Peugeot Kisbee Sportline 50cc 4-takt

Peugeot Kisbee Sportline 50cc 4-takt
Door Fast&Furious Scooters
13045 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot Kisbee Sportline 50cc 4-takt

De Peugeot Kisbee Sportline kopen? Dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Naast de beste prijs, verlenen wij ook de beste service. Zo kun je de Kisbee Sportline ook in termijnen betalen en thuis laten bezorgen!

LET OP DIT IS 2017 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Sportieve kleurstelling

De Kisbee Sportline valt meteen op door de dubbele kleuren. Zo is deze Peugeot scooter niet in zijn geheel een kleur maar een combinatie van twee kleuren. Je kunt kiezen uit rood/wit, zilver/zwart en rood zwart. Deze combinaties maken de scooter nog sportiever dan hij al is. Net zoals bij de RS uitvoering beschikt de Sportline ook over een remschijf aan de voorzijde welke sportiever is vormgegeven.

Snorscooter en bromscooter

Zoals veel scooters, maar toch niet allemaal, kun je de Peugeot Kisbee Sportline kopen als snorscooter en bromscooter. Het verschil tussen deze 2 is de snelheid en helmplicht. De snorscooter uitvoering kan niet harder dan 25km p/u en daarbij is het dragen van een helm niet verplicht. Ideaal wanneer je extra van het mooie weer wil genieten of veel in de stad rondrijdt. De bromscooter gaat maximaal 45 km p/u en daarbij is het dragen van een helm verplicht. Ga je lange afstanden rijden, waar de Kisbee Sportline zeer geschikt voor is, dan biedt de snellere variant wellicht meer een uitkomst.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kies je voor kwaliteit dan moet je zeker de Peugeot Kisbee kopen. Het uiterst betrouwbare en bovendien zuinige 4-takt motorblok kent een laag brandstofverbruik van 1 op 40 en laat je niet in de steek. Peugeot maakt al vele jaren betrouwbare scooters en het straatbeeld is daar een bewijs van. Je ziet met regelmaat nog zeer oude modellen rondrijden die niet stuk te krijgen zijn. Met de Kisbee voorzie je jezelf met een scooter van hedendaags design en een nog lager brandstofverbruik. De ruime brandstoftank van maar liefst 6,8 liter zorgt er bovendien voor dat je minder vaak hoeft te tanken.

Comfortabel en praktisch

De Kisbee Sportline van Peugeot is zeer praktisch en comfortabel. Het is een heerlijke tourscooter waarmee je dagelijks lange afstanden kunt rijden. Het zit- en rijcomfort is bijzonder goed. De hydraulische vering zorgen ervoor dat je nauwelijks iets meer verneemt van vervelende kuilen en hobbels die in het wegdek kunnen zitten. Ook is er veel bagageruimte onder het zadel waar je diverse spullen in kunt opbergen. Wanneer je een bromfiets gaat kopen die 45km p/u kan dan moet je ook een helm dragen. Ga je de scooter ergens parkeren dan zit je met de helm. Bij deze scooter kun je die eenvoudig onder het zadel opbergen.

Peugeot Kisbee Sportline kopen

Wil je de Peugeot Kisbee Sportline scooter kopen op afbetaling of direct afrekenen? Bij Fast en Furious scooters kan het beide. Kies je voor betalen in termijnen dan ben je slechts 30,00 euro per maand kwijt aan deze beauty. Ook accessoires en opties kun je in termijnen betalen! De Kisbee laten thuisbezorgen kunnen wij voor je regelen wanneer je er niet voor kiest om de scooter af te halen bij een van onze afhaalpunten.

Technische (scooter) specificaties Peugeot Kisbee Sportline 50cc 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 6,3 Liters
Gewicht - 90 Kilo
Elektrische start
Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.