Kymco Like TT 50cc 4-takt

Kymco Like TT 50cc 4-takt
Door Fast&Furious Scooters
17805 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Kymco Like TT kopen

Heb je een wat groter postuur en/of wil je hoger zitten op je scooter, dan moet je de Kymco Like TT kopen. Bij deze uitvoering is zowel het zadel als stuur wat hoger en dit zorgt tegelijkertijd voor een nieuwe look. Zoek je een betrouwbare en degelijke retro scooter dan hoef je niet meer verder te zoeken.

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Betrouwbaar, zuinig en sportief

Kymco is al jaren lang een betrouwbare speler op de scootermarkt. De Like is het retro model van Kymco en de TT is de wat hogere uitvoering. Met zijn chique en elegante uitstraling zal hij vele harten veroveren. Hij is lekker zuinig, stil en rijdt voortreffelijk. Zijn compacte afmetingen zorgen voor een zeer stabiele wegligging en daar pluk je ook binnen de stad de vruchten van. Zonder enige moeite kun je met deze scooter door het drukke verkeer heen rijden. Ook smalle straten en scherpe bochten zijn voor de Like TT geen enkel probleem.

Veel scooter voor weinig geld

De Kymco Like TT heeft een verrassend goede prijs/kwaliteitverhouding. Deze retro scooter heeft een zeer betrouwbaar motorblok en is stevig en solide. Zoek je een scooter voor dagelijks gebruik dan kunnen we je zeker de Like aanbevelen.

Bovendien kun je de Kymco Like TT kopen als snor- en bromscooter. Het verschil is de snelheid en helmplicht. De 25km per uur uitvoering is de snorscooter en daarbij is een helm niet verplicht. De 45km per uur uitvoering is de bromscooter en daarbij is de helm wel verplicht.

Lage brandstofkosten

Kymco heeft bij de Like TT gekozen voor een betrouwbaar en zuinig 4-takt motorblok. Het voordeel van 4-takt is dat je, in tegenstelling tot 2-takt, zelf geen olie meer hoeft bij te vullen. Daarnaast kun je een brandstofverbruik halen van maar liefst 1 op 40. Dit gecombineerd met een ruime benzinetank inhoud van 6 liter kun je dus zo’n 240 kilometer afleggen zonder tussendoor te hoeven tanken. Dit bezorgt je een hoop gemak en kost je dus minder tijd.

Overzichtelijk dashboard

Het dashboard bij de Like TT is duidelijk en overzichtelijk. De snelheidsmeter is voorzien van een kilometerteller. Ook is er een brandstofmeter aanwezig zodat je eenvoudig kunt aflezen hoeveel benzine er nog in de tank zit. Een digitaal klokje mag natuurlijk niet ontbreken. Ook zijn er 3 indicatoren welke gaan branden wanneer de verlichting aanstaat of wanneer je de richtingaanwijzers gebruikt.

Kymco Like TT verder aankleden

Er zijn veel verschillende extra opties waarvoor je kunt kiezen bij de Kymco Like TT. Denk daarbij aan een praktisch windscherm, chromen sierstrips, valbeugels en een praktische achterdrager. Extra opties worden overigens gratis gemonteerd.

Kymco Like TT kopen

Je kunt de Kymco Like TT kopen in 3 mooie kleuren waaronder donker blauw, zilver en zwart. De zwarte uitvoering beschikt over een bruin zadel en een bruin voetenplateau. De zilveren en donkerblauwe uitvoering hebben beide een zwart zadel.

Betaal je liever de scooter in termijnen dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt namelijk heel voordelig de Kymco Like TT kopen op afbetaling waarbij je kunt kiezen uit 36, 48, 60 en 72 maanden. Eerder aflossen is altijd mogelijk en kost niets extra. Wil je graag extra accessoires zoals een helm of slot, of misschien je scooter verder aankleden met extra opties, dan kun je deze kosten ook eenvoudig onderbrengen in de scooter lease.

Technische (scooter) specificaties Kymco Like TT

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 6 Liters
Gewicht - 92,5 Kilo
Elektrische start
Uitvoering - 25 of 45 km/h

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.