Peugeot Citystar 50cc 2-takt

Peugeot Citystar 50cc 2-takt
Door Fast&Furious Scooters
14732 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot Citystar

De Peugeot Citystar is een geweldig luxe Peugeot scooter op de markt. Zit u op de Peugeot Citystar dan maakt u graag een omweg. Met deze Grand Tour scooter ontdekt u een nieuwe wereld van rijplezier. De Peugeot Citystar 50 met een zeer comfortabele zitpositie en de krachtige motor zorgen voor goede prestaties en brengt u waar u maar wilt. uitermate geschikt voor langere ritten maar ook om comfortabel van werk naar huis te rijden. De Peugeot Citystar brengt u alles wat u nodig heeft voor optimaal scooterplezier. De Peugeot Citystar is alleen leverbaar in 45/u uitvoering. U bent dus verplicht om een helm te dragen.

 

LET OP DIT IS 2015 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Citystar scooter 45 km/h

U kunt uiteraard een volledige Peugeot Citystar aanschaffen maar het is ook mogelijk in onze scootershop om een tal van extra accessoires toe te voegen aan u scooter. Een Peugeot Citystar kopen kan op twee manieren. U kunt een bezoeker brengen aan onze scootershop of de stappen online volgen. Het grote verschil is dat de procedure online meer tijd in beslag neemt. Het is mogelijk om de Peugeot Citystar voor de deur af te zetten. Heeft u nog vragen naar aanleiding van het ontwerp Peugeot Citystar 50 Kopen? Stuur dan een email naar info@fastfurious.nl.


Peugeot Citystar Kopen

U wilt de Peugeot Citystar Kopen? U bent bij fastfuriousscooters.nl aan het juiste adres. De Peugeot Citystar Kopen is van hoge kwaliteit en verplaatst u snel van punt A naar B. DE Peugeot Citystar is een zuinige en veilige scooter die qua scooterverzekeringen en andere kosten een stuk lager ligt dan bijvoorbeeld een auto.


Peugeot Citystar Leasen

Een Peugeot Citystar Leasen heeft een groot voordeel! U hoeft niet in 1x het volledige bedrag over te maken. Een Peugeot Citystar Leasen kan direct worden geregeld wanneer u langs komt in onze scootershop. Online moeten een aantal stappen worden doorlopen. Peugeot Citystar50 leasen kan vandaag nog worden geregeld.

Technische (scooter) specificaties Peugeot Citystar 50 2-takt

Motor - 50cc 2-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 13 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Schijfrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 20 km
Tankinhoud - 9,7 Liters
Gewicht - 99 Kilo
Elektrische start
Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.