Primavera viert 50ste verjaardag

Primavera viert 50ste verjaardag
Door Fast&Furious Scooters
13096 keer bekeken
Tags: Vespa scooters

Het begon allemaal in 1968, Vespa presenteerde de gloednieuwe Primavera. De scooter was niet alleen een gedurfde en bijzondere verschijning, maar reed ook nog eens verrassend lekker! Iedereen wilde natuurlijk zo’n, zeker voor die tijd, trendy scooter hebben. Vanaf de eerste dag was deze scooter een grote hit en een daverend succes. Inmiddels is het model legendarisch te noemen en heeft de scooter fabrikant een enorm commercieel succes geboekt waarmee ze super bekend zijn geworden.

 

50th-anniversary-vespa-primavera

 

Een nieuw tijdelijk model

Dit jaar (2018) bestaat de Vespa Primavera 50 jaar en dat wordt gevierd met een nieuw Limited Edition model; de Vespa Primavera 50TH ANNIVERSARY! De 50TH ANNIVERSARY is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar (Limited Edition) dus je moet niet te lang wachten met beslissen, want OP=OP.

 

Updates en upgradesstropdas-nieuwe-vespa-primavera

De Vespa Primavera 50th Anniversary is voorzien van een aantal leuke updates en upgrades, waardoor hij opnieuw 50 jaar meekan!

 

De Limited Edition in 2 schitterende kleuren verkrijgbaar, namelijk in het bruin en blauw. De 12 inch velgen zijn uitgevoerd in aluminium (lichtgewicht), en het comfort en de veiligheid zijn naar een nieuw niveau getild. LED verlichting aan zowel de voor- als achterkant zijn standaard. LED gaat langer mee, is energiezuinig, en je valt nog beter op in het verkeer. Vespa is continu bezig met innovatie en weet zichzelf keer op keer weer te overtreffen. De voorzijde van de 50th yrs Primavera is voorzien van de vernieuwde ‘stropdas’ en op het dashboardkastje vind je een extra logo terug met 50 1968/2018.

 

I-Get motorblok

Het motorblok betreft een high-tech i-get 4-takt blok welke uitgerust is met 3 kleppen. Starten gaat ranzendsnel en het maakt niet uit of de scooter 2 maanden heeft stilgestaan of dat het 10 graden vriest. De nieuwe injectie-technologie zorgt namelijk voor uitmuntende prestaties. Bovendien voldoet deze prachtige retro scooter natuurlijk aan de strengste EURO4 eisen en kun je rekenen op een ongekend laag brandstofverbruik.

 

Kenmerken van een Vespa scootervespa-chassis-body

Een Vespa scooter onderscheidt zich van de rest door een paar unieke eigenschappen. De kappen zijn niet van kunststof maar van metaal. De kappen zitten tevens allemaal aan elkaar vast waardoor je een solide geheel krijgt. De perfecte oplossing tegen rammelende kappen, wat tevens voor meer stijfheid zorgt. De voorvering van een Vespa scooter is ook heel anders dan die van andere merken. Het merk heeft namelijk de voorvork opnieuw uitgevonden en de traditionele voorwielophanging verbeterd. Het comfort en rijeigenschappen zijn hierdoor naar een hoger niveau getild. De kilometerteller wordt elektronisch aangestuurd en niet met een staalkabel. Deze technologie is veel betrouwbaarder gebleken en laat ook net betrouwbaarheid een van de kenmerken zijn waardoor de Vespa scooter zich onderscheidt.

 

Vespa 50th anniversary kopen

Bij Fast en Furious ben je natuurlijk aan het juiste adres wanneer je de Vespa 50th anniversary wil kopen. Aangezien dit model beperkt leverbaar is, hebben wij er een heleboel besteld om ze snel uit te kunnen leveren. Bovendien kun je bij ons de scooter ook verder aankleden waardoor hij nog unieker wordt. Denk hierbij aan een windscherm, een valbeugelset, andere banden (white wall), of iets anders.

 
 
Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.