Peugeot Speedfight 4 Darkside EURO4

Peugeot Speedfight 4 Darkside EURO4
Door Fast&Furious Scooters
11013 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot Speedfight 4 Darkside EURO4

Ben je op zoek naar een hele stoere scooter die sportiviteit ademt? Dan moet je beslist de Peugeot Speedfight 4 Darkside kopen! Hij is snel, betrouwbaar en heeft veel luxe aan boord zoals een digitaal dashboard, een smartfoon houder en een USB- en 12V aansluiting.

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Super sportieve design

De Peugeot Speedfight 4 Darkside is bijzonder sportief en heeft een agressieve look. Dit komt mede door de koplampen en grille aan de voorzijde. Er zijn elementen aanwezig die afgekeken zijn uit de racerij. Dit heeft Peugeot heel erg goed gedaan. Het royale en prettig zittende zadel biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Wil je de scooter een nog sportievere look geven dan kun je een afdekkap plaatsen welke het achterste gedeelte van het zadel afdekt. Hierdoor krijgt de scooter een nog sportievere kont. De afdekkap wordt standaard meegeleverd en is in dezelfde kleur en lijnen als de Speedfight Darkside. De beugel achterop welke als achterspoiler overkomt benadrukt het sportieve karakter van deze kanjer.

Kleurstelling

De Speedfight 4 Darkside is helemaal zwart op een paar blauwe en aluminium elementen na. Het voetenplateau, de tankdop en de voetensteunen voor de bijrijder zijn in aluminium uitgevoerd. Dit materiaal is sterk, kan niet roesten en is licht van gewicht. Daarnaast combineert dit erg mooi met de zwarte kleur. Een bijzonder detail is de deels blauwe streep op de velgen, heel mooi wanneer de wielen draaien.

Features en gadgets

Dat de Peugeot Speedfight 4 Darkside vooruitstrevend is kun je opmaken uit alle aanwezige gadgets. Er is een digitaal dashboard aanwezig met grote cijfers voor de snelheid. Ook worden de gereden kilometers en het brandstofniveau digitaal weergegeven. Onder het dashboard bevind zich een afdekklepje. Dit klepje kun je omdraaien en daarop de meegeleverde smartfoonhouder plaatsen. De smartfoonhouder kan met elke telefoon overweg vanwege de flexibele en stevige klemmen die je telefoon niet beschadigen. Op deze plek is tevens de USB aansluiting aanwezig om je smartfoon mee op te laden. Onder het stuur is er tevens een tashaak aanwezig waar je bijvoorbeeld een rugtas of boodschappentas aan vast kunt maken.

Onder het zadel vind je veel opbergruimte waar je een helm of slot in kwijt kunt. Tevens tref je hier een 12 volt (sigaretten aansteker) aansluiting aan net zoals een auto dat heeft.

De uiteinden van het stuur zijn voorzien van stuurbalansgewichten in metaalkleur. Dit beschermt de handvatten niet alleen maar zorgen voor een sportievere uitstraling en nemen ook de eventuele trillingen in het stuur weg.

Sterk motorblok

De motorblokken van het scootermerk Peugeot staan bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Ook het blok dat de Speedfight 4 heeft meegekregen is van topkwaliteit. De moderne 4-takt technologie zorgt voor goede en zuinige prestaties. De Speedfight Darkside EURO4 is snel op topsnelheid en heeft een laag verbruik van 1 op 55.

Peugeot Speedfight 4 Darkside kopen

Wil je een van de gaafste en meest sportieve scooters van dit moment, dan moet je de Peugeot Speedfight 4 Darkside kopen. Met deze scooter krijg je absoluut waar voor je geld.

De Speedfight 4 scooter kopen op afbetaling kan ook! Lease de scooter voor slechts 50,- euro per maand! Ook accessoires zoals een helm, slot of zelfs upgrades kun je eenvoudig in termijnen betalen.

Technische (scooter) specificaties Peugeot Speedfight 4 Darkside 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 13 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 55 km
Tankinhoud - 8 Liters
Gewicht - 95 Kilo
Elektrische start
Levertijd - +/- 2 weken
Garantie - 2 jaar

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.