Piaggio Zip 2-takt 50cc

Piaggio Zip 2-takt 50cc
Door Fast&Furious Scooters
33123 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Piaggio Zip 2-takt kopen

Alleen bij ons kun je de Piaggio ZIP kopen in 2-takt uitvoering. Deze bromscooter beschikt over een ander type motorblok maar is qua design, opties en mogelijkheden precies hetzelfde als de 4-takt uitvoering. Met de 2-takt uitvoering ben je iets goedkoper uit qua aanschaf en onderhoud.

LET OP DIT IS 2014 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Verschil tussen 2-takt en 4-takt

Vanaf de fabriek kunnen de meeste scooters sneller rijden dan in Nederland is toegestaan. Nederland heeft namelijk andere regels als het om snelheid gaat. De scooters die hier naartoe komen worden daarom begrensd zodat ze niet sneller kunnen rijden dan 25 of 45 kilometer per uur. Door de begrenzer te verwijderen rijdt de scooter dus in feite zijn originele maximum snelheid en dat is een stuk sneller dan is toegestaan. Het sneller maken noemen we opvoeren.
Het verschil tussen 2-takt en 4-takt scooters is dat de 2-takt over meer vermogen beschikt, minder onderhoud nodig heeft en makkelijker is op te voeren. Een andere uitlaat of een aanpassing aan de carburateur laat de scooter meteen al een stuk sneller rijden. Zeker wanneer je van plan bent de scooter op te voeren dan is een 2-takt scooter daar beter geschikt voor. Wil je jouw scooter professioneel laten opvoeren? Laat het dan door ons doen. Je behoudt de fabrieksgarantie en de aanpassingen worden vakkundig uitgevoerd. Wanneer je hem besteld in onze webshop dan kun je ook voor opvoeren kiezen. De 2-takt ZIP die wij hier aanbieden betreft overigens een bromscooter uitvoering van 45km per uur.

De ZIP is super praktisch

Naast zijn compacte afmeting, waardoor hij geschikt is voor elk postuur, is de Piaggio ZIP ook bijzonder wendbaar. Kleine drukke smalle straatjes zijn kinderspel voor de ZIP. Hij laat zich namelijk eenvoudig besturen en dat verhoogt de pret. Het zadel is verrassend ruim en is groot genoeg voor 2 personen. Onder het zadel is veel opbergruimte aanwezig. Daar kun je bijvoorbeeld een helm of slot in opbergen.
De ZIP van Piaggio is al vele jaren lang een zeer geliefd scooter model en kent vele facelifts om met haar tijd mee te gaan. De meeste upgrades hadden met het design te maken want qua techniek blijft de Piaggio ZIP nog steeds een van de meest betrouwbare scooters. Piaggio maakt nog meer populaire scooters waaronder de Vespa, de Liberty en de Fly.
Naast een kickstart beschikt deze voordelig geprijsde scooter ook over een elektrische start.
De 10 inch wielen maken de ZIP erg wendbaar en zorgt mede voor een lage opstap. Het lichte gewicht van de scooter zelf draagt weer bij aan een lager brandstof verbruik.
Het dashboard heeft Piaggio bij de ZIP overzichtelijk gehouden waarbij alle informatie snel kan worden afgelezen. Denk hierbij aan de snelheid, richtingaanwijzers en brandstofindicator.

Zip Special 50 2-takt

De Special is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De witte uitvoering beschikt over een kleurrijke stickerset zowel voorop als achterop. Dit maakt de witte special uitvoering een vrolijke en opvallende scooter. De zwarte Special uitvoering is voorzien van een ‘army’ legerprint welke de marine ook gebruikt. Voorop de neus is het getal ‘50’ afgebeeld en achterop de letters ‘ZIP’.

Zip 50 2-takt

Wat de Zip 50 2-takt onderscheid met de andere modellen is dat hij een ander motorblok heeft. Alle modellen op deze na beschikken over een 4-takt motorblok. Het verschil tussen 2-takt en 4-takt is de gebruikte techniek. Een 2-takt scooter is makkelijker op te voeren en beschikt standaard over meer vermogen. Een 2-takt heeft bovendien iets minder onderhoud nodig. Het voordeel van een 4-takt is dat het motorblok veel zuiniger is en dat je zelf geen olie op regelmatig hoeft bij te vullen voor de smering van het motorblok.

Zip SP Custom

De Zip SP Custom is de moderne 4-takt uitvoering met het sportieve SP uiterlijk. De SP heeft een zeer stoer en sportieve voorkant en is in andere kleuren verkrijgbaar dan de normale uitvoering, de special of de special edition. De custom is onder andere verkrijgbaar in legergroen, mat blauw, rood, bruin en zwart.

Piaggio ZIP kopen

Zoek je een betrouwbare tweewieler voor niet al te veel geld? Dan moet je beslist de Piaggio ZIP kopen. Voor weinig geld koop je een mooie scooter van kwaliteit. De ZIP is in 2 kleuren beschikbaar en dat is Zwart als Wit.

Deze scooter kopen op afbetaling?

Kopen op afbetaling kan natuurlijk ook. Voor slechts 28,- euro per maand is hij van jouw! Een scooter kopen op afbetaling heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Zo kun je toch een leuke en goede scooter kopen voor weinig geld. Ook een helm of slot kun je in de afbetalingsregeling meenemen waardoor je geen geld hoeft bij te leggen. Wil je de Piaggio ZIP laten thuisbezorgen? Voor slechts 49,95 kan dat, ongeacht waar je woont in Nederland!
Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.