Piaggio MP3 Yourban 300 & 350

Piaggio MP3 Yourban 300 & 350
Door Fast&Furious Scooters
5042 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Piaggio MP3 Yourban 300 LT EURO4

>Motor rijden met een autorijbewijs? Dan moet je de Piaggio Mp3 Yourban kopen! Deze 300cc motor heeft 3 wielen, is super wendbaar in het verkeer en ziet er bovendien zeer stijlvol uit. Zijn rijeigenschappen zijn voortreffelijk en de opbergruimte is bijzonder royaal.

LET OP DIT IS 2019 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Twee voorwielen

Wat je waarschijnlijk meteen opvalt aan deze motorscooter is dat hij beschikt over 2 voorwielen en 1 achterwiel. Dit brengt het beste uit twee werelden samen. Zo kun je dus met een autorijbewijs (rijbewijs B) toch op een motorscooter rijden. De voordelen van een motor in het verkeer is dat je een stuk sneller bent en je meer geniet van je omgeving. Ook heb je veel minder last van de verkeersdrukte omdat je tussen de files door kunt rijden. Doordat je 2 voorwielen hebt, beschikt je motor over veel remkracht en een uitzonderlijk goede wegligging. Door de gepatenteerde voorwielophanging kun je soepel door bochten en snelle manoeuvres uithalen. De Mp3 Yourban 300 beschikt over 3 remschijven waarbij elk wiel voorzien is van een schijfrem. Ook veren de voorwielen onafhankelijk van elkaar en dit zorgt voor een optimale wegligging en comfort.

Plezier en genot

Plezier en genot worden gecombineerd bij deze Piaggio Mp3 motorscooter. De rijeigenschappen zijn voortreffelijk en zonder moeite neem je snel de bocht. Of je nu buiten de bebouwde kom voornamelijk rechte stukken rijdt of kriskras door het stadsverkeer, met de Mp3 Yourban is dat geen enkel probleem. Het royale zadel zit heerlijk en biedt tevens veel ondersteuning. Ook een passagier meenemen is bij deze Mp3 geen enkel probleem. De bagageruimte is hier zelfs op ingericht. De bagageruimte is namelijk groot genoeg voor 2 helmen!

Geavanceerde technologie

De geavanceerde technologie die aan boord is maakt het mede mogelijk dat je bij een stoplicht rechtop kunt blijven staan zonder een voet aan de grond te hoeven zetten. Daarnaast is er een handrem aanwezig zodat je geen standaard hoeft te gebruiken en is er een elektronisch systeem tegen slingeren. Voor wie een telefoon onderweg wil opladen of een navigatiesysteem wil gebruiken, kan gebruik maken van de 12 volt aansluiting waarover deze Piaggio scooter beschikt.

Het motorblok

Het oersterke EURO4 motorblok van de Piaggio Mp3 Yourban 300 LT is gebouwd op een 300cc cilinder, uitgerust met 4 kleppen en injectietechnologie. De 4-takt motor is erg zuinig en levert bovendien een vermogen van 22,6pk! Verder is het motorblok voorzien van een automatische CVT versnellingsbak dus je hoeft alleen maar gas te geven. Dat zorgt voor nog meer luxe en ontspanning. Dankzij de injectie technologie gaat starten supersnel en is het brandstof verbruik erg laag.

Yourban uitvoering

Naast een business en sport uitvoering van de Mp3 motorscooter is er nu ook de Yourban. Wil je een goedkope motorscooter waarop je met een autorijbewijs (vòòr 19-1-2013 behaald) mag rijden? Dan moet je de Piaggio Mp3 Yourban kopen. Waar de business uitvoering meer op de zakelijke rijders is gericht, is de Yourban juist op de jongere doelgroep gericht. Deze uitvoering is compacter en lichter en is daarmee binnen- en buiten de bebouwde kom helemaal op zijn plek.

De Mp3 Yourban heeft, in tegenstelling tot zijn broers, de dubbele koplamp in het stuur zitten in plaats van de neus. Je kunt de Yourban kopen in de kleuren mat grijs, en zwart. Er is ook een Piaggio Mp3 Yourban 300 LT Sport uitvoering. Deze is alleen in de kleuren groen, wit, en zwart te verkrijgen. Het verschil tussen de normale Yourban en de Yourban Sport is de kleurstelling en dat de ‘Sport’ sportievere schokbrekers heeft.

Piaggio Mp3 Yourban 300 kopen

Wil jij een krachtige, heerlijk rijdende motorscooter die je met een rijbewijs B mag besturen? Dan moet je de Piaggio Mp3 Yourban 300 kopen. Razendsnel van A naar B met het grootste plezier. LET OP: het autorijbewijs moet wel voor 19 januari 2013 zijn gehaald want anders heb je alsnog een motorrijbewijs nodig.

Voor wie de uitgave te groot is kan ook kiezen voor onze scooter lease. Hiermee betaal je eenvoudig in termijnen en koop je de Mp3 op afbetaling. Het voordeel is dat je veel geld in je zak houdt en bovendien extra opties en accessoires onder kunt brengen in de lease. Denk bijvoorbeeld aan een goede helm of slot. Alles regel je in een handomdraai via onze site. Leasen kan overigens in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe meer maanden, hoe lager het maandbedrag wordt.

Technische (scooter) specificaties Piaggio MP3 Yourban 300 LT (met B-rijbewijs te besturen!)

Motor Enige cilinder, 4-takt, 4 kleppen
 Cilinderinhoud 278 cc
 Boring x slag 75 mm x 63 mm
 Vermogen 16,7 kW (22,7 pk) bij 7.750 tpm
 Koppel 24 Nm bij 5.750 tpm
 Kleptiming systeem Enkele bovenliggende nokkenas - SOHC
 Brandstofsysteem: Elektronische injectie
 Koeling Vloeistof
 Smering Wet sump
 Starter Elektrisch
 Versnellingsbak CVT met koppelomvormer server
 Koppeling Automatische centrifugale droge koppeling
 Frame Gesloten dubbel wiegframe in hoge sterkte stalen buizen
 Voorvering Geleed vierhoek
 Achtervering Dubbele dubbele actie hydraulische schokbreker met instelbare voorspanning
 Remmen voor Ø 240 mm dubbele schijf met Ø 30 mm dubbele zuiger remklauw vast
 Achterrem Ø 240 mm schijf met Ø 22 mm dubbele zuiger zwevende remklauw
 Voor velgen legering van het aluminium 13 "x 3.00
 Achterwiel velg legering van het aluminium 14 "x 3.75
 Voorband Tubeless 110/70 - 13 "
 Achterband Tubeless 140/60 - 14 "
 Lengte / Breedte 2.040 mm / 760 mm
 Track 465 mm
 Wielbasis 1.440 mm
 Zithoogte 780 mm
 Inhoud brandstoftank 11 l

Piaggio MP3 Yourban 300 LT Sport EURO4

Wil je een super stoere motorscooter die je met een autorijbewijs mag besturen? Dan moet je beslist de Piaggio Mp3 Yourban 300 LT Sport kopen. Bij deze scooter worden de voordelen van een auto én motor gecombineerd. Met zijn lichte gewicht en uitstekende wegligging is hij voor elke situatie geschikt. Het autorijbewijs moet wel vòòr 19 januari 2013 zijn behaald anders heb je een motorrijbewijs nodig.

LET OP DIT IS 2019 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

2 Voorwielen en 1 achterwiel

Een belangrijk kenmerk aan deze Piaggio motorscooter is dat hij beschikt over 3 wielen. Dit brengt meteen een aantal voordelen met zich mee. Waarschijnlijk het belangrijkste voordeel is dat je deze machine met een autorijbewijs mag besturen! Daarnaast is het rijden met de Piaggio Mp3 Yourban 300 LT Sport bijzonder leuk en heb je met 2 voorwielen meer grip op het wegdek. Snel de bocht nemen en zigzag door het drukke verkeer heenrijden is geen enkel probleem voor deze motorscooter. Je hoeft zelfs geen voet aan de grond te zetten bij het verkeerslicht want de Mp3 Yourban blijft gewoon rechtop staan. Het elektronische stabiliteitsprogramma weet precies wat jij van plan bent en past zich daarop aan. Dit geldt ook voor het parkeren want een standaard hoef je niet te gebruiken. Ook aan remkracht heb je meer vergeleken met een 2-wiel motorscooter. Er zijn namelijk 3 wielen uitgerust met een grote remschijf. Hierdoor wordt je remweg 20% korter!

Mp3 Yourban uitvoering

Naast de Mp3 LT Business en Mp3 LT Sport is er ook een Mp3 LT Yourban en Mp3 LT Yourban Sport uitvoering. De Yourban uitvoering is lichter van gewicht en prijs technisch nóg interessanter. Het design wijkt een klein beetje af vergeleken met de normale uitvoering. De verschillen vind je bijvoorbeeld terug aan de voorkant waar de Yourban de koplamp in het stuur heeft zitten terwijl deze bij de normale uitvoering de koplamp in de neus heeft zitten. Het zadel heeft voor de passagier geen rugsteun bij de Yourban uitvoering wat wel het geval is bij de normale uitvoeringen.

Deze ‘Yourban Sport’ uitvoering heeft een nog sportiever uiterlijk en is in 3 mooie kleuren leverbaar. Dit zijn de kleuren groen, wit en zwart. Ook heeft de Sport uitvoering een pittigere schokbreker wat het sportieve rijden nog leuker en efficiënter maakt.

Hoog zitcomfort

Het comfortabele gel zadel zorgt voor het grootste zitgemak en biedt aan de bestuurder een steuntje in de rug. Het zitgedeelte voor de passagier ligt namelijk iets hoger en zorgt daardoor voor dat extra steuntje in de rug waardoor je extra goed op je plek blijft zitten.

Snel motorblok

De Piaggio Mp3 Yourban 300 LT Sport is uitgerust met een snel en sterk EURO4 motorblok. Het motorblok is voorzien van een injectie brandstof inspuitsysteem wat zorgt voor indrukwekkende prestaties (elektronische injectie). Ook is het brandstofverbruik bijzonder laag en daar kan geen auto tegenop! De versnellingsbak is gebaseerd op een continu variabele transmissie (CVT) en vergt nagenoeg geen onderhoud. Dit maakt hem dan ook zeer betrouwbaar. Verder tank je gewoon normale autobenzine (Euro 95) en kun je vele plezierkilometers maken.

Piaggio Mp3 Yourban 300 LT Sport kopen

Wil je de Piaggio Mp3 Yourban 300 LT Sport kopen? Doe dat dan bij Fast en Furious scooter. Je bespaart een hoop geld en krijgt bovendien de beste service die jij je maar kunt wensen. Er zijn veel accessoires en opties verkrijgbaar welke je meteen kunt mee bestellen. De montage doen wij gratis.

Wil je de Piaggio Mp3 Yourban 300 LT Sport kopen op afbetaling dan zit je bij ons ook goed. Ons lease programma is zeer flexibel en daar kun je alle kanten mee uit. Wil je versneld aflossen dan kan dat altijd zonder extra kosten. Ook accessoires en opties kun je eenvoudig in termijnen betalen. Wat het aantal termijnen betreft kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen.

De MP3 motorscooter kun je eenvoudig thuis laten bezorgen voor een vast tarief, of afhalen bij een van onze servicepunten door heel Nederland.

Technische (scooter) specificaties Piaggio MP3 Yourban 300 LT Sport (met B-rijbewijs te besturen!)

Motor Enige cilinder, 4-takt, 4 kleppen
 Cilinderinhoud 278 cc
 Boring x slag 75 mm x 63 mm
 Vermogen 16,7 kW (22,7 pk) bij 7.750 tpm
 Koppel 24 Nm bij 5.750 tpm
 Kleptiming systeem Enkele bovenliggende nokkenas - SOHC
 Brandstofsysteem: Elektronische injectie
 Koeling Vloeistof
 Smering Wet sump
 Starter Elektrisch
 Versnellingsbak CVT met koppelomvormer server
 Koppeling Automatische centrifugale droge koppeling
 Frame Gesloten dubbel wiegframe in hoge sterkte stalen buizen
 Voorvering Geleed vierhoek
 Achtervering Dubbele dubbele actie hydraulische schokbreker met instelbare voorspanning
 Remmen voor Ø 240 mm dubbele schijf met Ø 30 mm dubbele zuiger remklauw vast
 Achterrem Ø 240 mm schijf met Ø 22 mm dubbele zuiger zwevende remklauw
 Voor velgen legering van het aluminium 13 "x 3.00
 Achterwiel velg legering van het aluminium 14 "x 3.75
 Voorband Tubeless 110/70 - 13 "
 Achterband Tubeless 140/60 - 14 "
 Lengte / Breedte 2.040 mm / 760 mm
 Track 465 mm
 Wielbasis 1.440 mm
 Zithoogte 780 mm
 Inhoud brandstoftank 11 l

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.