Peugeot E-Vivacity

Peugeot E-Vivacity
Door Fast&Furious Scooters
4026 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot E Vivacity

De Peugeot E Vivacity is de elektrische variant in de Peugeot Vivacity collectie. In deze moderne tijden kan een E scooter natuurlijk niet ontbreken in de Vivacity collectie. Met deze scooter rijdt u een stuk milieuvriendelijker en vooral goedkoper dan met een normale (benzine) scooter. De aanschafprijs van deze scooter is wel een stuk hoger dan een benzine scooter maar deze kosten haalt u er na verloop van tijd wel uit. Ook draagt u hiermee uw steentje bij aan een schoner milieu! Wij hebben deze scooter sinds kort in ons assortiment en zijn er zeer blij mee. Klanten die reeds deze scooter hebben gekocht zijn erg tevreden en geven een positieve feedback op deze scooter. Een ander voordeel van een elektrische scooter is het vermogen.

LET OP DIT IS 2018 MODEL E-SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Je trekt veel sneller op met deze e-scooter en je bereikt sneller je topsnelheid. Dit kan je een hoop tijd schelen en kan erg handig zijn op drukke verkeerspunten waar je wendbaar moet zijn.  Hoe ver kan ik met deze scooter rijden? Deze scooter is voorzien van een uitstekende accu waarmee je tot wel 60 kilometer kunt rijden zonder deze opnieuw op te laden!  Tevens is er een handig laadsnoer meegeleverd waardoor u deze escooter overal kan opladen. Dit laadsnoer past gewoon op elk stopcontact. Als de scooter volledig leeg is, is deze na 8 uur weer volledig opgeladen! Hierdoor hoeft u dus niet heel veel rekening met de laadtijd te houden. De Peugeot E Vivacity is tevens voorzien van zeer moderne accessoires. Denk hierbij aan een volledig digitaal dashboard, een achteruitstand en een meeloopfunctie voor maximaal comfort. Dit alles heeft u al voor een prijs van slechts 5374 euro. Terwijl de adviesprijs 5699 is! Zoek dus niet verder en bestel vandaag nog uw eigen Peugeot E Vivacity.

Peugeot E-Vivacity kopen

Heb je interesse in een Peugeot E-Vivacity escooter? Dan kun je een elektrische scooter kopen bij ons in de webshop. Het grote voordeel van online een Peugeot E-Vivacity kopen is dat alles overzichtelijk bij elkaar staat. Je kunt alle modellen en prijzen meteen bekijken en aan de hand daarvan een keuze maken. Het is namelijk niet gemakkelijk om zomaar een model uit te kiezen. Je dient te kijken naar je wensen en uiteraard je budget en daarna kun je dan een keuze maken. Een speciale kleur misschien? Je kunt er allemaal rekening mee houden als je gaat kiezen voor online een Peugeot E-Vivacity kopen.

Peugeot E-Vivacity leasen

In plaats van een Peugeot E-Vivacity kopen, kun je ook een Peugeot E-Vivacity leasen. Dit is natuurlijk ideaal, want dan ben je niet in een keer heel veel geld kwijt. Je kunt dus kiezen voor elektrische scooter leasen en profiteren van alle voordelen! Er zijn wel degelijk verschillen tussen een elektrische scooter leasen en een Peugeot E-Vivacity kopen, het grootste verschil zit hem in de prijs en daardoor kun je ook zelf bekijken wat je mogelijkheden zijn. Als je eerst kennis wilt maken en ervaring op wilt doen kun je ook een elektrische scooter leasen en later een elektrische scooter kopen. Het leasen van een Peugeot E-Vivacity scooter kan bij ons in maximaal 72 maanden.

Technische (scooter) specificaties Peugeot E-Vivacity escooter

Motor Type Electrisch
Aandrijving Getande Riem
Brandstoftoevoer 2 x Lithium ion 2kWh
Vermogen 3 kW versie 45 km/h / 1 kW versie 25 km/h
Chassis
Lengte (mm) 1923
Breedte stuur (mm) 670
Hoogte (mm) 1170
Zadelhoogte (mm) 786
Wielbasis (mm) 1338
Leeggewicht (kg) 115
Voorvering (mm) Telescopisch
Achtervering (mm) Hydraulisch
Voorrem Schijf 200 mm
Achterrem Trommel 110 mm
Voorband 120/70 - 12
Achterband 120/70 - 12
Opslagruimte
Dashboard Digitaal
Opbergruimte Ja

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.