Peugeot Speedfight 4 Pure

Peugeot Speedfight 4 Pure
Door Fast&Furious Scooters
5571 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot Speedfight 4 Pure

Toe aan een racemonster? Dan moet je de Speedfight 4 Pure kopen van Peugeot. Hij is tot in de kleinste details sportief uitgevoerd en heeft veel luxe aan boord waaronder een digitale snelheidsmeter, een USB- en 12 volt aansluiting, aluminium treeplanken, stuurbalansgewichten en een goede Smartfoon houder.

Je kunt de Peugeot Speedfight 4 Pure wel een van de mooiste en sportiefste scooters noemen van dit moment want dat is hij. De Speedfight 4 Pure kun je kopen als snorscooter en bromscooter. Het verschil is de maximum snelheid die hij kan rijden.

LET OP DIT IS 2019 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Sportieve looks en comfort

De voorkant van de Speedfight 4 Pure komt boosaardig over door de koplampen en sportieve grille. Peugeot heeft details aangebracht welke afkomstig zijn van racemotoren en sportauto’s.

Standaard is er een kap aanwezig welke het zadel voor het achterste gedeelte afdekt. Hierdoor krijgt de Pure een nog sportievere kont welke benadrukt wordt door de achterspoiler. De afdekkap kun je eenvoudig demonteren zodat je een passagier mee kunt nemen.

Het luxe zadel zorgt in combinatie met de perfecte zitpositie voor een aangename en comfortabele rit. De hydraulische voor- en achtervering maken korte metten met kuilen en hobbels waardoor elke rit een genot wordt.

Grote wielen en veiligheid

De 13 inch wielen hebben dankzij hun grote afmeting meer contact met het wegdek en daardoor krijg je een betere wegligging. De bandenmaat samen met de grote remschijf aan de voorzijde zorgt voor nog meer remkracht en veiligheid.

Tanken en verbruik

Om brandstof bij te vullen hoef je niet meer het zadel omhoog te klappen want de tankdop zit in het midden van het voetenplateau. Bovendien is de tank strategisch geplaatst welke ten goede komt voor de wegligging. Het zwaartepunt is namelijk naar beneden gebracht. De tankinhoud bedraagt maar liefst 8 liter en dat is best veel. In combinatie met de zuinige 4-takt motor welke een verbruik kent van 1 op 40 kun je maar liefst 320 km rijden zonder bij te hoeven tanken. Zeker wanneer je de scooter veel gebruikt en weinig tijd hebt om te tanken dan is dit een uitkomst.

Extra luxe

De Peugeot Speedfight 4 Pure heeft t.o.v. de Basic uitvoering veel extra luxe aan boord. Er zijn stuurbalansgewichten aanwezig die eventuele trillingen uit het stuur filteren. Onder het digitale dashboard, welke de snelheid en het brandstofniveau nauwkeurig weergeven, bevindt zich een klepje. Op dit klepje kun je de meegeleverde Smartfoon houder monteren. Deze houder is degelijk en geschikt voor elke Smartfoon dankzij de stevige verende constructie. Achter het klepje is een USB aansluiting aanwezig waarmee je de telefoon kunt opladen.

Onder het zadel is een groot opbergvak aanwezig voor helm of slot. Tevens bevat deze ruimte een 12 volt aansluiting net zoals een auto dat heeft. Dit kan erg handig zijn.

Pure uitvoering

De Pure uitvoering is wit uitgevoerd met zwarte elementen en goudkleurige elementen. Ook de velgen zijn goudkleurig bij deze uitvoering. De voetenplanken zijn van aluminium gemaakt en geven een extra luxe en sportieve uitstraling. Bovendien zorgen deze voor extra grip en beschadigen veel minder snel.

Peugeot Speedfight 4 Pure kopen

Waarschijnlijk heb jij je keuze al gemaakt en wil je de Peugeot Speedfight 4 Pure scooter kopen. Een goede keus, want je koopt een absolute kwaliteitsscooter met een schitterend design. Bij Fast en Furious kun je er ook voor kiezen om de scooter te leasen. Hiermee betaal je de Speedfight in termijnen en dat kan al vanaf 50,- euro per maand!

Technische (scooter) specificaties Peugeot Speedfight 4 Pure 50cc 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 13 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 8 Liters
Gewicht - 95 Kilo
Elektrische start
Levertijd - +/- 2 weken
Garantie - 2 jaar

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.