Peugeot Speedfight 3 50cc 4-takt euro2

Peugeot Speedfight 3 50cc 4-takt euro2
Door Fast&Furious Scooters
24649 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot Speedfight 3

De Peugeot Speedfight 3 is al jaren een sportieve en karakteristieke Peugeot scooter.  De duurzame scooter met nieuw design maken de Peugeot Speedfight 3 tot de perfecte scooter. In onze scootershop is de speedfight 3 te verkrijgen in blauw/wit en zwart/oranje ook wel darkside genoemd. De 50cc 4 takt motor zorgt voor sportief rijplezier. U zult zeker opvallen met de duo kleurstelling op deze Peugeot scooters. Vergelijkbare scooters in onze scooterwinkel zijn de verschillende varianten Peugeot Vivacity. De milieuvriendelijke scooter is te verkrijgen in de 25 km/h variant of de 50 km/h variant. De Peugeot Speedfight 3 is dus een goedkope scooter in onze scootershop. Waarom kiezen voor de Peugeot Speedfight 3? De sportieve lijnen van de Peugeot scooter is afgewerkt tot in perfectie. U kunt met een volle tank 320 kilometer rijden. Een zuinige sportieve scooter met een schijfrem voor en trommelrem aan de achterkant kunt u lekker toeren. De 13 inch wielen voor een geweldige wegligging en is een lichtgewicht met 99 kilo. Zoek niet verder en laat vandaag nog de Peugeot Speedfight 3 rijklaar maken!

LET OP DIT IS 2015 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Peugeot Speedfight

De Peugeot Speedfight vandaag testen bij Fast & Furious? In onze scootershop staan heel de dag vakmensen klaar die u kunnen helpen met Peugeot Speedfight.  Peugeot scooters hebben een stabiele wegligging omdat het zwaartepunt laag ligt. In onze scootershop hebben we naast de Peugeot Speedfight een ruim assortiment scooters en Retro scooters. De sportieve scooter met vernieuwd design zal straks veel te zien zijn in het straatbeeld. Een Peugeot scooter heeft een rijke traditie. De betrouwbare scooter met elektrische start staat zowel in de zomer als in de winter altijd voor u klaar. Een auto gewend en misschien vrees om de scooter te proberen? Bij Fast & Furious helpen wij u op weg en dat gezegd hebbende is de Peugeot Speedfight heel gemakkelijk in gebruik.  De Peugeot Speedfight heeft een ruime buddyseat en vernieuwd dashboard. U kunt de Peugeot Speedfight vandaag nog komen bekijken of testen in onze scootershop in Alphen aan den Rijn.

Peugeot Speedfight 3 4-takt Kopen

De Peugeot Speedfight Kopen? De Peugeot Speedfight is voorzien van een tal aan specificaties. Wenst u graag een windscherm, alarmsysteem of heel veel meer? Het is mogelijk om de Peugeot Speedfight te personaliseren. Bij extra accessoires moet u denken aan een windscherm, alarmsysteem of bijvoorbeeld een stevig hangslot. Een Peugeot Speedfight Kopen was nog nooit zo eenvoudig in onze scootershop. U kunt de Peugeot Speedfight contant afrekenen of betalen met de pin. De koop kan ook online worden gerealiseerd en de Speedfight 3 wordt voor de deur afgeleverd.  Online heeft u de mogelijkheid om met ideal te betalen of via een bankoverschrijving. De scooters worden door een andere organisatie thuisbezorgd dus het doorgeven van een datum is wel een must. U heeft de site van voor tot achter bekeken dan is het mogelijk om een offerte in te dienen.  Heeft u overige vragen betreffende het onderwerp Peugeot Speedfight Kopen? Stuur dan een mail naar info@fastfurious.nl

Peugeot Speedfight 3 50cc Leasen

Niet direct een groot bedrag van u rekening? U kunt nu de Peugeot Speedfight Leasen. U betaald dan in termijnen en kunt toch van alle gemakken van een Peugeot scooter gebruik maken. Een makkelijk manier is om langs te komen in bij Fast & Furious om de huur direct te regelen. Het is ook mogelijk om via de kop “scooter lease aanvragen” een bestelling te plaatsen. De gehele procedure duurt dan minimaal 48 uur in beslag. De ontvangen contracten moeten dan getekend retour worden gestuurd. De looptijd van een leasecontract is 72 maanden. Een Peugeot Speedfight Leasen? Kom langs voor een bak koffie bij Fast & Furious en u kunt dezelfde dag nog gebruik maken van de Speedfight 3!

Technische (scooter) specificaties Peugeot Speedfight 3 4-takt 50cc

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 13 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 8 Liters
Gewicht - 99 Kilo
Elektrische start
 

Peugeot Speedfight 3 4 takt

De Peugeot speedfight 4 takt is net als de 2 takt uitvoering van de Speedfight een zeer populair model. Het grote verschil met de andere uitvoering van deze scooter ligt hem in de brandstof. Een 4 takt scooter hoeft namelijk enkel benzine te tanken. Bij een 2 takt motor is het noodzakelijk dat er een mengsmering wordt getankt. Dit is een mix van benzine en olie en is ook vaak een stuk duurder. Ook is een 4 takt motor een stukje zuiniger dan een 2 takt motor en zal dus uiteindelijk aardig wat kosten besparen. De aanschaf prijs is wel wat hoger dan een 2 takt maar dat verschil haalt u er na een jaar weer makkelijk uit. Deze uitvoering van de Speedfight is er in verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk blauw/wit en zwart/wit. Qua prijs zit er geen enkel verschil in deze kleuren. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten uitvoeringen. U kunt kiezen uit een 25 km/h uitvoering en een 45 km/h uitvoering. Het is tevens ook mogelijk om bij uw scooter gelijk accessoires mee te bestellen. Denk hierbij aan een handig kettingslot of een leuk windscherm. Ook is het mogelijk om de scooter bij aanschaf meteen bij ons te laten verzekeren. Wat is hier het voordeel van? Als u ervoor kiest om de scooter bij ons te laten verzekeren regelen wij gelijk al het papierwerk. Zodra wij de scooter bij u afleveren kunt u dus gelijk goed verzekerd de weg op! U kunt ervoor kiezen om de scooter online te bestellen of deze rustig uit te zoeken in onze showroom. Als u uw scooter online besteld komen er bezorgkosten bij van 49,95. Voor deze prijs wordt uw scooter bij u voor de deur afgeleverd!

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.