Peugeot Vivacity 4-takt 50cc | betrouwbare scooter

Peugeot Vivacity 4-takt 50cc | betrouwbare scooter
Door Fast&Furious Scooters
15964 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Peugeot Vivacity 4-takt 50cc

Een scooter van het bekende merk Peugeot, daar kan je mee thuiskomen. Letterlijk en figuurlijk. Een prima merk scooter voor zowel plezierritjes, als voor dagelijks woon-werkverkeer. De Peugeot Vivacity onderscheidt zich door enorm v eel opbergruimte te herbergen!
 

LET OP DIT IS 2017 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Sierlijk

Als je naar de Peugeot Vivacity kijkt, valt met name de oerdegelijke en brede neus op. Het welbekende logo bovenaan, met daaronder de knipperlichten geplaatst, die doorlopen in een sierlijke chromen element. Boven de neus prijkt de koplamp, die in het stuur zit. Het achterlicht bestaat uit dubbele lampen. Je valt sowieso qua verlichting goed op met de Peugeot. De scooter staat verder op een 3-spaaksvelg, waar brede banden om gemonteerd zitten. Op het dashboard prijkt een digitaal lcd-scherm, met een analoge snelheidsmeter. Hier valt veel af te lezen. De brandstofindicatie is digitaal, je kan hier ook de buitentemperatuur, afstand, tijd en tripinformatie van aflezen. Uniek: de Peugeot Vivacity heeft een aansteker, voor bijv. het opladen van je telefoon, of navigatie in het bagagevak onder het zadel. Dit zadel is overigens van leder. Wil je je scooter even parkeren, dan kan je gebruikmaken van zowel een zijstandaard, als een middenbok.
 

Peugeots Pakezel 2.0

De Peugeot Vivacity is met afstand de scooter waarmee je de meeste bagage in kan vervoeren. We hebben het over de mooie neus van de scooter gehad, deze kan naar voren gelift worden, zodat je hier sowieso een helm in kwijt kan qua ruimte. Om even een indicatie te geven. Als je de buddy openmaakt via het contact, komt hier nog eens een zee van ruimte tevoorschijn, waarin gemakkelijk 2 helmen passen. Natuurlijk is de treeplank breed met een tassenhaak. Kortom, ben je van plan te shoppen, of staat er een verhuizing op de planning, dan zit je goed met Peugeots pakezel!

Technische (scooter) specificaties: Peugeot Vivacity 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 8 Liters
Gewicht - 108 Kilo
Elektrische start
Uitvoering - 25 of 45 km/h
Levertijd- +/- 2 weken
Garantie - 2 jaar

Peugeot Vivacity

Zoek je een perfecte stadsscooter dan moet je de Peugeot Vivacity kopen. Zijn compacte afmetingen en lichte gewicht maken hem bijzonder goed wendbaar. Hierdoor kun je eenvoudig door drukke smalle straatjes heen manoeuvreren. Of je nu korte of lange afstanden moet rijden, de Vivacity brengt je waar je wezen moet. De zithouding en het comfortabele zadel maken elke rit erg aangenaam.

Peugeot Vivacity scooter

De Peugeot Vivacity 4 takt is een van de meest populaire scooters van dit moment. Net als de 2 takt variant op dit model is deze scooter in verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleuren die bij ons in de webshop te bestellen zijn, zijn de kleuren grijs en zwart. Ook is deze scooter te verkrijgen in 2 verschillende uitvoeringen. Deze twee uitvoeringen zijn de 25 km/h uitvoering en de 45 km/h uitvoering. Als u ervoor kiest om de 25 km/h uitvoering te nemen hoeft u geen helm te dragen als u de openbare weg op gaat, met de 45 km/h uitvoering is een helm bij wet verplicht.

Peugeot Vivacity 4 takt kopen of leasen

Als uw keuze gevallen is op de Peugeot Vivacity 4 takt en u deze voor een voordelige prijs wilt kopen bent u bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Wij streven ernaar om deze scooter altijd voor de voordeligste prijs aan te bieden. Wij hanteren daarom ook nooit de door Peugeot gestelde adviesprijs. Wij zitten altijd enkele honderden euro’s hieronder omdat wij deze adviesprijs simpelweg te hoog vinden voor onze klanten. Zo kost de Peugeot Vivacity 4 takt bij ons slechts 1774 euro. De adviesprijs voor deze scooter is door Peugeot vastgesteld op 1899 euro! Als u de eenmalige aanschafprijs te hoog vindt kunt u er ook voor kiezen om de scooter te leasen. U betaald dan een bedrag vanaf 33 euro per maand voor een bepaalde periode. Deze periode duurt bij ons altijd maximaal 72 maanden. Na deze leaseperiode kunt u de scooter overnemen of teruggeven aan ons. Als u vragen heeft over de lease plannen of gewoon een vraag heeft over de Peugeot Vivacity 4 takt kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.