Peugeot Django Sweet Collection

Peugeot Django Sweet Collection
Door Fast&Furious Scooters
5405 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot Django Sweet Collection

Wat de Peugeot Django Sweet Collection zo mooi maakt zijn de nieuwe kleuren. Wil je eens iets anders? Dan moet je beslist een model uit de Peugeot Django Sweet Collection kopen. Je kunt hierbij kiezen tussen Deep Pink, Pistachio, Matt Grey en Milky White.

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Moderne retro scooter

De Peugeot Django is een moderne retro scooter die aan alle hedendaagse eisen voldoet. Hij beschikt over een zuinige en moderne 4-takt motor, heeft een uitstekende wegligging, is voorzien van LED verlichting en ziet er ook nog eens waanzinnig mooi uit. De Django kun je aankleden met verschillende accessoires en geheel naar eigen wens customizen!

4 nieuwe kleuren

De Django Sweet Collection kenmerkt zich door de 4 bijzonder mooie kleuren. De Deep Pink (Pink Panter Roze) en de Pistachio (Piastache groen) zijn echte retro kleuren die een tijdloos karakter weerspiegelen. De kleur Mat Grey is donker grijs en een zeer chique kleur. Hierbij springen de chromen elementen, die op de scooter aanwezig zijn, er bijzonder mooi uit. De kleur Milky White is ook een prachtige kleur, in combinatie met de zwarte en chromen accenten.

De Pistachio en Milky White zijn, in tegenstelling tot de andere twee, voorzien van witte velgen met white wall banden. Dit zijn banden met een witte zijkant. Hierdoor lijkt de velg nog groter en dat geeft een extra sportieve look.

De perfecte scooter

Stijlvol, stoer, sportief… en bovendien rijdt hij nog super lekker ook! De Peugeot Django is van alle markten thuis. Zo is het rijgedrag ook van hoog niveau. Het zwaartepunt is laag gehouden waardoor de wegligging uiterst solide is. Hij ligt als een blok op de weg. Eigenlijk kun je stellen dat hij net zo lekker rijdt, als dat hij eruit ziet.

Aan ruimte kom je niets te kort. De Django Sweet Collection is een ruime scooter met veel beenruimte en opbergruimte. Een jethelm kun je bijvoorbeeld gemakkelijk kwijt onder het zadel. Meer opbergruimte creëren kan eenvoudig door een topkoffer aan te schaffen.

Zuinig en snel

Het efficiënte 4-takt motorblok die Peugeot heeft gekozen voor de Django Sweet Collection, is zuinig en sportief. Het verbruik ligt rond de 1 op 40 en met de grote 8,5 liter tank kun je vele kilometers maken. Hierdoor is hij ook geschikt voor lange afstanden en het dagelijkse woon- werkverkeer. De Django kun je kopen in een snorscooter- en een bromscooter uitvoering. Met en zonder helm dus.

Verschillende accessoires

Je kunt iedere Django uit de Sweet Collection nog completer maken. Er zijn namelijk verschillende accessoires die je meteen kunt mee bestellen. Een windscherm als voorbeeld, versterkt het retro gevoel en is tegelijkertijd erg praktisch. Het houdt de rijwind en regen uit je gezicht! En daarnaast heb je van zand en vliegende insecten een stuk minder last. Ook een voordrager of achterdrager kan mooi en praktisch zijn. Zelfs een usb aansluiting is op deze scooter mogelijk. Er zijn wel meer dan 25 accessoires te verkrijgen!

Peugeot Django Sweet Collection kopen

Wil je de Peugeot Django Sweet Collection kopen? Dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen de scherpste prijs maar bij ons kun je bovendien kiezen uit zeer veel accessoires. Daarbij rekenen wij geen montagekosten.

De Django kopen op afbetaling kan natuurlijk ook. Het leasen mag in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Hierbij betaal je iedere maand een vast laag bedrag. Extra accessoires mee leasen kan probleemloos. Alles regel je eenvoudig online.

Laat de Peugeot Django Sweet Collection bij je thuisbezorgen of kom hem afhalen bij een van onze servicepunten verspreid door heel Nederland.

Technische (scooter) specificaties: Peugeot Django Sweet Collection 50cc 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 6,3 Liters
Gewicht - 95 Kilo
Elektrische start
Levertijd - +/- 2 weken
Garantie - 2 jaar

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.