Peugeot Speedfight 4 Basic Euro4

Peugeot Speedfight 4 Basic Euro4
Door Fast&Furious Scooters
12288 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot Speedfight 4 Basic EURO4

De Peugeot Speedfight 4 is een van de meest sportieve scooters die je maar kunt bedenken. Niet alleen qua looks is de Speedfight sportief maar ook qua prestaties. Alles staat namelijk in het teken van snelheid en performance. De Speedfight 4 Basic heeft nog 3 andere zusjes welke de Darkside, de Pure en de Iceblade zijn. Zoals de naam het al zegt is de Basic uitvoering de standaard basis uitvoering. De 3 zusjes zijn net wat luxer uitgevoerd.

LET OP DIT IS 2016 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Sterke en betrouwbare 4-takt motor

Het motorblok van de Speedfight 4 is snel en zeer betrouwbaar. De zuinige techniek maakt een zeer laag brandstofverbruik van 1 op 40 mogelijk zonder dat je in hoeft te leveren op performance. De elektronisch geregelde ontsteking zorgt dat je ook bij lage toeren veel kracht ter beschikking hebt.

Rijgenot

De Speedfight 4 is de 4de versie van het befaamde model waarbij niet alleen het uiterlijk is aangepakt maar ook de techniek en het comfort nog verder zijn verbeterd. De schokbrekers zijn nog geavanceerder waardoor je nog minder verneemt van de oneffenheden in het wegdek. De zithouding is fantastisch en daardoor zijn lange afstanden rijden totaal niet vermoeiend. Eigenlijk rijdt hij net zo lekker als dat hij eruit ziet.

Het verschil tussen de Basic en zijn zusjes

De Darkside, de Pure en de Iceblade hebben 3 items welke de Basic niet aan boord heeft, welke deze modellen net wat luxer en praktischer maken. Dit is een luxe smartfoon houder, de aluminium treeplanken en de stuurbalansgewichten aan de uiteinden van de handvatten. De Basic is in de kleurencombi blauw/zwart. De Darkside is alleen in het zwart verkrijgbaar, de Pure alleen in het wit met zwarte elementen en de Iceblade in het wit met zwarte en rode elementen. Technisch zijn ze allemaal hetzelfde.

Leuke features

De Peugeot Speedfight 4 Basic heeft leuke features aan boord. Hij is namelijk voorzien van een 12volt- en USB aansluiting! Het dashboard bevat een groot blauw verlicht lcd scherm waarop alle belangrijke informatie duidelijk is af te lezen. De snelheid wordt in grote cijfers afgebeeld. Tevens is er een brandstofniveau meter en een kilometerteller aanwezig. Wanneer de Speedfight onderhoud nodig heeft dan geeft hij dit ook uit zichzelf aan.

1 of 2 persoons

Ga je de Speedfight 4 Basic alleen berijden of neem je een passagier mee? Het kan beide namelijk. Wil je de Basic uitvoering nog sportiever maken dan kun je de voetsteunen eenvoudig demonteren en het meegeleverde duo-zit-kapje terugplaatsen. Hierdoor wordt het zadel iets korter en krijgt de scooter een nog sportievere uitstraling. De achterbeugel heeft tegelijkertijd het model van een achterspoiler.

Peugeot Speedfight 4 Basic kopen

Bij Fast en Furious scooters ben je aan het juiste adres als het gaat om de Peugeot Speedfight 4 Basic scooter kopen. Wij hebben namelijk een van de laagste prijzen en kunnen snel uitleveren. Wil je de Peugeot Speedfight 4 kopen op afbetaling dan zit je hier ook goed. Voor slechts 45,00 euro per maand lease je deze scooter namelijk. Ook accessoires en extra opties kun je mee leasen. Haal je de scooter af bij een van onze afhaalpunten of mogen we hem bij je thuisbezorgen?

Technische (scooter) specificaties Peugeot Speedfight 4 Basic 50cc 4-takt EURO4

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 13 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 55 km
Tankinhoud - 8 Liters
Gewicht - 95 Kilo
Elektrische start

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.