Peugeot Speedfight 4 Iceblade

Peugeot Speedfight 4 Iceblade
Door Fast&Furious Scooters
5113 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot Speedfight 4 Iceblade

Wil je een van de meest sportieve scooters uit de Speedfight 4 serie dan moet je de Iceblade kopen. De rode accenten, de agressieve voorkant en de sportieve lijnen maken van deze scooter een stoer racemonster. De Iceblade is een luxe uitvoering welke zelfs beschikt over een USB- en 12 volt aansluiting samen met stuurbalansgewichten en aluminium treeplanken.

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Iceblade = luxe en sportief

De Iceblade uitvoering is wellicht de meest sportieve uitvoering uit de Speedfight 4 collectie. De scooter heeft witte kappen, een zwarte grille in het midden van de neus en rode sportieve accenten. Zelfs op de sportieve en donker gekleurde velgen is een rood randje aangebracht. Tot in detail afgewerkt dus.

De kont van de Speedfight 4 kun je nog sportiever maken door de meegeleverde afdekkap te plaatsen. Deze dekt het achterste deel van het zadel af en maakt de Speedfight nog sportiever. Hiermee wordt de achterspoiler nog meer benadrukt welke het sportieve gevoel weer extra versterkt.

Er is een groot digitaal LCD scherm aanwezig welke de snelheid, kilometers en het brandstofniveau nauwkeurig weergeeft. Ook heeft de Iceblade heeft, net als de Darkside- en Pure uitvoering, aluminium treeplanken voor een luxere uitstraling en betere grip. De stuurbalansgewichten nemen eventuele trillingen uit het stuur weg en bovendien is er een luxe smartfoon houder aanwezig welke overweg kan met elke telefoon. De USB aansluiting die achter de smartfoon houder zit kun je gebruiken om je toestel mee op te laden. De smartfoon kun je op deze manier eenvoudig inzetten als navigatie.

Comfortabel en plezierig

Comfortabel kun je de Peugeot Speedfight 4 Iceblade zeker noemen. Om te beginnen is er een 8 liter grote brandstoftank aanwezig waarvan de tankdop in het midden van het voetenplateau zit. Tanken gaat dus snel en gemakkelijk. De tank zit tevens op een strategische plek want het zwaartepunt wordt hiermee verder naar beneden gebracht. Dit komt ten goede van de wegligging. De hydraulische schokbrekers veren uitstekend en nemen de ongemakken van slecht wegdek voor hun rekening. Het royale zadel biedt voldoende ruimte voor 2 personen. De zithouding is erg comfortabel waardoor je lange afstanden moeiteloos aflegt. Deze scooter is daarom uitstekend geschikt voor het dagelijkse woon- werkverkeer. De grote remschijf aan de voorzijde zorgt i.c.m. de 13inch grote wielen voor nog meer veiligheid en performance.

Laag brandstofverbruik

Of je nu korte of lange afstanden moet rijden, met een laag brandstofverbruik spaar je altijd kosten uit. De Speedfight 4 beschikt over een moderne 4-takt motor met elektronische ontsteking. Hierdoor is hij zuinig en heeft hij ook bij lage toeren veel kracht. Met 1 liter benzine kun je 40 kilometer afleggen. De tank kan 8 liter bevatten, dus reken maar uit.

Wil je een Peugeot Speedfight 4 Iceblade kopen?

Een Peugeot Speedfight 4 Iceblade kopen doe je natuurlijk bij Fast en Furious. Wij hebben de laagste prijs en leveren de beste service. Afhalen kan op een van onze afhaalpunten. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook voor slechts 49,95. Wil je deze scooter kopen en in termijnen betalen dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. De Speedfight 4 kun je eenvoudig leasen namelijk. Ook alle extra opties en accessoires kun je in termijnen betalen.

Technische (scooter) specificaties Peugeot Speedfight 4 Iceblade 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 13 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 8 Liters
Gewicht - 95 Kilo
Elektrische start
Levertijd - +/- 2 weken
Garantie - 2 jaar

Peugeot speedfight 4 iceblade scooter

Bekijk deze pittige scooter: nog nooit is er dergelijke jonge, dynamische en toch betrouwbare scooter op de markt gekomen. Speciaal ontworpen voor een jonge generatie!

Waarom kiezen voor deze scooter? Met zijn 45km versie gaat de Peugeot speedfight 4 iceblade voor dynamiek, gestroomlijnd rijden. Zijn schuin ingeplante insectenogen-achtige lichten worden geaccentueerd door de rode lijnen rondom. De combinatie van wit-rood-zwarte kleuren geven hem een ultra moderne en jonge look. Qua motor heeft Peugeot bij deze scooter gekozen voor duurzaamheid en zuinigheid tegelijk. Degelijkheid weerspiegelt zich in de aluminium voetplaten. Door het digitale instrumentenpaneel en de smartphone-houder is deze scooter volledig mee met zijn tijd.

Peugeot speedfight 4 iceblade kopen

Kijkt u maar eens naar onze lage prijzen, en bovendien de promo die wij bieden. In ruil krijgt u een frisse degelijke moderne scooter waarmee u graag wil gezien worden. De verkrijgbare accessoires zijn helemaal niet duur. Daarbovenop is hij zo zuinig als wat, dus dat scheelt direct in uw geldbeugel!

Peugeot speedfight 4 iceblade leasen

Op onze website kan u online perfect berekenen wat het u kost om te leasen. Voor een minieme prijs kan u met deze scooter al rondrijden. Beslist u na de leasingtermijn om toch de scooter te houden, dat kan! Beslist u om tijdens de leasingtermijn de scooter toch volledig af te betalen? Dat kan ook! Wij zijn zeer flexibel, en passen ons aan aan uw wensen!

Onderhoud en de reparatie van uw scooter

Wij van Fast Furious scooters zitten dagdagelijks in het scooter-milieu, en beseffen hoe belangrijk uw mobiliteit is. Daarom stellen wij alles in het werk om - zowel bij onderhoud als bij reparatie - u nooit nutteloos zonder vervoermiddel te laten zitten. U kan een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent. U kan uw scooter zelf binnenbrengen, of laten ophalen. Wij hebben hem maximum enkele dagen nodig; ondertussen kan u goedkoop een ander voertuig bij ons huren. Bij een eerste beurt worden nooit reparatiekosten gerekend, dat rekenen wij pas vanaf de tweede beurt. Wij leren zelf ook van kleine onvolkomenheden die zich zouden voordoen. Kortom: uw mobiliteit is prioritair bij ons.

De Peugeot speedfight 4 iceblade: speciaal ontworpen voor jonge mensen: zij zijn flexibel en mobiel, en wij Fast Furious scooters volgen u daarin!

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.