Peugeot Vivacity 2-takt

Peugeot Vivacity 2-takt
Door Fast&Furious Scooters
34721 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot Vivacity 2 takt

Peugeot Vivacity scooter kopen? De Peugeot Vivacity 2 takt is een van de meest populaire modellen van Peugeot en is zeer geliefd onder de meeste scooterliefhebbers. Deze scooter staat bekend om zijn kwaliteit. Het komt maar zelden voor dat mensen problemen hebben met deze scooter en dat ze langs de weg komen te staan. Dit komt vooral omdat Peugeot ontzettend veel ervaring heeft met motoren en daarom dus garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De Peugeot Vivacity 2 takt is bij ons verkrijgbaar in meerdere kleuren. De populairste kleuren bij ons zijn Grijs, wit en zwart. Deze klassieke kleuren passen erg goed bij deze stijlvolle scooter. De Vivacity 2 takt is verkrijgbaar in allebei de uitvoeringen, 25 km/h en 45 km/h. U kunt dus zelf bepalen of u een bromfiets of een snorfiets wilt. Bij de 25 km/h uitvoering hoeft u geen helm te dragen, bij de 45 km/h is dit wel verplicht.

 

LET OP DIT IS 2015 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Peugeot Vivacity 2 takt kopen

Als u de Peugeot Vivacity 2 takt voor de voordeligste prijs wilt kopen raden wij u zeker aan om bij ons te komen kijken. Wij streven ernaar om u altijd de laagste prijs te laten betalen. Wij houden namelijk al onze concurrenten in de gaten en proberen altijd zo goedkoop mogelijk te blijven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen in staat is om een mooie scooter te kopen. Daarom hebben wij ook een ontzettend groot assortiment aan scooters. De prijs van de Peugeot Vivacity 2 takt is bij ons slechts 1574 euro. Dit scheelt al snel honderden euro’s met andere scooterwinkels. Als u bij ons een Peugeot Vivacity 2 takt besteld monteren wij eveneens gratis uw bijbestelde accessoires. Dit kan bijvoorbeeld een windscherm of een sierbeugel zijn. Als u vragen heeft over deze scooter kunt u altijd even contact met ons opnemen per mail of per telefoon! Een Peugeot Vivacity scooter leasen is ook mogel

Technische (scooter) specificaties Peugeot Vivacity 2-takt

Motor - 50cc 2-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 20 km
Tankinhoud - 8 Liters
Gewicht - 108 Kilo
Elektrische start

Verrassend veel ruimte

Het ruime zadel biedt voldoende ruimte aan twee personen. Onder het zadel is verrassend veel bergruimte. Eveneens is er aan de voorzijde een zeer ruim opbergvak zodat je heel veel mee kunt nemen. Deze scooter valt zeker in de categorie ‘pakezel’. De Vivacity is voorzien van technologische hoogstandjes en is zeer betrouwbaar. Zoek je een goede en betrouwbare scooter voor dagelijks gebruik dan moet je zeker deze Peugeot scooter kopen. Peugeot maakt al vele jaren hoogwaardige scooters waaraan je veel plezier beleeft. Ze zijn uiterst betrouwbaar en dat staat garant voor veel probleemloze kilometers.

Op benzine of elektrisch

De twee belangrijkste uitvoeringen zijn de Vivacity 4-takt en de E-Vivacity. Wil je op benzine rijden dan moet je de Peugeot Vivacity 4-takt kopen. Wil je elektrisch rijden dan moet je de Peugeot E-Vivacity kopen. De E-Vivacity kun je echter alleen kopen als snorscooter uitvoering in tegenstelling tot de 4-takt welke wel als bromscooter (45km p/u) en snorscooter (25km p/u) verkrijgbaar is.

De 4-takt uitvoering is zeer zuinig en beschikt over een tankinhoud van maar liefst 8 liter. Met een volle tank kun je een afstand van 320 kilometer afleggen! De elektrische uitvoering (E-Vivacity) kan met een volle tank een afstand van 60 kilometer afleggen. Het grote voordeel is dat de scooter muisstil is, geen uitstoot produceert en erg veel koppel heeft. Opladen kan overal omdat je alleen een stopcontact nodig hebt. Je hoeft niet meer langs een benzinepomp te rijden om te tanken en de gebruikskosten zijn bovendien een stuk lager.

Rijgedrag en wegligging

De 12 inch grote wielen en de uitstekende vering staan garant voor een uitstekende wegligging. Mede dankzij de remschijf aan de voorzijde beschikt je tevens over veel remkracht. Het bochtenwerk en drukke smalle straatjes zijn voor de Peugeot Vivacity geen enkel probleem.

Design en afwerking

De Peugeot Vivacity is erg mooi afgewerkt waarbij uitsluitend gebruik gemaakt is van kwalitatief hoogstaande materialen. Het dashboard is voorzien van een mooi groot lcd beeldscherm waarop veel handige informatie in beeld is gebracht. Verder is deze Peugeot scooter erg mooi vormgegeven heeft een chique en zakelijk voorkomen. De 4-takt uitvoering is beschikbaar is de kleuren grijs en zwart. De elektrische variant E-Vivacity kun je kopen in de kleuren blauw en blauw/wit.

Peugeot Vivacity kopen

Peugeot Vivacity kopen? Dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Wij hebben de beste prijzen en kunnen de scooter snel afleveren. Thuisbezorgen kost slechts 49,95 en ophalen op meerdere plekken in Nederland is ook mogelijk. Er is een uitgebreide optielijst zodat je diverse extra’s en accessoires meteen kunt meebestellen.

Peugeot Vivacity leasen

Een Peugeot Vivacity kopen op afbetaling is ook mogelijk. Maak gebruik van onze scooter lease waarmee je de Vivacity in termijnen betaalt. Al vanaf 40,00 euro per maand kun je deze scooter rijden! Bij onze flexibele scooter lease kun je ook extra aflossen zonder extra kosten!
Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.