijk. De scooter heeft een brede voorkant. Brede kappen en een gebogen, breed stuur. Stoer! Dit zorgt tevens voor veel comfort tijdens het rijden. Lekker cruisen! Hier hoort uiteraard een grote, chromen koplamp bij. Ook de knippers zijn rond afgewerkt. Het dashboard is zeer overzichtelijk met 3 klokken: indicators richting & licht, benzine & snelheid en afstandsmeter. Aan de achterkant valt de grote wespenkont op. Wat tevens opvalt aan de vormgeving van de scooter is de voorvork. Deze is met chroom afgewerkt. Mooi detail.
 

Italiaans zonnetje

Deze plezierscooter loopt als een zonnetje. Stap op de Iva Roma en je zal een heerlijke rijervaring beleven. De pittig gestylde en zuinige viertakker zal je overal naartoe brengen. Ideaal voor in de stad, of voor een langere toertocht. Bestel hem met white wall banden voor de ultieme retrolook!
 

Iva Roma = touren voor twee

De Iva Roma is gemaakt voor tripjes met z’n tweeën. Er zijn tal van details die dit weggeven. Denk aan de uitklapbare zijstepjes en de fijne handgrepen voor de passagier. Deze zit sowieso comfortabel, door de aanwezigheid van een ruggensteuntje. W ij zeggen: lean back and enjoy the ride! Tevens is er een bagagerek én een opbergruimte onder het zadel aanwezig. Genoeg ruimte om je spulletjes mee te nemen, dus. En als je aan het picknicken bent, zet je hem gewoon op de zijstandaard. Om vervolgens weer met gevulde buik, zeer comfortabel verder te tuffen!

Een stoere retro scooter

De IVA Roma is een stoere retro scooter welke is geïnspireerd op de Italiaanse scooter welke in de jaren ‘60 in Rome rondreed. De Roma heeft een breed stuur en veel chromen details. Dit geeft je het gevoel dat je op een stoere chopper aan het rondrijden bent. Het royale zadel is groot genoeg voor 2 personen en biedt bovendien veel comfort. De besturing is wellicht heel even wennen wanneer je een normale scooter met een smal stuur gewend bent, maar dat duurt niet lang. Waar veel mensen voor vallen zijn de 3 chromen meters welke de cockpit vormen van de IVA Roma. In het midden zit een grote meter welke de snelheidsmeter en kilometerteller zijn. Links daarvan is een unit aanwezig met de verlichting indicatoren waaronder dimlicht en de richtingaanwijzers. Rechts van de snelheidsmeter is een brandstofmeter gesitueerd. Aan de achterzijde is een grote bagagedrager aanwezig waarop je bijvoorbeeld een tas kunt vervoeren. Ook kun je hier eenvoudig een topkoffer op monteren. Onder het luxe zadel is bovendien veel bergruimte aanwezig waarin je bijvoorbeeld een helm kunt opbergen.

Goed en betrouwbaar motorblok

De IVA Roma heeft een goed en betrouwbaar motorblok meegekregen. IVA geeft er zelfs 3 jaar garantie op! Wanneer je de scooter op tijd zijn onderhoudsbeurten geeft dan kun je er heel lang plezier van hebben. Het motorblok is van het type 4-takt. Dat betekent dat hij beschikt over kleppen net zoals het motorblok van een auto. Je hoeft bij de IVA Roma zelf dus geen olie meer bij te vullen in een apart oliereservoir. Bovendien is het motorblok van de Roma ook erg zuinig. Met 1 liter benzine (euro95) kun je ongeveer 40 kilometer afleggen. Deze IVA scooter kun je bovendien starten met de kickstart en de elektrische start.

Voordelen van een scooter

Een scooter heeft heel veel voordelen ten opzichte van een auto. Zo hoef je geen wegenbelasting te betalen en betaal je ook geen parkeergeld. Je stapt op bij je huis en stapt pas af op plaats van bestemming. Je kunt de scooter in principe namelijk altijd heel dicht bij je bestemming parkeren. Ook is het brandstofverbruik en de verzekeringskosten stukken lager.

Technische (scooter) specificaties IVA Roma 50

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 10 inch
Achterband - 10 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 4,5 Liters
Gewicht - 84 Kilo
Elektrische start

Iva Roma Kopen

Wilt u een Iva Roma kopen? Twijfel niet langer want u zit goed in onze online scootershop. Wij hebben niet alleen de laagste prijzen maar ook nog eens de ruimste keuze. Onze klanten roemen ons al jaren voor onze passie en kennis betreffende scooters reparaties en ga zo maar door. Wanneer u de Iva Roma scooter kopen wil, kunt u deze bestellen in onze webshop. Ook kunt u terecht in onze showroom De Iva Roma is uitgevoerd in robuust XL model.
 

Iva Roma Leasen

De Iva Roma leasen kan gemakkelijk online. Via scooter leasen kunt u zelf een eenvoudig het maandbedrag berekenen.  Zoek een scooter met de beste prijs om de maandlasten zo laag mogelijk te houden of uw favoriete scooter op 72 maanden te zetten om alsnog een laag bedrag te hoeven betalen. Aan het eind van de looptijd kunt u eigenaar worden tegen betaling van het restbedrag.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.