Piaggio Liberty 50cc 4-takt EURO2

Piaggio Liberty 50cc 4-takt EURO2
Door Fast&Furious Scooters
11525 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Piaggio Liberty

Deze Piaggio Liberty kopen? Wees er snel bij want OP=OP. Deze prachtige kwaliteit scooter van Piaggio is een alleskunner. Het schitterende Italiaanse design en zijn grote wielen vallen meteen op. Zoek je een betrouwbare scooter voor het dagelijkse woon- werkverkeer dan moet je de Liberty kopen!

 

LET OP DIT IS 2017 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Schitterend design

De Piaggio Liberty zit in een mooi en stijlvol jasje. De rondingen sieren deze scooter en maken hem extra elegant. Piaggio is er in geslaagd om de Liberty toch een sportieve teint mee te geven. Je kunt hem kopen in 3 populaire kleuren waaronder Midnight Blue, Montebianco en Nero vulcano.

16 inch wielen

De grote 16 inch wielen maken de Piaggio Liberty niet alleen een opvallende verschijning maar dragen ook bij aan de comfort en veiligheid. Grote wielen hebben meer contact met het wegdek. Hierdoor krijg je een betere wegligging en hobbelt de scooter een stuk minder. De soepele vering geeft je bovendien het gevoel dat je over de weg heen zweeft.

Zeer comfortabel

Het zachte zadel en de goede zithouding maken de Liberty een comfortabele scooter. Bovendien is er een groot opbergvak zodat je van alles mee kunt nemen. Koop je hem niet in een snorscooter uitvoering maar in een bromscooter dan heb je te maken met een helm. Deze kun je gemakkelijk kwijt onder het zadel.

Betrouwbare techniek

Het scootermerk Piaggio staat bekend om haar betrouwbare techniek. Ook de Piaggio Liberty is hiermee voorzien. Als het om betrouwbaarheid gaat staat Piaggio op nr.1.

Piaggio Liberty kopen

Wil je deze prachtige Piaggio Liberty scooter kopen dan moet je er snel bijwezen. Zolang dit model in de webshop staat is hij nog te bestellen. Doe je voordeel en wacht niet te lang.

Kopen op afbetaling en thuis laten bezorgen kan bij Fast&Furious ook. Deze scooter kun je al kopen voor slechts 36,- euro per maand. Wil je hem thuis laten bezorgen dan komt daar 49,95 euro bij.

Technische (scooter) specificaties Piaggio Liberty 50cc 4-takt EURO2

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 16 inch
Achterband - 14 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 6 Liters
Gewicht - 106 Kilo
Elektrische start
Levertijd - +/- 2 weken
Garantie - 2 jaar
Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.