Kymco G Dink 50cc 2-takt

Kymco G Dink 50cc 2-takt
Door Fast&Furious Scooters
19780 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

De Kymco G Dink

De Kymco G Dink Scooter is de opvolger van de Grand Dink, en sinds begin 2013 in ons land te koop. De Kymco G Dink is een sportieve, ruime en moderne scooter met een kwalitatief goede buddyseat, een lage instap en een ruime treeplank die de bestuurder veel beenruimte geeft. Hierdoor is de Kymco G Dink scooter ook zeer geschikt voor de wat langere bestuurders. Kymco, de grootste scooterfabrikant van Taiwan, heeft met de Kymco G Dink een scooter ontwikkelt die zeer sportief oogt. Scherpe en strakke lijnen worden gecombineerd met een sportief ogende koplamp die door ledverlichting zijn werk doet, en waarin de knipperlichten zijn geïntegreerd. De onderliggende luchtinlaat versterkt het sportieve gevoel.

LET OP DIT IS 2015 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

De Kymco G Dink Scooter

De Kymco G Dink scooter met een digitaal dashboard, inclusief toerenteller maken de scooter, samen met het standaard aanwezige, getinte windscherm, helemaal af. Als klant is er keuze uit de kleuren blauw, rood en grijs, gecombineerd met zwart gekleurde onderdelen welke de scooter een luxe uitstraling geeft. Natuurlijk wordt een sportief model voorzien van een elektrische startknop. De buddyseat is opklapbaar waardoor er een groot opberg vak te voorschijn komt maar tegelijk is deze ook voorzien van een prettige rugsteun voor de eventuele passagier. Ook zijn er uitklapbare voetsteun die het comfort voor de bijrijder nog groter zal maken.


De Kymco G Dink Kopen

De Kymco G Dink kopen bij Fast en Furious? Kymco heeft gekozen voor een 2 tact motor waarmee de topsnelheid 45 km/u zal bedragen. Met een adviesprijs van net onder de €3199 kunt u deze het beste bestellen bij ons voor een bedrag van €3124. Bij ons is de Kymco G Dink een zeer scherp geprijsd. U kunt de Kymco G Dink kopen met een gerust hart. De scooter kan natuurlijk nog meer worden gemoderniseerd, bijvoorbeeld door het toevoegen van een enkele afsluitbare koffer die achterop kan worden geplaatst, maar ook door bijvoorbeeld een nog sportievere uitlaat of een twee traps zadel waardoor er als het ware twee aparte zadels ontstaan en de bestuurder ook een steuntje in zijn rug zal krijgen.

De Kymco G Dink Leasen

De Kymco G Dink leasen in plaats van kopen kan natuurlijk ook. U beschikt over bovenstaande mogelijkheden alleen betaalt u de scooter per maand.

Technische (scooter) specificaties Kymco G-Dink

Motor - 50cc 2-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood + 2-Takt olie
verbruik - 1L : 20 km
Tankinhoud - 9 Liters
Gewicht - 114 Kilo
Elektrische start
Uitvoering - 45 km/h

Kymco G-Dink 50

Met een lage instap, de extra brede treeplank, optimale beenruimte en een comfortabele stoel schittert de Kymco G-Dink 50 ook door zijn gebruiksvriendelijkheid. Hierin past ook de high performance 2-takt motor, die de G-Dink smooth in elke situatie versnelt. De nieuwe look van de G-Dink zit vol vele smaakvolle details die zeer elegant en tijdloos zijn. De vele praktische extra's zoals de comfortabele rugleuning opbergvakken en opvouwbare passagier voetsteunen maken van de Kymco G-Dink een ster in zijn klasse.
Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.