CASHBACK Actie: €300 Korting op Askoll e-Scooters NGS & XKP

CASHBACK Actie: €300 Korting op Askoll e-Scooters NGS & XKP
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 29-06-2023
411 keer bekeken
Tags: Nieuws

Welkom bij onze ongeëvenaarde CASHBACK actie die loopt tot en met 30 september 2023! Wij presenteren met trots een exclusieve kans voor elke consument die op zoek is naar een milieuvriendelijke en stijlvolle manier van vervoer. Onze Askoll e-scooters NGS & XKP serie bieden u deze unieke mogelijkheid. Bij aankoop ontvangt u direct een korting van maar liefst €300!

Waarom kiezen voor Askoll e-Scooters?

Askoll e-scooters zijn niet zomaar elektrische scooters. Met hun Italiaanse ontwerp combineren ze elegantie met prestaties. De NGS en XKP series zijn speciaal ontwikkeld om de bestuurder een buitengewone ervaring te bieden. Ze hebben een krachtige elektrische motor en een groot bereik zonder dat dit ten koste gaat van stijl of comfort.

Superieure Prestaties

Askoll e-scooters uit de NGS-serie zijn uitgerust met een 2.400W motor. Dit staat garant voor snelle acceleratie en een topsnelheid van 45 km/u. De XKP-serie gaat nog een stap verder met een 2.700W motor en extra bereik. Perfect voor zowel korte als lange afstanden!

Elegant Italiaans Ontwerp

Het oog wil ook wat, en de Askoll e-scooters stellen niet teleur. Het strakke en moderne ontwerp is typisch Italiaans en straalt klasse uit. De scooters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een perfecte match is voor uw persoonlijke stijl.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Door te kiezen voor een elektrische scooter draagt u bij aan een schoner en groener milieu. De Askoll e-scooters zijn 100% elektrisch, wat betekent dat ze geen schadelijke uitlaatgassen uitstoten. Bovendien zijn ze uiterst efficiënt, wat resulteert in lagere gebruikskosten vergeleken met traditionele scooters.

Hoe Profiteert u van deze CASHBACK Actie?

Het deelnemen aan deze CASHBACK actie is eenvoudig. Bij aankoop van een Askoll e-scooter uit de NGS of XKP serie voor 30 september 2023, wordt de korting van €300 direct toegepast.

Waarom nu Handelen?

Deze actie is slechts tijdelijk beschikbaar. De kans om te investeren in superieure technologie, een elegant ontwerp en duurzaamheid, terwijl u ook bespaart, is een kans die u niet wilt missen.

Askoll e-scooters de perfecte combinatie

Als u op zoek bent naar de perfecte combinatie van stijl, prestaties en milieuvriendelijkheid, zoek dan niet verder dan de Askoll e-scooters uit de NGS & XKP serie. Dankzij onze exclusieve CASHBACK actie, die loopt tot en met 30 september 2023, kunt u profiteren van een directe korting van €300 bij aankoop. Wacht niet langer en stap vandaag nog over op de toekomst van stedelijk vervoer.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.