Peugeot Speedfight 4 Black Pure

Peugeot Speedfight 4 Black Pure
Door Fast&Furious Scooters
14825 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

De Peugeot Speedfight 4 - Black Pure is speciaal voor de liefhebbers van een stoere en sportieve scooter. Wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en design moet zeker de Speedfight 4 Black Pure kopen!

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Bomvol

De Peugeot Speedfight 4 kun je kopen in verschillende uitvoeringen waaronder White Pure, Darkside, Iceblade en Total. Nu is er ook Black Pure! De Speedfight Black Pure is een van de meest complete uitvoeringen. Naast aluminium treeplanken, stuurbalansgewichten, beschikt dit model ook over een volledig digitaal instrumentenpaneel, een usb aansluiting en een smartfoonhouder! De kleurstelling van deze scooter is geniaal. In de basis is de Speedfight zwart van kleur. Verder zijn er goud-  en aluminum kleurige accenten aanwezig waardoor de Black Pure er nog chiquer en krachtiger uitziet.

Een pittig karakter

De voorkant van de Peugeot Speedfight Black Pure heeft een agressieve look. Dit komt mede door de hoge grill, de brede voorkant en de bijzondere koplampen welke omlijnd zijn met goudkleurige details.

Ruimte genoeg

Zowel de bestuurder als passagier hebben niets te klagen over ruimte. De passagier kan gebruiken maken van de sportieve achterspoiler en de uitklapbare aluminium voetsteps. Zo is er voor beide veel zitruimte en is er ook gedacht aan opbergruimte. Onder het zadel kun je namelijk makkelijk een helm kwijt. Ideaal wanneer je voor de bromfiets (45km p/u) uitvoering gaat. Je kunt de Speedfight 4 Black Pure ook kopen als snorfiets die een maximumsnelheid heeft van 25km per uur. Hierbij hoef je geen helm te dragen.

Sterke materialen

Peugeot heeft zeker over de materiaalkeuze goed nagedacht. De aluminium details zijn namelijk ijzersterk en blijven hun leven lang mooi. Dit komt doordat aluminium niet kan roesten. Bovendien zijn ze licht van gewicht.

Gestroomlijnd en uitgebalanceerd

Het ontwerp van de Black Pure is zeer gestroomlijnd en uitgebalanceerd. Zo is de brandstoftank zo laag mogelijk gepositioneerd om het zwaartepunt te verlagen. De stuurbalansgewichten halen eventuele trillingen uit het stuur en de vering is perfect afgestemd op het sportieve rijden. Dit alles draagt bij aan de voortreffelijke rijeigenschappen. De scooter rijdt net zo lekker als dat hij er uitziet. Last but not least is het voorwiel voorzien van een grote geventileerde remschijf. Dit is niet alleen voor de looks maar ook voor extra remkracht.

Gadgets aan boord

De Peugeot Speedfight Black Pure heeft alles aan boord wat je je maar kunt wensen. Zo is er een volledig digitaal instrumentenpaneel waar je eenvoudig en snel je snelheid op af kunt lezen. Ook informatie zoals het brandstofniveau, en de kilometerteller zijn digitaal. Standaard is op dit model een universele smartfoonhouder aanwezig. Hier kun je een smartfoon of navigatiesysteem in vastklemmen. Opladen doe je met de aanwezige usb aansluiting! Zo sta je bijvoorbeeld ook nooit met een lege telefoonaccu.

Sportief motorblok

Het 50cc motorblok is een van de laatste generaties waarbij performance en brandstofverbruik optimaal zijn. De efficiënte 4 takt motor haalt namelijk een verbruik van 1 op 40! De tank is 8 liter groot. Kortom kun je dus gemakkelijk een afstand afleggen van 320 kilometer. Daarnaast is het motorblok uitgevoerd met een kickstart en een elektrische start.

Peugeot Speedfight 4 Black Pure kopen

Wil je de Peugeot Speedfight 4 Black Pure kopen, dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Bij ons kun je de scooter afhalen en thuis laten bezorgen. Afhalen kan op meerdere locaties in Nederland. Thuis laten bezorgen kost slechts 49,95 euro.

Kopen op afbetaling behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Tussentijds extra aflossen kan kosteloos. Extra accessoires en opties mee bestellen in de afbetaalregeling mag ook. Zo kun je bijvoorbeeld ook een helm, ART goedgekeurd slot of alarm toevoegen aan je bestelling.

Technische (scooter) specificaties Peugeot Speedfight 4 Pure Black 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 13 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 8 Liters
Gewicht - 95 Kilo
Elektrische start

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.