Peugeot Django Heritage

Peugeot Django Heritage
Door Fast&Furious Scooters
16326 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Wil je een eigentijdse retro scooter van kwaliteit dan moet je zeker de Peugeot Django Heritage scooter kopen! Van kwaliteit ben je verzekerd en bovendien rijdt hij erg lekker en comfortabel. Zijn looks zijn geniaal en heeft een chique voorkomen.

LET OP DIT IS 2017 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Het design

De Peugeot Django Heritage is zeker geen 13 in een dozijn scooter te noemen. Het design is origineel en voorzien van een eigenzinnige retro look. Hij heeft mooie ronde vormen en een doorlopende chromen strip aan de zijkanten. Dit geeft hem een extra chique uitstraling.

Het zadel is opgesplitst in 2 delen. Het voorste deel is helemaal gericht op de bestuurder waarbij het zadel iets omhoog loopt om je een klein steuntje in de rug te geven. Hierdoor zit het zadel super comfortabel. Het achterste zadeldeel is gericht op een medepassagier welke overigens een mooie aluminium handgreep ter beschikking heeft. Onder het zadel is een ruim opbergvak aanwezig waar je bijvoorbeeld een helm of slot in kunt opbergen.

Het stukje boven de koplamp, het hitteschild op de rechte uitlaat en de spiegels zijn allemaal in het chroom uitgevoerd. Dit geeft de Django een extra luxe uitstraling.

De koplamp is in het stuur opgenomen en de richtingaanwijzers aan de voorzijde zijn horizontaal gepositioneerd om de horizontale chromen lijn aan de zijkant te benadrukken.

De sportieve lijnen welke van voor naar achter lopen zijn niet alleen aan de zijkant zichtbaar maar ook op het ruime voetenplateau. Bovendien zorgen de rubberen strips ervoor dat je bij nat weer ook voldoende grip houdt.

Zowel de zwarte als groene uitvoering beschikt over mooie luxe crèmekleurige retro velgen. Bij beide kleuren staat dit erg chique.

De verschillende uitvoeringen

De Django Heritage is het instapmodel van de Peugeot Django. Je kunt hem kopen in zowel de kleuren Velvet Green (groen) en Ink Black (zwart). Het verschil tussen dit instapmodel en de broertjes Allure en Evasion is dat er geen windscherm of bagagerek aan de voorkant aanwezig is. Ook zijn de banden geheel zwart in plaats van een witte zijkant (white wall).

Zuinig en betrouwbaar motorblok

De motorblokken van Peugeot staan bekend om hun betrouwbaarheid. Peugeot heeft voor de Django gekozen wegens zijn zuinig 4-takt motorblok. Het verbruik is slechts 1 op 40 en dat is zeer zuinig. De tank kan een brandstofhoeveelheid van 6,3 liter herbergen en daarmee kun je een totale afstand van 250km mee afleggen! De Peugeot Django Heritage is zowel binnen de stad als daarbuiten een betrouwbare speler.

Peugeot Django Heritage kopen

Heb jij besloten om niet voor een 13 in een dozijn scooter te gaan maar voor iets echt origineels? Dan moet je zeker de Peugeot Django Heritage kopen. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed en bovendien is hij schitterend mooi. Zien is kopen!

Bij Fast en Furious scooters kun je ook de Peugeot Django Heritage kopen op afbetaling. Je kunt gemakkelijk in termijnen betalen en zelf beslissen hoe snel je dit doet. Extra aflossen kan zonder extra kosten en bovendien kun je de scooter op meerdere plaatsen ophalen in Nederland of eenvoudig laten thuisbezorgen!

Technische (scooter) specificaties Peugeot Django Heritage 50cc 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 6,3 Liters
Gewicht - 95 Kilo
Elektrische start

Peugeot Django Heritage

De Peugeot Django Heritage zorgt er al enige tijd voor dat het Nederlands scooter landschap wordt opgeleukt met de aanwezigheid van een moderne scooter met een duidelijke knipoog naar het verleden. De Peugeot Django Heritage van de Franse producent van deze scooter had de Peugeot Heritage serie al begin 2015 aangekondigd, echter moest het Nederlandse publiek nog even geduld hebben tot begin 2015 alvorens deze in Nederland verkrijgbaar zou zijn.
 

Peugeot Django Heritage 4-takt

Een retro look in een modern jasje

De Peugeot Django Heritage is een 50cc 4-takt scooter die door zijn sterke retro look herinneringen oproept aan de jaren 60. Het is juist die styling en dito afwerking die zorgt voor een ongekende populariteit van de Peugeot scooter. En laten we eerlijk zijn, na het succes van de Vespa scooter is het een verademing om deze scooter niet alleen te zien rijden, maar ook om de Peugeot Django Heritage te kopen. Het ontwerp van het Heritage model heeft duidelijke invloeden van roemruchte modellen uit de jaren 50, te weten de S55 en de S57. Ook de Heritage oogt ruim en heeft voor een dergelijke scooter een zeer sportieve uitstraling. Uiteraard is de tijd niet stil blijven zijn en is de heritage voorzien van moderne technologische snufjes en is de totale afwerking volledig in lijn met hetgeen men mag verwachten van een scooter anno 2015.

Peugeot Django Heritage Kopen

De technische aspecten

De Peugeot Django Heritage kopen maar wat koopt u precies? De Peugeot scooter is voorzien van volledige LED verlichting en heeft ook LED richtingaanwijzers. Bovendien heeft Peugeot gekozen om de retro look door te trekken naar het dashboard wat qua vormgeving sterk doet denken aan de jaren 50. Een groot indrukwekkend LCD scherm geeft duidelijk en overzichtelijk voldoende informatie zoals de afgelegde afstand, de dagteller en uiteraard is ook de temperatuur van de omgeving goed af te lezen, net als de huidige snelheid van de scooter. Door de wielbasis van 1.363 mm, een zithoogte van 770 mm en een lengte van bijna 195 cm oogt de Django bijzonder comfortabel. Juist doordat men er voor heeft gekozen om de Heritage behoorlijk wat ruimte te geven, is dit model ook zeer geschikt om met 2 personen te gaan toeren.


Peugeot Django Heritage Leasen

Diverse uitvoeringen

Dat Peugeot nog een aantal interessante plannen heeft voor de Django serie blijkt wel uit het feit dat de Django serie op termijn in diverse motor-varianten leverbaar zal zijn. Voor Nederland blijft de keuze echter beperkt tot de snor-/bromfiets uitvoering met een 50cc 4-takt motor die goed is om circa 3.8 pk te leveren. Naast dat model is er ook een 125cc motorscooter die 10.2 pk levert. Genoeg voor de ware liefhebber. Overigens kan je de Peugeot Django Heritage kopen, maar mocht de aanschaf van deze scooter het beschikbare budget te boven gaan, dan is het ook mogelijk om de Peugeot Django Heritage te leasen. Het voordeel van een Peugeot Django Heritage leasen is de verspreiding van de betaling over enkele maanden.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.