Kymco New Dink 50 4-takt

Kymco New Dink 50 4-takt
Door Fast&Furious Scooters
20993 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

De Kymco New Dink 50 4-takt

De Kymco New Dink is vooral ontworpen met comfort in het achterhoofd. Dit is onder andere duidelijk te zien aan het ruime zadel welke niet alleen geschikt is om in je eentje, maar ook met zijn tweeën riant op te zitten. De achterkant van het zadel heeft een handige opstaande leuning zodat jij en je bijrijder altijd veilig blijven zitten. Ook heeft de Kymco scooter een extra grote opbergruimte zodat je makkelijk je helm en accessoires mee kunt nemen. Verder is de Kymco New Dink voorzien van een extra groot voorscherm (windscherm), waardoor hij uitermate geschikt is om lange afstanden mee te rijden, zelfs met slecht weer!  

LET OP DIT IS 2017 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Jouw Kymco scooter leasen

Bij Fast & Furious kun je de Kymco New Dink kopen via onze webshop, maar je kan deze natuurlijk ook komen bekijken in onze Showroom in Alphen aan den Rijn. Je kunt de showroom vinden aan de Rijnhavenkade 8. Daar naast bieden wij bij Fast & Furious ook de mogelijkheid om de scooter te leasen. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo hoef je niet het gehele aankoopbedrag in één keer te betalen. Ook kun je direct alle accessoires, zoals een helm, handschoenen of andere kleding en een slot in het lease contract op laten nemen. Verder bieden wij ook de mogelijkheid om de tenaamstelling en de verzekering te regelen, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van de voordelen van jouw nieuwe Kymco New Dink scooter!  

Kymco New Dink in verschillende kleuren

Omdat iedereen een andere smaak heeft is de Kymco New Dink in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt gaan voor een mooie donker blauwe kleur, maar voor wie meer op wil vallen is de Kymco New Dink 50 ook verkrijgbaar in een mooie gouden kleur. De Kymco scooter is daar naast verkrijgbaar in diep zwart. Zo kun je de Kymco New Dink 50 dus helemaal in jouw eigen persoonlijke kleur krijgen.

Technische (scooter) specificaties Kymco New Dink 50

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 6,8 Liters
Gewicht - 113 Kilo
Elektrische start
Uitvoering - 45 km/h

Kymco New Dink

De Kymco New Dink scooter is een krachtige allrounder. De Kymco New Dink straalt in zijn look rust uit, maar met zijn krachtige doch zuinige motor is hij vooral ideaal voor langere afstanden. Toch bevat de look nog sportieve elementen zoals de scherp ingewerkte koplampen gecombineerd met het rooster vooraan. De Kymco New Dink heeft vooral zwart en grijs in zijn uiterlijk meegekregen. Zoekt u een meer pittige uitstraling, dan zijn er ook modellen waar fellere kleuren zijn in aangebracht: rood en fel blauw. De witte uitvoering straalt klasse uit. Kom gerust langs voor een proefrit op de fantastische Kymco New Dink.

Kymco New Dink Kopen

De Kymco New Dink kopen? Met deze scooter koopt u een stille motor en deze draait tevens rustig De Kymco New Dink is ideaal voor rijders die willen genieten. We laten het aan de bestuurder zelf over om te bepalen wat het beste bij hem of haar past. Een Kymco New Dink kopen kan natuurlijk ook met een persoonlijke toets, dan bestaan er een reeks leuke accessoires: gaande van een groter windscherm, tot allerhande koffers, handschoenen en veel meer. Zelfs een kinderzitje is beschikbaar, wat toch weer aantoont dat deze scooter één van de meest comfortabele is in zijn soort. De prijs is ongetwijfeld een pluspunt. Met de mogelijkheden die deze scooter heeft, en zijn zuinig rijden, bet u voor een aantal jaren zeker van een voordelig vervoermiddel!


Kymco New Dink Scooter Leasen

De Kymco New Dink scooter leasen met al de pluspunten kan natuurlijk ook. Een leuke, pittig, maar toch sportief uitziende scooter voor een klasse prijs. Speciaal ontworpen voor jonge mensen!

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.