Kymco Sento Euro2 50cc 2-takt

Kymco Sento Euro2 50cc 2-takt
Door Fast&Furious Scooters
13965 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Kymco Sento

Wil je een bijzondere en eigentijdse retro scooter, dan moet je de Kymco Sento kopen. Zijn grote ovale koplamp en opengewerkte stuur maken hem tevens een stoere verschijning. Het efficiënte 4-takt motorblok is ijzersterk en lekker zuinig. Zo kun je veel kilometers maken voor weinig geld. Bovendien heeft de Sento een interessant prijskaartje.

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Eigentijdse retro scooter

De Kymco Sento is een bijzondere retro scooter met een stoer uiterlijk. De grote koplamp aan de voorzijde is samen met de richtingaanwijzers afgewerkt met een chromen rand. Dit zorgt er mede voor dat de Sento een chique verschijning is. De ronde vormen en het eigentijdse ontwerp geven de scooter een speels karakter.

Een heerlijk rijdende scooter

De Kymco Sento staat garant voor ongekend veel rijplezier. Hij is niet alleen heel leuk om te zien maar rijdt ook verrassend lekker. Kymco heeft zichzelf met dit model wederom overtroffen. De wegligging is uitstekend en door het compacte design is hij tevens goed bestuurbaar. Vanwege zijn goede wendbaarheid is het drukke stadsverkeer voor de Sento geen enkel probleem.

Uitbreidbaar met veel opties

Voor de Kymco Sento zijn veel verschillende opties te verkrijgen om hem nog completer te maken en de retro uitstraling verder te versterken. Denk hierbij aan een windscherm voorop, een bijpassende topkoffer, chromen beschermbeugels, en white wall banden. Een windscherm is ideaal voor op de snorscooter uitvoering of wanneer je een bromscooter neemt en een jethelm draagt. Een windscherm houdt namelijk niet alleen de koude rijwind tegen maar ook regen, zand en vliegende insecten. Je kunt tevens kiezen voor een usb aansluiting zodat je een navigatiesysteem mee kunt nemen en niet meer verdwaalt. Een telefoon opladen behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Uitstekende kwaliteit

Kymco staat voor kwaliteit. Gezien het interessante prijskaartje van de Sento, doe je dus een goede koop. De onderdelen zijn uiterst betrouwbaar en duurzaam. Een kleine kans dat je de garantie van 2 jaar aan hoeft te spreken. Een betrouwbare scooter is erg fijn wanneer je hem dagelijks gaat gebruiken. Met de Sento krijg je in ieder geval absoluut waar voor je geld.

Als bromscooter en snorscooter

Je kunt de Kymco Sento kopen in het wit en in het zwart. Daarnaast is hij verkrijgbaar als snorscooter en bromscooter. De snorscooter heeft een blauwe kentekenplaat en kan niet harder dan 25km per uur. Het voordeel is dat je hierbij geen helm hoeft te dragen. De bromscooter kan een stuk sneller, namelijk 45km per uur. Moet je grotere afstanden afleggen, dan is de hogere snelheid een pluspunt.

Kymco Sento kopen

Bij ons kun je de Kymco Sento scooter kopen voor een verrassend lage prijs. Via onze webshop kun je hem eenvoudig uitbreiden met veel extra opties. De montagekosten van de accessoires zijn bij de prijs inbegrepen. Hier betaal je dus niets extra voor.

Wil je de Kymco Sento kopen op afbetaling, dan ben je bij Fast en Furious ook aan het juiste adres. Bij ons kun je de Sento leasen in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen.

De scooter kun je laten thuisbezorgen of afhalen bij een van onze vestigingen, verdeeld over heel Nederland. Grote kans dat er bij jou in de buurt ook een afhaal- en servicepunt zit. Hier kun je tevens terecht voor de garantie en het onderhoud.

Technische (scooter) specificaties Kymco Sento50

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 10 inch
Achterband - 10 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 5 Liters
Gewicht - 86 Kilo
Elektrische start
Uitvoering - 25 of 45 km/h

Twee modellen

Zoek je een complete scooter en waar voor je geld? Dan moet je zeker een Kymco Sento kopen. De Sento is er in 2 uitvoeringen namelijk de gewone Kymco Sento en de Kymco New Sento. Beide scooters zijn prachtig om te zien en beschikken over hoge kwaliteit onderdelen die uiterst betrouwbaar zijn. De fabrikant Kymco heeft een goede reputatie als het gaat om een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Met beide scooters doe je dus een goede koop.

-Sento uitvoering

De Kymco Sento is qua looks en qua techniek verschillend van de New Sento. De normale Sento herken je meteen aan zijn grote ovale koplamp aan de voorkant welke omringd is door een mooie chromen rand. Ook de richtingaanwijzers mogen er wezen. Deze zijn voorzien van transparant glas met een oranje lampje. De richtingaanwijzers zijn met een zelfde chromen rand voorzien net als de koplamp. De kap rond het stuur is compact gehouden en dat geeft deze luxe retro scooter een nog stoerder uiterlijk. Het stuur is namelijk deels in beeld gehouden. Verder heeft deze scooter mooie ronde vormen en zijn er veel opties verkrijgbaar om het retro gevoel extra te versterken. Denk daarbij aan chromen beugels, white wall banden, een windscherm en zelfs een bijpassende topkoffer voor extra bagageruimte.

-New Sento uitvoering

De Kymco New Sento heeft een heel ander ontwerp en lijkt deels geïnspireerd te zijn door de welbekende Vespa Primavera. Het stuur en de voorkant hebben namelijk veel weg van de Primavera. Toch heeft Kymco de New Sento een eigen look gegeven door voor een vlak zadel te kiezen en te gaan voor een nostalgische achterkant. De New Sento beschikt bovendien over een aantal zeer moderne features waaronder een LED achterlicht, LED knipperlichten en dagrijverlichting in het midden van de voorzijde. Er is tevens een hypermodern 4-takt injectiemotorblok aanwezig welke vele voordelen kent. Zo is het brandstofverbruik tot 50% lager dan van een normale 4-takt scooter, en start het motorblok nog sneller, zelfs wanneer hij lange tijd heeft stilgestaan. De brandstof wordt namelijk rechtstreeks in het motorblok ingespoten met behulp van een brandstofpomp.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.